Şimdi Ara

2020 Yılı 2. El Araç Fiyatları Öngörünüz Nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene yeni evlendiğimde 2008 model, 97binde temiz ve full Audi A4 aldım (1.6). piyasası 55 bin civarıydı, 49 bin tlye aldım. (içi deri, full servis bakımlı, tüm kazalar serviste yapılmış, kapı, kaput, bagaj ve direklerle değişen/boya yoktu. Yaşlı bir şirket patronundan aldım)

Şimdi malum sitede 100bin km yi seçip, 2008 Audi A4 leri sıralayınca ortalama fiyat 70bin tl. 1 senede 20 bin lira değeri arttı aracın.
    Araçtan çok memnunum ancak 11 yaşında. Sizce değeri yükselmişken elden çıkartmalı mıyım yoksa 1-2 sene daha kullansam mı?

1-2 sene sonra yılı artan A4'ün tekrar fiyatı düşebilir diye korkuyorum. Şimdi 65-70 bine aracımı satsam 20-30 koyup 100 bine 2012-13 A4, A5, bmw 316 veya c180 alabiliyorum. Kararsız kaldım, siz olsanız ne yapardınız? (biraz marka takıntım olduğu için audi, bmw, mercedes harici düşünmüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 31 Temmuz 2019; 8:57:20 >

• Golf 2013 1.2tsi comfortline 110 bin tl

Edit: olmazsa olmazımız DSG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 4 Temmuz 2019; 23:23:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam golf üniversiteli genç arabası olarak zihinlere kazıldı, prestijli olmayı bırakın bence yanından geçemez.
  • 13 yaşındaki A4'ü 70 bine sat bu konuyu sonra konuşuruz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum sitedeki fiyatların büyük çoğunluğu şişirme. Ben sanmıyorum onların 70 bine satabileceklerini.
  • alacağınız araç da pahalanmıştır. memnunsanız hiç bulaşmayın. ancak bir sorun varsa bu işe girebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

13 yaşındaki A4'ü 70 bine sat bu konuyu sonra konuşuruz .
    Matematik dersinize beden hocanız mı giriyordu hocam lisede? Siz aracın yaşını hesaplayın, bu konuyu sonra yine konuşuruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son 1 senedeki araç fiyat artışı anormal, her yıl bu kadar artmaz ama sonuçta sizin arabanı değerleniyorsa alacaklarınız da değerleniyor. Yani bu mantığın sonu yok. Aracınızdan memnunsanız naktinizi faiz ya da dovize koyun daha çok kazanırsınız. Bu arada sarı sitedeki fiyatlara aldanmayın, al satçılar yukarı yazıyor fiyatı.
    Benzer özellikle 20 aracı atın takibe bakın hangisi satılıyor fiyat aralığını çözersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Son 1 senedeki araç fiyat artışı anormal, her yıl bu kadar artmaz ama sonuçta sizin arabanı değerleniyorsa alacaklarınız da değerleniyor. Yani bu mantığın sonu yok. Aracınızdan memnunsanız naktinizi faiz ya da dovize koyun daha çok kazanırsınız. Bu arada sarı sitedeki fiyatlara aldanmayın, al satçılar yukarı yazıyor fiyatı.
    Benzer özellikle 20 aracı atın takibe bakın hangisi satılıyor fiyat aralığını çözersiniz.
    haklısınız hocam, dediğiniz gibi yapayım, hiç macera aramayım ben. teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.