Şimdi Ara

2020 VOLVO S90 1 milyon tl verir misiniz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
10.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.20i m sport 478 bin olmuş e220d 821 tl olmuş makyajlı 5 serisi ne olacak 600 bin mi güldürdün ben borusan fiyatını söylüyorum galeriden aldıktan sonra ucuz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 8 Temmuz 2020; 11:52:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

3.20i m sport 478 bin olmuş e220d 821 tl olmuş makyajlı 5 serisi ne olacak 600 bin mi güldürdün ben borusan fiyatını söylüyorum galeriden aldıktan sonra ucuz olur
    Makyajlı 5 serisi ilk gelenler özel paket olacak fiyatı da tahmini 700 bin , nereden mi biliyorum birkaç haftaya aracım geliyor, benimki son gelen eski parti, st yeniyi beklemek istersen 50 ila 70 bin arası bir farkla gelecek dedi. Donanım benim aldığım ekstralarla aynı olacakmış makyaJlıda, adaptif led far v.s standart olacakmış. Ha Euro artar o zaman iş değişir tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesegayi batiran adam

Mercedes Bmw yerine Volvo alırım daha mantıklıcılar gelmiş yine Kimse kendini kandırmasın burada bir arabaya 1 milyon tl vercek herkes ilk önce bmw ve mercedes bayisinde alır soluğu. Volvo ne yaparsa yapsın asla bir bmw-mercedes-audi olamaz. Yukarıdaki mesajlarda yazılmış zaten bu güvenlik olayı reklam sadece. Araç muhakkak güvenli ama mercedes bmw de teneke değil onlarda premium araçlar sonuçta.
    Ben 2018 yılında sıfır km araba alırken benzer paraya Mercedes C180, C200D veya BMW 318i alabiliyorken gidip Volvo S60 D4 aldım. Mantık her zaman kriterlerden biridir. Sıfır km BMW de aldım zamanında.

Volvo S90 D5 AWD Inscription (235 HP) 743.000 TL fiyatla ve yeterli bir donanımla alınabiliyor.
    Momentum donanım isterseniz 623.000 TL. Momentum donanımda elektrikli hafızalı sürücü koltuğu, elektrikli yolcu koltuğu, 12,3" bilgi ekranı, deri döşeme, otomatik kararan iç ve yan aynalar, elektrikli bagaj kapağı, LED ön farlar, high performance sound ses sistemi ve 235 HP gücünde.

S90 D5 AWD Inscription muadil olanlar BMW 520D Xdrive (190 HP) veya Mercedes E220 4Matic (194 HP). Güçleri ve donanımı daha az olmalarına rağmen aralarında epey bir fiyat farkı var. Kalite ve prestij olarak da pek bir fark yok. Volvo'nun başka bir güzelliği fazla göze batmaması. Bu gösteriş istemeyen/sevmeyen çoğu kişi için mantıklı bir tercih yapıyor.
    Ayrıca Mercedes'i ve BMW'yi S90 inscription donanımına benzer sipariş verince (yarı otonom sürüş, adaptif hız sabitleyici, 4 bölge klima, koltuk soğutma, elektrikli arka perde, deri dikişli ön panel, vs.vs.) fiyat daha da artacaktır.

Benim tercihim S90 olurdu. Ki birkaç yıl sonra aracımı değiştirirken planım S90 almak.

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bal974 -- 8 Temmuz 2020; 12:2:32 >

• murmuro M kullanıcısına yanıt
    1.6 motor için 700 bin olursa satış adeti azalır dizelleri de 1 milyon olur ozaman o kadar verdikten sonra full s90 alıyosun zaten hemde 235 bg ve 300 bg seçeneği ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murmuro

Makyajlı 5 serisi ilk gelenler özel paket olacak fiyatı da tahmini 700 bin , nereden mi biliyorum birkaç haftaya aracım geliyor, benimki son gelen eski parti, st yeniyi beklemek istersen 50 ila 70 bin arası bir farkla gelecek dedi. Donanım benim aldığım ekstralarla aynı olacakmış makyaJlıda, adaptif led far v.s standart olacakmış. Ha Euro artar o zaman iş değişir tabi.

