Şimdi Ara

2020 Jeep Compass, yeni benzinli ve dizel motorlarıyla Türkiye'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2020 Jeep Compass, yeni benzinli ve dizel motorlarıyla Türkiye'de



    Türkiye'de standart 4 tekerlekten çekiş özelliğine sahip 1.4 litre 170 HP benzinli motorlu ve 9 ileri otomatik şanzımanlı versiyonuyla satılan Jeep Compass’a farklı motor ve çekiş versiyonları eklenirken, aynı zamanda donanım paketleri de yenilendi.



    Jeep Compass’ın motor gamına eklenen çevreci benzinli ve dizel motor seçeneklerinden biri 150 beygirlik 1.3 litre benzinli ünite. Söz konusu motor, 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanla kombine edilmiş ve 5,7 lt/100 km ortalama yakıt tüketimine sahip. Yenilik kapsamında eşzamanlı olarak satışa sunulan 120 beygirlik 1.6 litre dizel motor ise 6 ileri vitesli manuel şanzımanla tercih edilebiliyor. Bu versiyonun ortalama yakıt tüketim değeri de 4,6 lt/100 km olarak açıklandı.



    Ağustos ayı itibarıyla 314.900 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatlarıyla satışa sunulan yeni Compass, SUV tutkunlarının karşısına 3 ayrı zengin donanım seçeneğiyle çıkıyor.



    Jeep Compass donanım seçenekleri



    Jeep Compass’ın Longitude donanımında siyah tavan rayları, elektrikli ve ısıtmalı gövde rengi katlanabilir yan aynalar ve 17 inç jantlar ön plana çıkarken; iç mekanda çift bölgeli otomatik klima, Apple CarPlay ve Android Auto™ özellikli 7 inç ekranlı Uconnect™ bilgi-eğlence sistemi, Anahtarsız Giriş & Çalıştırma ve arka park sensörleri, standart olarak sunulan önden çarpma uyarı sistemi, şerit değiştirme ikaz sistemi ve hız sabitleyeci gibi donanımlar ise yolculukları daha güvenli kılıyor.



    2020 Jeep Compass, yeni benzinli ve dizel motorlarıyla Türkiye'de



    Limited donanımı ise Longitude donanım seviyesine ek olarak; parlak krom gövde detayları, geri görüş kamerası, ön park sensörleri ve yatay&dikey park yardım sistemi gibi premium özellikler sunarken, koyu renkli camlar, Apple CarPlay ve Android Auto™ özellikli ve Türkçe navigasyon özellikli 8,4 inç ekran Uconnect™ bilgi-eğlence sistemi, 7” TFT ekranlı gösterge paneli ve standart 18 inç jantlarla konforu en üst düzeye taşıyor.



    Ayrıca Bkz.Renault'dan yılın ilk yarısında rekor zarar



    Compass’ı sınıfının en premium SUV’u yapan S Limited donanımı ise Limited donanıma ek olarak; siyah tavan, özel 19 inç jantlar ve iç-dış mekanda özel gri gövde detayları, çift panelli açılır cam tavan, elektrikli ve ısıtmalı deri koltuklar, ısıtmalı deri direksiyon simidi, otomatik açılabilir bagaj kapısı, Bi-Xenon farlar, kör nokta uyarı ve Alpine Premium Ses Sistemi ile rakiplerine göre fark yaratıyor.



    S limited versiyonunda standart olarak sunulan Apple CarPlay ve Android Auto™ özellikli ve Türkçe navigasyon özellikli 8,4 inç ekran Uconnect™ bilgi-eğlence sistemi ise sürüş keyfini artıran unsurlar arasında geliyor.



    Şarj edilebilir hibrit versiyon yılın son çeyreğinde Türkiye'de



    Markanın bu yıl özelindeki en önemli yenilik hamlesini temsil eden yenilenen Compass modeli, Jeep showroomlarındaki yerini alırken; modelin diğer merakla beklenen versiyonu Compass 4xe Plug-in Hibrid ise yılın son çeyreğinde ülkemizde satışta olacak.








