Şimdi Ara

2020 VOLVO S90 1 milyon tl verir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
10.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar volvo web sitesinde oluşturucudan ekranda görünen bütün opsiyonlar ekledim fotoğraftaki fiyat çıkardı

sizce bu fiyata alınır mı yoksa hangi arabayı tercih edersiniz yorumlarınız bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 8 Temmuz 2020; 18:6:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadasin bahsettigi mesajda gercekten sacmalamissiniz. Kirmizi isikta gecmekle beygir gucunun falan ne alakasi var? Benim aracim 245 beygir, hic kirmizida gecmedim.

Ama en cok Passat’in S90’dan daha prestijli goruldugu kisma guldum. Arkadasa luks araclari bilmiyor ayagi yapmissin fakat seninde pek alakan oldugunu sanmiyorum.
  • Param varsa alırım tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatta volvo ve audi'ye para vermem.

Bu markalarin oturmus bir arac profili yokmus gibi geliyor bana. Volvonun her araci birbiriyle farkli, audinin her araci birbiriyle ayni.

• 2050 gibi temizini bulursak niye olmasin

• ali bey amca kullanıcısına yanıt
    E220d 194 bg 821 bin tl s90 235 bg 744 bin tl volvo f/p sunuyor e serisi bütün opsiyonları eklesen 1.5 2 milyondan aşağı alamazsın

• Rakiplerine bakıp öyle karar vermek lazım. Ama genelde aynı donanımı volvo birazcık daha ucuza sunuyor.
    Ama ben olsam 1 milyon vermem, daha 3 sene önce 300-500 bin liraya alınıyordu bunlar. Ki bu D5 motor, T5 bile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 7 Temmuz 2020; 23:15:39 >
  • herhangi bir s90 olmamış bu, öyle düşünmeyin. passatın dahi 650k ya yakınsayan donanımlısı var. bırakın volvo da etsin 1 milyon ₺ ben alırdım imkan olsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Passat 2.0 240 bg opsiyonlar dahil 780 bin fiyat çıkıyor

Volvonun mu her aracı farklı?
    Her dönem modelleri arası güzel bir hiyeraşisi oldu volvonun. Motor seçenekleri de hakeza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 7 Temmuz 2020; 23:14:24 >
  • Her seyin beygir gucu olmadigini umarim anlarsiniz bir gun.

Kirmizida firlarsin, bir gun yandan gelen araba vurur. Veyahut 200 metre sonraki kirmizida durursun. Hiz felakettir. Sehir ici veya disinda farketmez. Sehir icinde 40-70 arasi, sehir disinda 80-120 arasi gitmemenin cezasini odersin bir gun.

Ek olarak, uzulerek soyluyorum ki Volvo bizim ulkemizde premium sinif bir marka degil malesef. Bir yere gittiginde ceyrek fiyatli bmw'nin, yari fiyatli passatin kapisini acarlar; bu milyonluk arabayi sana parkettirirler.

Umarim anlatabilmisimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali bey amca -- 7 Temmuz 2020; 23:17:4 >
  • Passat olmuş 350,400 bin tl 2.0 motorunu ne kadar bilgim yok ama kazancim olsa gelirim olsa göz yaşina bakmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

Passat 2.0 240 bg opsiyonlar dahil 780 bin fiyat çıkıyor
    alelacele vw sitesinden bakıp yazmıştım:) öyleyse s90 kesin alınır :))

Güvenlik sağlamlık dediğin zaman herkesin aklına önce volvo gelir biz f/p karşılaşıyoruz herşey güç demiyoruz markanın önceliği insanları korumak yaşatmak o dediğin yerlerde volvo da işini düzgün yapar alişan kazandan sonra xc90 aldı

Şuna kapıyı açacak adam;

Şuna açmazsa, ne diyeyim yani

• illa ki güzel araç, kalitesi belki mercedes, bmw, audiyle yarışır ama prestiji yanından bile geçemez. yaptıkları tek reklam sağlamlık üzerine, o da bir yere kadar ki rakiplerinin de artık 2020 yılında uçurum oluşturacak bir güvenlik açığı kesinlikle yok, sonuç olarak aracın prestiji oldukça kötü. yarın satayım desen alacak adam bulamayacaksın yani. bir mercedes e serisi, bmw 5 serisi veya audi a6 seçenekleri benzer fiyatlara sunuluyorken tercih etmek mantıksızlık olur.
  • Almazdım ucuz her milyonluk olan sonra gidip alacak ne öyle halk arabası gibi belediye satsın oldu olacak
    Ben daha pahalı araba alırım ki biraz da herkes ile aynı arabaya binmeyeyim başkaları ile

• willyyyyy W kullanıcısına yanıt
    Bu arabanın farkı sadece sağlamlık değil bütün opsiyonlar var içinde ağzına kadar gırtlak dolu o yazdığın markaları doldur bakalım ne kadar fiyat verecekler

• s90 da prestijli bir model değilse öyle valenin dünya görüşünü sorgulamak gerekir. 1 milyona araç almak için bayide ayakta karşılanıp, ne var ne yok eklettirip özel siparişle araç getirtecek insanlar "yarın birgün satarken kaça gider acaba" diye düşünmüyorlar rahat olun. :)

• Yazacak cok sey var da, neyse. Ama kisaca belirteyim:

Ben bu guvenlik olayinin daha cok pr oldugunu dusunuyorum. Sen takla atmak icin mi araba aliyorsun? Siradan kullanicilariz biz. Kendi parasiyla 300 binden fazla bir araca verecek kisi sayisi cok azdir bu mecrada. Bunu aciklayan da hava atmak icin bunu belirtiyordur.

Ek olarak, dunya kadar testi var her firmanin. Ben bir araba yapayim da insanlar zarar gorsun diyebilecek bir firma oldugunu sanmiyorum. Her firmanin hitap ettigi kesim baskadir. Volvo bunun ustune yatirimini yaparken, renault da aile arabasi fikri uzerinden yurur.

Yazdiginda bahsettigin kisinin de, bir sure goze batmayayim diye o araci aldigini dusunuyorum. Cok goz onundeki kisiler bunlar. Yoksa her araci alabilecek kadar kaynagi oldugunu dusunuyorum.

Son olarak da, belirli bir seviyenin ustunde fiyat performansa bakilmaz. Milyon odenecek ise o arabaya ben milyon verdim dedirtebilmek icin alinir o araba.

Hyundai i20 f/p aracidir mesela. Passatin kimse yuzune bakmazken, birden yayginlasmasi da belirli kesimlerin maliye ile baslarinin agrimamasi icindir. Passat da f/p olarak sayilabilir. Ama bu arac sayilmaz bence.

• willyyyyy W kullanıcısına yanıt
    Belki yarışır değil, benzer seviyede. Hatta bazılarından daha iyi bile olabilir. Ayrıca S90 hem 5 hem de E serisinden bir tık uzun ve daha geniş bir araç, o yönüyle F segmentine de uzaktan göz kırpıyor (tabii full donanımında).
    Eğer bir araca 1 milyon tl ayırıp, ben bunu nasıl satarım diye düşünüyorsanız zaten o kadar paraya araba bakmanız hata. Bu sınıftaki belli araçlar(bol ekstralı) kolay kolay elde kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 7 Temmuz 2020; 23:36:39 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.