Alıntıları Göster
    yeni gelecekler o zaman
    750.000 TL BMW 520i, yani 1.6 benzinli 170 HP arkadan itişli

743.000 TL Volvo S90 D5 Inscription yani 2.0 Dizel 235 HP AWD

BMW 520D Xdrive ne kadar olacak acaba, ki o da 190 HP,

Selamlar

• bal974 B kullanıcısına yanıt
    1 milyondan aşağı beklemiyorum ve buna opsiyon eklersen vergi ile 1.5 milyona yaklaşacak yazık günah bu yıl s90 satışları artacağını düşünüyorum

• Bence de yazık o kadar para verilmez

• Geçen hafta 2-3 apartman tarafından ortak kullanılan açık otopark vardı. Porsche Taycan vardı yeni model. Merakıma yenik düşüp, fiyatına baktım 1.6 milyon tl. O araca veriliyorsa bunada 1 milyon verilir bence.
  • Valla bir arabaya da 1 milyon vermeye de acırım veremem herhalde, 600 bin bile vermek içimden gelmedi ama napalım şartlar böyle işte, yoksa psikolojik sınırı çoktan geçtik

• murmuro M kullanıcısına yanıt
    2.0 tdi a4 passat bile 500 600 bin tl 1.6.520i 700.750 bin olursa kendi ayağına sıkar müşteri beklemesin o paraya e serisi s90 varken kim 5 serisi alacak

• Yok hocam öyle demeyin, ne fanatikler var, hiç bakmaz fiyat farkına falan .
    Mutlaka müşteri kaybı olacaktır ama pek etkilemez, satış rakamına göre kar koyup ona göre satarlar yine alıcısına.
    Şöyle diyim , yeni aracını teslim alırken bir sonrakinin siparişini verenleri tanıyorum BMW bağımlısı. Yani adam 3-4 ayda bir araç sıfırlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bal974

yeni gelecekler o zaman
    750.000 TL BMW 520i, yani 1.6 benzinli 170 HP arkadan itişli

743.000 TL Volvo S90 D5 Inscription yani 2.0 Dizel 235 HP AWD

BMW 520D Xdrive ne kadar olacak acaba, ki o da 190 HP,

Selamlar

Alıntıları Göster
    2021 ocak tan itibaren 1milyon un altina 2.0 motor arac kalmaz e segmentte.

1.6 olanlar da 750-800 arasi listelenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

2021 ocak tan itibaren 1milyon un altina 2.0 motor arac kalmaz e segmentte.

1.6 olanlar da 750-800 arasi listelenir.

Alıntıları Göster
    Aynen öyle...
  • Araç aslında 250 Bin lira.

2 adet devlete 1 adet bankaya 1 adet de kendinize alınca 1 Milyon oluyor !

Abartmayın yani :)
  • drmert kullanıcısına yanıt
    Bu araba 301.500 tl vergiler dahil 747 bin tl opsiyonlar 250 bin tl 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 8 Temmuz 2020; 12:56:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murmuro

Valla bir arabaya da 1 milyon vermeye de acırım veremem herhalde, 600 bin bile vermek içimden gelmedi ama napalım şartlar böyle işte, yoksa psikolojik sınırı çoktan geçtik
    Tl olarak bakma eur olarak bak odedigin paraya, rahatlarsin bir nebze

• bu parayı bu arabaya verecek olan biri olsaydım muhtemelen yurtdışında yaşıyor olurdum gider orada 60-80 bin birime alırdım.
  • Türkiye'de Milyonlar ödeyip lüks araç alanlar var O zaman onlar da gitsin yurt dışından 50 100 bin dolara alsınlar Bu nasıl kafa

• Nereden nereye o değilde ne yiyip ne içicez boşverin arabayı
  • zed Z kullanıcısına yanıt
    Volvo için bir söylem bu sadece. Diğer araçları tercih edenler arabadan anlamıyor diye bir şey yazmıyor orada. Ancak BMW, Mercedes, Audi gibi markaları sırf popüler olduğu için, gösteriş için alan kişi sayısı bir hayli fazla.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.