Şimdi Ara

2019 TURK TELEKOM SELFY YAZ FIRSATI PAKETİ 8GB + 750 DK + 5000 SMS = 27 TL (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
561
Cevap
86
Favori
120.708
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam muaf olayları kalktı onu beklemeyin boşuna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dodiko kullanıcısına yanıt
    Depremden bahsediyorsunuz, deprem sonrasındaki rezillikten, diğer operatörlerden daha uygun fiyatlı tarifeler olduğundan. Çevrenizde türk telekom kullananların kendinizden daha uygun fiyata daha iyi paketleri kullandığından. 8 gb lık paket bir bakmışsın 15 tl, 20 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bandogge

Yok hocam muaf olayları kalktı onu beklemeyin boşuna
    Hocam peki nasıl alacak ücreti? Şuan turkcellim ve hattımda 0 tl var

• Bu kampanyanin son tarihi ne zaman bilen var mi arkadaslar. Sitede goremedim. 1 hafta sonra geçeceğim

• ririii kullanıcısına yanıt
    Turkcell'de iken TL yüklersen alır hocam. Yok ben yüklemeden hat degistirim kacayip dersen, Turkcell taşıdığın operatöre borcunu bildiriyor. Hattı tasidiginda bununla ilgili yeni hattına ilgili mesaj hemen geliyor. Telsiz borcunuz yeni operatorunuze bildirildi gibisinden. Bizzat başıma geldi hocam geçen ay. Kısaca kaçış yok. İster şimdi ister taşındıktan sonra ödeyeceksin.

• Türktelekomda 3 gb az dakikali faturalıya geçen için ucuzundan bi paket yok mu taahhüt yapmaya okeyim. Sitesinde doğru dürüst paket yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Bandogge

Turkcell'de iken TL yüklersen alır hocam. Yok ben yüklemeden hat degistirim kacayip dersen, Turkcell taşıdığın operatöre borcunu bildiriyor. Hattı tasidiginda bununla ilgili yeni hattına ilgili mesaj hemen geliyor. Telsiz borcunuz yeni operatorunuze bildirildi gibisinden. Bizzat başıma geldi hocam geçen ay. Kısaca kaçış yok. İster şimdi ister taşındıktan sonra ödeyeceksin.
    Vay be sistem de açık vardı önceden ödemeden kaçıyoduk. Hemen gidermişler açığı bak görüyon mu iş para almak olunca...

• Selfy Yaz Fırsatı Paketinden 27 TL'ye faydalanan müşterilerimiz, paketin hatlarına tanımlanmasının üzerinden 6 ay geçmişse, paketten 35 TL'ye faydalanacaktır.

yani senelik ortalama 31tl ye geliyor?
    6 ay sonra pakete zam gelecegini konuda okuyamadim ama internet sitelerinde böyle bir ibare gördüm.
  • Temmuz ayında bende türk telekom yaz fırsatı paketine geçmiş bulumdum. Dün akşam paketimin yenilenme günü ve mesaj geldi bana 27 liralık tarife 35 tl olmuş. Şaşırdım ve müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri paketin fiyatının değiştiğini söyledi ve 6 aydan sonra 35 tl bilgisini verdi. Dedim ben bu pakete geçerken böyle birşey yoktu nasıl olur ben böyle birşey olduğunu bilsem geçmezdim beni mağdur ettiniz dedim. Zam bilgisi yeni gelmiş yapacak birşeyleri yokmuş. Faturalıda taahhüt varmış faturasızda yokmuş fiyatı istedikleri gibi değiştire bilirlermiş. Türk telekom yılın son zamanları güzel kazık attı. Hiç beklemezdim. Türk telekoma geçerken çok dikkatli olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VentusZ -- 25 Aralık 2019; 11:26:48 >
  • delisakir6 kullanıcısına yanıt
    ben zaten 30 TL yüklüyorum bu paketi kullanabilmek için,, telsiz ücreti ile artık 40 TL yüklemeniz gerekir ,, kalan 2 3 TL de zaten nereye gittiğini bugüne kadar anlayamadık

• 30 gun boyunca gecerli yurt ici 5 GB cepten internet size hediye! 3 gun icinde EVET yazip 1047'ye gonderin, hediye internetinizin keyfini yasayin. TT Mobil tanitim iptali icin IPT yazip 7672’ye gonderebilirsiniz. B001

Böyle bir mesaj geldi ama abonelik falan başlatır mı?

• müşteri hizmetlerini aradım 6 ayınız doldu 35tl yenilencekmiş dedi paket açıklamasında böyle bir şey yok dedim zam yapıldı dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Geçen ay geldi kullandım. Bu ayda geldi 5 gün içinde cevap yazmadığım için kaçırdım

• Bu kampanyanin son tarihi ne zaman arkadaslar6 bilgisi olan var mi

• Hattın biri bu pakette, 1 ocakta yenilecek, kaça yenilenecek nasıl öğreniriz? Ona göre tl yükleyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Hattın biri bu pakette, 1 ocakta yenilecek, kaça yenilenecek nasıl öğreniriz? Ona göre tl yükleyelim
    6 ay olduysa 35tl online işlemlerden yukleme geçmişine bakın

• 2019 TURK TELEKOM SELFY YAZ FIRSATI PAKETİ 8GB + 750 DK + 5000 SMS = 27 TL

• Paket işlemlerini 2 ay önce yapmıştım (çok kullandığım hattım değil). online işlemlerde baktığımda kral tarife yazıyor halen.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.