Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
177
Favori
43.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Diamond Premium Hotel & Spa Hotel deneyimleyen oldumu? Fiyatları uygun geldi.
  • Öncelikle merhaba arkadaşlarımla bi tatile gitmek istiyorum malum havalar ısındı. 6 kişiyiz minimum fiyatlı bi tatile çıkmak istiyoruz. Fakat fiyatlar çok yüksek geliyo 3-4 gün kalabileceğimiz bi yer arıyoruz. Fazla bi bütçemiz yok öğrenciyiz. Var mıdır bi önersi olabilecek?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ylmz354

    Öncelikle merhaba arkadaşlarımla bi tatile gitmek istiyorum malum havalar ısındı. 6 kişiyiz minimum fiyatlı bi tatile çıkmak istiyoruz. Fakat fiyatlar çok yüksek geliyo 3-4 gün kalabileceğimiz bi yer arıyoruz. Fazla bi bütçemiz yok öğrenciyiz. Var mıdır bi önersi olabilecek?
    Yer bilmem de sizi paklayacak şey apart tarzında oluşumlar. Ya apart ya da camping olacak. Camping avantajı mangal daha rahat yaparsınız denize daha yakın olur vs. aparatın avantajı ev ortamı olması.
    Paranız olunca aparta gidersiniz eşinizle çocuğunuzla, bu yaşlarda camping guzeldir bence. Bisikletli uzun tur yapmıştım, her gece 9 10 da küt yatardim hiç de o kadar rahat dinlendiğini hatirlamiyorum matın üstüne tulumla.. yorulursaniz ister otel olsun ister çadır hiç aramazsınız. Çadır mueseseden olan yerler de var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Tabi bahsettiğiniz olay da çok güzel de. Hani belki bi havuzlu hatta denize yakın bi yer olsa çok güzel olurdu. Belki villa kiralarız dedik 4000 lira civarında hep 4 günlük. Daha aşşağısı da yok. Öyle olabilseydi çok iyi olurdu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ekim ayında Granada Luxury Belek oteline gitmeyi düşünüyorum . Hem sakin olur hem fiyat avantajı dolayısıyla . Tavsiye eder misiniz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umut Aşkın U kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla o otel denize uzak, esas olarak havuz ile hizmet veriyor. Denize shuttle ile götürüyor diye biliyorum. Covid varken shuttle ile denize gidip gelmek sizi rahatsız eder mi etmez mi bence en önemlisi o.
  • Hocam 4000 lira kadar limit var. Denize sıfır benzer kalitede yer var ise tavsiyenizi alırım. Shuttle sıkıntı gerçekten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umut Aşkın U kullanıcısına yanıt
    İnanın hiç fiyatlara falan bakmadım ama deniz olayı bence düşünülmeli. Gerçi Belek de deniz zaten çoğunlukla dalgalı ama gene de Antalya ya kadar gidince denize girmek önemli. Ama zaten bu yüzden aynı fiyata aynı derecede iyi hizmet alabileceğiniz otel ya yoktur ya da çok azdır. Ne karar verirseniz verin umarım güzel bir tatil geçirirsiniz.
  • osonguler kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

  • Önümüzdeki sezon adına kötü bir haber

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler öğrenci biri için şuna ne dersiniz yorumunuz nedir?
    Aktifgezi diye bir tur şirketi var yalnızca Alanyada faaliyet sürdürüyor. 3 yıldızlı Alanya Wasa otelde 7 gece konaklama her şey dahil ve her gün 1 aktivite yapılıyor; tüple dalış, bungee jumping, yelkenli, yamaç paraşütü, atv safari gibi falan. Tam genç işi anlayacağınız gidip sadece denize girmek sahile gitmekten ibaret değil dolu dolu geçiyor. Eylül fiyatı 2000 tl dolaylarında (ulaşım hariç o da +500TL)
    Turla değil de tek başıma gidip tek tek bunları yapsam yine benzer bir fiyat ortaya çıkıyor turla gidersek rehber olacak en azından ve aktivitelerde fotoğraflar çekiliyormuş ücretsiz verilecekmiş değer mi sizce şirkete dair pek bilgiye de ulaşamadım sosyal medyada birkaç bin takipçileri var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 2 Temmuz 2020; 13:13:46 >




  • Herkese Merhabalar ve Herkese güzel tatiller dilerim :)

    Ben hep yurtdışı planları yapıyordum bu yaz da her zamanki gibi, ama covid nedeniyle ben de yurtiçinde Akdeniz bölgesinde kısa bir tatil yapmaya karar verdim. Temmuzun 3. haftasında 3 veya maksimum 4 günlük olarak, anne kız tatili yapmayı planlıyoruz. 2 yetişkin otel tavsiyesi istiyoruz sizden. Antalya için lara belek kemer uygundur. Yeterki memnun kalalım. Hiç alkol kullanmıyoruz bu yüzden içki HİÇ mühim değil, ancak yemek ve kalitesi ÇOK ÖNEMLİ :) Yani mesela kırmızı et tüketmiyoruz bol beyaz et çeşitleri çıkmalı vs. çeşit olması bizim için önemli çünkü gerçekten çok yemek seçiyoruz, aç bile kalabiliriz o derece. Plaja yakın olsun, yemekleri çok şahanedir ancak plaja 750 metredir yine kabulumüzdür. Max fiyat da 4500 hadi biraz daha çıkarsam 5000 diyelim 3 gece için. Annem de biraz rahat etsin istiyorum çünkü, hoşuna gitsin istiyorum. Tavsiyelerinizi rica ederim. sağolun.




  • Etstur yurt içi ve yurt dışı kültür turları ile kruvaziyer turlarını 2021 yalına kadar iptal etti.
    www.turizmguncel.com
    Etstur yurt içi ve yurt dışı turlarını durdurdu - Turizm Güncel - Turizm Haberleri - Turizm Gazetesi
    https://www.turizmguncel.com/haber/etstur-yurt-ici-ve-yurt-disi-turlarini-durdurdu




  • Tatilin yanında Corona birası hediye olan yer var mı :)
  • Bana bir akıl verin dostlar ya. 19-24 Temmuz arası tatil aldık ( Ladonia Hotels Club Blue White Bodrum'dan ) taa Kasım ayında sonrası Covid-19 derken bu zamana kadar geldik. Artık karar vermem gerekiyor.

    Ben ve 2 oğlum havuz seviyoruz. Deniz asla bize göre değil. Gitsek de anca zorla. Bir tek eşim denizi seviyor. Yani çoğu vaktimizi havuzda geçireceğiz beli ki. Ama bu virüs meselesi ortada iken çocukları nasıl havuza sokayım ? Ne kadar güvenli ? Yok havuza girmeyip tatil yapsak hiç tat alamayacağız ? Ne yapsam bir türlü karar veremiyorum. Zaten yemek olayı ayrı mesele. Bir akıl verin bana ne olur ?
  • Belarustan da turistler gelmeye başlamış.
    Tourism Today
    TUI Russia & CIS Ukrayna ve Belarus’tan ilk uçuşlarını gerçekleştirdi
    https://www.tourismtoday.net/tui-russia-cis-ukrayna-ve-belarus-tan-ilk-ucuslarini-gerceklestirdi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • gorki85 G kullanıcısına yanıt
    Hocam valla herkes oteli kötüledi. Belekte tanıdık yok buyrun söyleyin neymiş öğrenelim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.