  • Şu arabaya direk olarak Egea'dan alınan direksiyon da konmaz ki be arkadaş ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takoz Recep kullanıcısına yanıt
    Downsizing gibi downsizing. Gerçekten de can sıkıyor şöyle bakınca. Ayrıca buradan şunu da çıkartmalıyız; gelecek egea versiyonlarında buna benzer bir multimedya ekranı göreceğiz demek ki...

  • 350 bin TL ye satılan araçta manuel vites olması kabul edilemez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkvan

    350 bin TL ye satılan araçta manuel vites olması kabul edilemez

    Neden hocam ?


    Mesela VW Tiguan , bol bol satıyor 2. Eli 300.000 TL üzerine dizel manuel hepsi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 yılında ilk kez tanıtıldığında lansman fiyatı 190 bin TL idi. Hey gidi günler hey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 1 Ağustos 2020; 19:36:35 >
  • BekirHan kullanıcısına yanıt

    Sanmam yine aynı tarz devam ederler sadece üst donanımlarda gelen tablet ekran alfa romeo guilietta'daki gibi olur ki o bundan daha güzel benim fikrimce :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi ülkesinde 22.500 dolar bu araç ,

    Bizde 50.000usd ,tipini seveyim

  • Dış tasarımını çok beğeniyorum ama iç tasarımı da bir o kadar beğenmiyorum

  • Hala Amerikanlara yüksek vergi var mı? Birde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Takoz Recep

    Şu arabaya direk olarak Egea'dan alınan direksiyon da konmaz ki be arkadaş ya

    Platformları da aynı, bence sorun yok 2020 Jeep Compass, yeni benzinli ve dizel motorlarıyla Türkiye'de 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç fena değil ama xenon far sanki sadece en üst donanımda mı var? Öyleyse çok kötü olmuş. 320+ bin tl para ver halojen far al!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 2 Ağustos 2020; 19:46:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyati rakiplerine göre uygun bence

  • usb U kullanıcısına yanıt

    %120 olan oran %60 a düşürüldü o devam ediyor %60 oranında fazla vergi alınıyor bu korona sürecinden sonra düşmeside pek mümkün değil.

  • 314 bin liraymış kendi ülkesi olan amerika da çöpçüler falan satın alıyor bunları 2020 Jeep Compass, yeni benzinli ve dizel motorlarıyla Türkiye'de ülkeye bak devalüasyon olmuş kimsenin haberi yok 2020 Jeep Compass, yeni benzinli ve dizel motorlarıyla Türkiye'de 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: usb

    Hala Amerikanlara yüksek vergi var mı? Birde

    Bu araç İtalya üretimi.

  • kkvan kullanıcısına yanıt

    seçenek olarak koymuşlar.. ki ben manuel tercih ederdim

  • ozszr O kullanıcısına yanıt

    Yeni aldım 2018 dizel 1.6 manuel performansı ve kalitesi cok iyi yolda yardımcı bir şöferiniz var yanınızda birde herkes gözden kacırıyor çarpışma önleyici bir özellik çokkkkk önemli otobanda şeridinden çıkmadan gidebiliyor mesela bizzat test ettim, ayrıca çok kalıplı bi araç güven veriyor, 180 ile gidiyon hiç tel üstünde kalmıyosun mesela elimden cok sayıda araç geçti bu rahatlığı birtek bmw 530 da hissettim, araç çok güvenli ve zenginliğin abidesi diyebilirim. ben not20 ultra cep kullanıyorum yansıtıyorum ve cok hızlı cevap veren dokunmatik ekranı mükemmel, anahtar çıkarmanıza gerek yok mesela sizin anahtar cebinizde olduğunu biliyo resmen aç gir bas düğmeye çalışsın yürü git, aynalarda kör nokta uyarı sistemi yanıyor mükemmel bir güvenlik mesela aracın 4 tarafında güvenlik var yaklasanı anında uyarıyor, Daha ne olsun bu gün 1 milyon lira denilen araçlarda da bunlar var yani.Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen sifiraracal.com’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez. https://www.sifiraracal.com/ Detaylı bilgi için : https://www.sifiraracal.com/yardim/gizlilik-sozlesmesi





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.