Şimdi Ara

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası -| Wuhan Virüsü Nedeniyle Turnuva Ertelenebilir! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.550
Cevap
3
Favori
80.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki yine gideceğiz ama şu son haftalarda belli olma konusu artık genetiğimize işlemiş , erkenden garantileyecek fırsatımız olsa bile biz yine maç verip son haftaya bırakırız. Her ne kadar kolay gözükse de Moldova deplasmanından endişe duyuyorum orada berabere kalabiliriz ve iyice işler karışabilir.
  • ozan tufanın oynamasına bir tek benmi takıldım acaba
  • recebim59 kullanıcısına yanıt
    Hocam izlanda küçük takım mı bizden yüksek torbada katıldı yapma biz 3.torba adamlar 2.torbadan girdi net izlanda bizden yukarıda şu an sıralamada küçük derken çek moldova kazak litvanya Letonya estonya tarzı

Tekrar edit:Şimdi fatih hoca kötü hoca değildir tr nin sayılı hocalarından ama şu anki tablolar için değerlendirme yaptım objektif bakarak yoksa o iyi bu iyi demem ikisi de iyi hocadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 12 Haziran 2019; 2:2:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliss A kullanıcısına yanıt
    Ozan hakan burak bu maçın felaketleriydi

• Fransa maçında çok mücadele ettik. Bu maçta jetlag benzeri bir şey vardı sanırım. Oyuncuların koşacak hali yoktu.
  • Önümüzdeki 3 maçı almalıyız. Bir kere takıldık mı elenebiliriz..

Fransa ve izlanda hariç diğerleri mutlak elenecek takımlar.
  • Taktiği, tekniği falan boşverdim . Şu ülkeye girişte yapılanlara rağmen yeniliyorsak kimse şampiyonaya gitmeyi beklemesin. Hala ruhsuzluk var.

• dwho kullanıcısına yanıt
    Adamlardaki oyun disiplini muazzam
    Yine de hatayı senolda buluyorum .
    Bu adamın böyle saçma takıntıları var maalesef .Bjk da da necip fantazisi vardı.

• Bu saatten sonra Fransa içerde dışarda herkese koyar ve 1.olarak çıkar.
    İzlanda ile çekişeceğiz ama izlanda komplike bir takım.Surprizlere yer yok.Ve içerde onları yenebilecegimizi pek sanmıyorum.
    Elimizdeki fırsatı Şenolun kuru inadı yüzünden teptik
    Ben pek umutlu değilim açıkçası

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Izlanda tam bir taktik takimi
    Atacakları taci bile defalarca çalışmışlar
    Her atakları mutlaka kalede gole yakın tehlike oluşturuyor
    Bu takımı içerde yenmek de çok zor

• Valla sadece İzlanda değil Avusturya
    Macaristan
    İsveç
    Avrupa takımlarının coğu fizikli

Fizikli ekiplere zorlanoyoruz bizim futbolcular çok cılız

• Kafayı yicem abi adam maçın bitmesine yakın oyuncu değişikliği yaptı gitti stoper soktu oyuna kanser olduk ailece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

Kafayı yicem abi adam maçın bitmesine yakın oyuncu değişikliği yaptı gitti stoper soktu oyuna kanser olduk ailece.
    Stoper?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elemeleri erkenden bitirebilirdik adamlar da bunun farkında olarak korkak oynadılar.
    Ancak adamlarda öyle bir taktik var ki o top nasıl oluyorsa oluyor hep havada geziyor ve topları kazanıyorlar.
    Neyse final maçının adı belli oldu: Türkiye-İzlanda.

• Aykut Kocaman olsa maci 0-0 a degil, maci -1, -1 e baglar, neyseki futbolda boyle bir skor yok, bunun icin Allaha ne kadar teşekkür etsek az.

• quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Izlanda tam bir taktik takimi
    Atacakları taci bile defalarca çalışmışlar
    Her atakları mutlaka kalede gole yakın tehlike oluşturuyor
    Bu takımı içerde yenmek de çok zor
    Içerde yenmekte cok zor, o yüzden taraftar destegi cok önemli, bir de Cenk olmalı ilerde.
    Cengiz, Mahmut döner, onlar olunca farkli olur.

• İzlanda havası yaramıyor milli takıma. Herkesin basireti bağlanmış gibiydi. İki gol yiyene kadar topa vurmaktan acizlerdi. Ondan sonra biraz toparlanıp gol bulduk ama ikinci yarı yine kötü başladık. Ozan Tufan' ın milli takımı bırak, süper ligte bile oynayamaması lazım. O kadar kötü bir futbolcu ki direk 10 kişi başlıyorsun maça. Her topu eziyor, hatalı pas veriyor.
    350.000 kişilik bir ülke 80 milyon kişilik bir ülkeyi yeniyor. Düşünün futbolda ne kadar becerikli olduğumuzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 12 Haziran 2019; 8:50:16 >
  • Ölü gibiydik. Bizim ülkemizin futbolcularında paslaşma sıkıntısı var. Önündeki adama pas atmıyorlar.

• İzlanda çok iyi bir takım olmasada iyi bir takım. Mahmut ve Cengiz'in sakatlığı takımın dengesini bozdu. Ozan Tufan ve Hakan çok boş oynadı. Zaten Hakan'ın pek bir özelliği yok, milli takımda daha doğru düzgün istikrarlı bir görüntüsünü göremedik. Ozan Tufan'a gelirsekde zorlamaya gerek yok bence. Bu adam bu seviyelerin topçusu değil. Çok zorlanıyor, menajerimi tanıdık, anası danasımı bilmiyorum. Cidden zorlamaya gerek yok. Hakan yerine Abdulkadir, Ozan yerinede Yusuf Yazıcı ilerleyen dakikalarda oyuna girebilirdi. Sağlık olsun ama işimiz zora girdi iyice.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.