Şimdi Ara

2020de başıma gelen olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınavdan cıkmısız tabi baya basit bi sınav aama ben o yıl paso dcde takılıyom felan herneyse sınav fena geçmiyor mutluyum diyorum giderim herhalde herhangi bir ünide bilgisayar mühendisliğine rahat takılıyorum sıralamalar geliyor 253k dayız tabi biraz şok oluyoruz ama diyoruz ki tamam mühendislik sınırı 300k zart zurt ünisi gelsede sıkıntı olmaz herhalde 4 sene biraz okuyacağm yer sıkar ama en azından istediğim bölümü okumuş olurum(tabi hakkari felan istemiyorum yani o kadar da değil diyorum) herneyse bu olaylardan sonra 2019 sıralamalarına da bakarak tabi diyorum ki ahahah 250binle konya pc iö felan geliyor güzel yer geliyor felan tribe giriyorum sonra tercih zamanı geliyor başlıyorum yazmaya ktü kocaeli konya sivas mivas yüksekten aşşağıya doğru en son 2 sırayada rize bilgisayar mğhendisliği ve en sona samsun harita mühendisliği yazıyorum(bunu tercih ederken o ara lol oynuyordum ablam bir arkadaşım okudu güzel bölüm diyor ben de o ara muhabbet uzamasın diye ekliyorum onu zaten gelmez diye) neyse tercihleri yapıyoruz felan açıklanıyor çaaaaaat samsun ondokuz mayıs harita mühendisliği 14. sıradan geliyor dünyam başıma yıkılıyor bunu anlatmamım sebebi bu sene de cok yakın bir senaryo bekliyor olabilir cogu insanı cunku cok benzer bi sınavdı bence dikkatli sıralama yapmayı hem kendime hem sizlere hatırlatmış olmak teşekkürler dostlar

• harita mühendisliğü nasıl bölüm hocam güzel mi okunur mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • başkan bi sene uzaktandı o ara tabi girdim derslere felan cok sıkıcı bir şeydi hiç türk yok bir de hep yurt dışından insanlar tercih etmiş ne olayı var anlayamadım

• mezun olunca ne yapıyonuz

• kayra….

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ne biliyim olum bıraktım bölümü aq

• sut dokmus kedi kullanıcısına yanıt

seninle yiyişeceğim tamam hakettin bunu her konuma geliyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başıma bir iş gelir mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • he iyi aq hayırlı olsun

• offffgffff harbi mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.