Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
177
Favori
43.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar Ölüdeniz'deki Marcan beach otel kapalı. Tatilbudur hala rezervasyon alıyor. 1 hafta sonra arayıp otel açılmayacak diyorlar. Otelleri aramadan rezervasyon yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 1 Temmuz 2020; 13:44:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramses-59

VENEZİA PALACE DELUXE RESORT HOTEL de tatil yapaniniz varmı? Tavsiye edermisiniz?
    1.5 yıl civarı olmuştur sanırım hocam eğitim amaçlı gitmiştik, yaz sezonu biraz geçmişti ama hâlâ turistler vs. vardı. Epey geniş bir otel, yemekleri iyiydi ama odalar 5 yıldızlı otel kalitesinde gelmedi bana biraz yıpranmıştı. Akşam etkinliği oluyordu, birden fazla yerde yemek yeme ya da atıştırmalık imkânı vardı. Denize hiç girmedim bilemiyorum. Havuzu da normaldi. Biz oradayken tadilat çalışmaları başlamıştı aqua park falan yapıyorlardı sanırım. Yani yenileme olmuş olabilir otelle görüşmenizi tavsiye ederim. Başka sormak istediğiniz bir konu olursa yazabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turistler gelmeye başladı.

Tourism Today
    Ukraynalı turistler, Antalya’da
    https://www.tourismtoday.net/ukraynali-turistler-antalya-da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ab kararindan sonra çarşı karışır

• radko kullanıcısına yanıt
    Delilik

• Tatile gidecek arkadaşların keyfini kaçırmak istemem ama gazeteci Can Ataklı doğru söylüyorsa ,durum pek iç açıcı değil ,yalan söylüyorsa zaten hakkında soruşturma açılır ..
    Can ATAKLIyoutube
    Turizmde bir çuval inciri berbat ettiler
    https://www.youtube.com/watch?v=5BrcUNZxCcM&feature=youtu.be

• arkadaşlar benim tatil anlayışım deniz kum güneş ve sıfır düşüncedir. hiç bir şeyi düşünmek istemem o yüzden all inclusive (herşey dahil sistemler) tercih ederim. ama bu dönemde butik oteller daha mantıklı olduğundan ve geçen yıl keşfettiğim yeni açılmış olan hem butik (28 odası vardı yanlışım yoksa) hem de HD sistemle çalışan bir otel tavsiye edeyim size. antalya kemer beldibi tercih edecekler için http://www.belsunhotel.com/ sitesinden inceleyebilirsiniz. tatilbudur da rezervasyon yaptırıyordu geçen yıl linki burada..

geçen yıl 150 ödemiştim kişi başı gecelik. bence fiyatı verdiği hizmete göre çok iyi. kendi plajı var havuzu ufak ama iş görür.
    bir de benim gibi odadan çıkıp yemekhaneye giderken 300-500mt yürümeyi sevmeyenler için biçilmiş kaftan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hann06 -- 1 Temmuz 2020; 14:43:22 >

• ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Kıskançlık seziyorum kıskanma sende git tatile😗

• quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

DİKKAT
    Arkadaşlar Ölüdeniz'deki Marcan beach otel kapalı. Tatilbudur hala rezervasyon alıyor. 1 hafta sonra arayıp otel açılmayacak diyorlar. Otelleri aramadan rezervasyon yapmayın
    bu şekilde kredi kartına puan kazanımı olabilir mi? mesela world ile alıp iadeyi garantiye yaptırmak gibi.
  • Puan demişken işbankası maximum kartlar minimum 2000₺ Seyahat ve Konaklama alışverişine 100₺ puan veriyor.(Faydalanıldı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 1 Temmuz 2020; 15:17:46 >

• drvimu kullanıcısına yanıt
    Malesef öyle bir iade olmaz. Hangi kartla ödendiyse o karta iade gerçekleşir.

• Benim çok hakim olduğum bir bölüm değil burası, o yüzden hatalı işlem yapmak istemiyorum.
    Siz ihlal olduğunu düşündüğünüz mesajları şikayet ederek bildirirseniz bölüme bakan bir yönetici mutlaka inceleyecektir.
    Konuyu açan arkadaşımız da yönetici. Onu haberdar ettim. @serkanertekin
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    O arkadaşın şu zamana kadar hiç ilgilendiğini görmediğim ve bu WhatsApp grubunda konuşur gibi yazanların grubundan hocam.
    O yüzden size dedim.

• Bu yaz Duja Bodrum'da tatil yapan oldu mu?Süreci Nasıl yürütüyorlar acaba?

• ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Baktımda antalyaya inen anex e ait ilk uçakta 12 kişi koronalı çıkmış.ardından anex tur 15 temmuza kadar ertelemiş haberleri var.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Konunun adı F/P tatil fırsatları, ama önerilen her yer ultra lüks yerler. Denklemdeki P var ama F yok. Buna yakındım bir gönderme yaparak hocam
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    Aman hocam bunları yazınca burda ki küçük kitle lince başlıyor hemen,ben dediklerini her yıl yazarım buraya ve adminine kadar linç edip banlar bunları yazdım diye. 40 kere yazmışımdır başlığa F/P yazmayın diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 1 Temmuz 2020; 19:27:27 >
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısın başlık hatalı..geceliğine 450 veren adama hayat her yerde Paris'tir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.