Bu gün aracıma serviste hız sabitleme taktırdım. Ancak ekranda yeşil sabitleme ışığı yanmıyor. İnternette baktım mmi ekranında hız ayarı yaparken km bilgisi yazıyor bende o da görünmüyor. Bu videoda sabitleme simgesi mevcut EDIT: Sorun çözüldü bugün ışık tekrar yandı servisle görüştüm bir daha ışık sönerse yanmazsa aracınızı hemen buraya getirin dediler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Zebani -- 28 Nisan 2021; 11:13:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Audi A3'üne Hız Sabitleyici Tesis Ettirme Rehberi
Audi A3'ünde hız sabitleyici olup olmadığını merak ediyorsan veya aracına bu özelliği taktırmak istiyorsan, doğru yerdesin. Bu metinde, Audi A3 hız sabitleyici hakkında bilmen gereken her şeyi bulacaksın.
Audi A3'te Hız Sabitleyici Var mı?
Standart olarak Audi A3'lerde hız sabitleyici özelliği bulunmaz. Ancak bu özellik, opsiyonel olarak sunulur ve sonradan aracına taktırabilirsin.
Audi A3 Hız Sabitleyici Nasıl Takılır?
Aracına hız sabitleyici taktırmak için yetkili bir Audi servisine gitmelisin. Servis, aracının uyumluluğunu kontrol edecek ve gerekli parçaları takacaktır. Tesisat işlemi genellikle birkaç saat sürer.
A3 Hız Sabitleyici Kullanımı
Hız sabitleyiciyi kullanmak için direksiyon simidindeki ilgili düğmelere basman yeterlidir. Hız sabitleyiciyi etkinleştirmek için "SET" düğmesine basabilir, hızı ayarlamak için "+" veya "-" düğmelerini kullanabilir ve hız sabitleyiciyi devre dışı bırakmak için "CANCEL" düğmesine basabilirsin.
Audi A3'ünün hız sabitleyici özelliği, otoyol sürüşlerinde ve uzun yolculuklarda hayatını kolaylaştıracaktır. Aracını kullanırken hızını sabit tutarak yakıt tasarrufu sağlayabilir ve sürüş yorgunluğunu azaltabilirsin.
Ayrıca, aşağıdaki anahtar kelimeleri içerdiğinden emin olmak için metni kontrol ettiğinden emin ol:
- Audi a3 hız sabitleyici taktırmak
- Audi a3 hız sabitleyici
- Audi a3 hız sabitleyici nerede
- a3 hız sabitleyici taktırmak
- a3 hız sabitleyici
- Audi a3 hız sabitleyici varmı
- a3 hız sabitleme