< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 8 Temmuz 2020; 18:6:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 8 Temmuz 2020; 18:6:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2050 gibi temizini bulursak niye olmasin
![]() |
s90 da prestijli bir model değilse öyle valenin dünya görüşünü sorgulamak gerekir. 1 milyona araç almak için bayide ayakta karşılanıp, ne var ne yok eklettirip özel siparişle araç getirtecek insanlar "yarın birgün satarken kaça gider acaba" diye düşünmüyorlar rahat olun. :)
|
Diğer üç büyüklere(Mercedes,BMW,Audi) o parayı vereceğime Volvo alırım. Piyasada diğerlerine göre az bulunan, dikkat çekici, kendine has duruşu olan araçlar bunlar.
Daha önce de bir konuda yazıldığı gibi, Volvo: Param var, arabadan anlıyorum, gösterişi sevmiyorum arabasıdır. |
Birader sen troll müsün
Yoksa ciddi ciddi mi konuşuyorsun ? Bir yere gittiğinde Passat'in kapısını açarlar, Volvo'yu sana parkettirirler ![]() ![]() ![]() ![]() Ya da yaşın 14 15 fln |
E220d 194 bg 821 bin tl s90 235 bg 744 bin tl volvo f/p sunuyor e serisi bütün opsiyonları eklesen 1.5 2 milyondan aşağı alamazsın
|
herhangi bir s90 olmamış bu, öyle düşünmeyin. passatın dahi 650k ya yakınsayan donanımlısı var. bırakın volvo da etsin 1 milyon ₺ ben alırdım imkan olsa.
|
Arkadasin bahsettigi mesajda gercekten sacmalamissiniz. Kirmizi isikta gecmekle beygir gucunun falan ne alakasi var? Benim aracim 245 beygir, hic kirmizida gecmedim.
Ama en cok Passat’in S90’dan daha prestijli goruldugu kisma guldum. Arkadasa luks araclari bilmiyor ayagi yapmissin fakat seninde pek alakan oldugunu sanmiyorum. ![]() |
Param varsa alırım tabi
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 7 Temmuz 2020; 23:15:39 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 7 Temmuz 2020; 23:14:24 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali bey amca -- 7 Temmuz 2020; 23:17:4 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 7 Temmuz 2020; 23:36:39 > |