< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 21 Mayıs 2025; 10:16:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2019 Yeni Peugeot 508 (244. sayfa)
2 Mobil
-
-
2020 peugeot 508 cam tavansız allure araç talipli birisi varsa olabildiğince temiz bir aracım var. Bu hafta satmaya çalışıyorum bana ulaşırsa sevinirim ilan numarası 1244988263
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Merhabalar. 2023-2024 makyajlı 1.5 kullanan varsa özelden ulaşırsa çok sevinirim. Bir iki sorum olacaktı burayı meşgul etmek istemedim. Teşekkürler.
Selamlar dostlar, haziran ayında bir 508 alma düşüncem var. 40-50 bin km civarında 2022 model dizel allure kasa bakıyorum. Pek tecrübem olmadığı için bu aracın şu anda ederi ne kadardır ? ufak tefek hasarlı ve ya hasarsız 1500-1650 gibi fiyatlar görüyorum ve galerilerde de çok araç var gördüğüm kadarıyla. Ne kadar fiyata zorlamalıyım fikri olanlar yardımcı olursa çok sevinirim durduk yere ayaküstü kazıklanmayalım.
_____________________________ sometimes i feel like screaming! -
Arabanın bakım uyarısını nasıl sıfırlıyoruz ? Bakıma götürdük adamlar uyarıyı bile sıfırlamamış.
_____________________________ -
Mert Kılıçyoutube2020 Peugeot 508 bakım lambası söndürmehttps://youtu.be/vizC-uN5iy4?si=9r6ToSXEgLTeCUIm&utm_source=MTQxZ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
teşekkürler
- Galeriden araç alacaksanız %90 yanlış/eksik bilgi ve sorunlu bir araç alma ihtimaliniz olacaktır. Bu TR nin gerçeği. güvendiğiniz bir referansı olan bir yer değilse genel olarak tavsiye etmem
- Dizel için adblue kısmı önemli, tank değişimi yapılmış, ve/veya servis dışında iptal edilmiş olabilir. böyle bir durumdaki aracı almanız kendi riskinizdir.
- Yetkili servis dışında bakım görmüş araçlar garanti dışında olacaktır, garanti süresi bitmiş OLSA DAHİ, adblue vb kronik sayılabilecek sorunlarda, iyi niyet garantisinden de yararlanma şansınız kalmaz. BU noktada yetkili servis garantili araç tercih etmeniz lehinize olacaktır.
- Yıllık çok km yapmıyorsanız, dizel yerine 1.6 benzinli eat8 benzinli kombinasyonunu öneririm. yakıt tüketimi 2lt kadar fazla olacaktır. Fakat adblue, gürültü derdiniz olmayacak, 130hp yerine 180hp lik güçlü, konforlu ve sorunsuz bir seçenek tercih etmiş olacaksınız. kullanım durumunuza göre bu seçeneği de düşünün derim.
Ben 508'i satarken, o güne kadar yaptırdığım bütün işlemlerin faturalarını dosyalamıştım, servis bakımları, akü değişim, lastik faturaları araçla ilgii ne işlem yapıldıysa hepsinin belgesini de yeni sahibine teslim etmek için yanımda getirdim.
Alan kişi şöyle bir baktı, bunlara gerek yok dedi.
Dosya bende, araba onda kaldı. Güle güle kullansın.
Merhaba arkadaşlar 2016 model Civic aracımı sattım 508 düşünüyorum ve Max çıkacağım rakam 1300-1350 civarı. 2019-2020 model hangi motorlara bakmalıyım? 1.5 mi 1.6 mı? Varsa tavsiyeleriniz dinlemek isterim
Uzun yol yapıyorsanız 1.5 dizel
Şehir içi ve ani hızlanma istiyorsanız 1.6
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ "Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?" -
MQ9 - 2008 (P24), 508 (R8) - Motor yazılımı
Böyle bir geri çağırma gelmiş. Sizde de var mı?
www.peugeot.com.tr
GÖNÜLLÜ GERİ ÇAĞIRMA KAMPANYA KONTROL | PEUGEOT Türkiyehttps://www.peugeot.com.tr/tools/gonullu-geri-cagirma.html_____________________________ "Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?" -
Bende bir sıkıntı yok muş. Geçen bakım da da motor yazılımı güncellenecek ücretsiz demişlerdi.
Arkadaşlar arabanın iç lambarı kendi kendine yanıyor araba park halinde 5 gündür. Neden yapar bunu
Valla benim uzunnn zamandır ara ara iç ambiyanslar yanıp sönüyor ya da gözüme değdiği zaman usb carplayi bağlı bırakıyorum ondan mı diye düşünüyorum
-
Peki araca tekrar bindiğiniz enerji tasarruf modu aktif uyarasını alıyor musunuz aynı zamanda. Sizin ambiyanslar mı yanıyor bu iç aydınlatmalar da mı yanıyor
Merhabalar, 2022 model düşük km 225 bg GT araç arayışım var. Satmayı düşünenler ulaşabilir mi acaba?
öyle bir uyarı yok. iç aydınlatmalar yanıyor. resimdeki gibi.
iç aydınlatmaları kapattım komple şuan yapmıyor.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı