Şimdi Ara

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN (261. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.907
Cevap
123
Favori
794.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
31 oy
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salemsmith

Geldi fakat bayiler 500 liraya yakın ücret istiyor.

sanki o muhabbeti bi arkadaş paylaşmıştı. flasha atın kurun diyodu nette bi aratın 500 tl vermeyin boşuna youtube de aratın. yapamazsanız gider 500 ü verirsiniz.

Orijinalden alıntı: serdarin

Caferson hangi ildeydiniz ona göre yrdımcı olayım

Samsunda oturuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yapımı çok kolay aslında. Örnek videolar mevcut. Kaliteli bir bellek kullanmak lazım. Ancak sorun şu ki eğer yükleme anında bir sorun çıkarsa o zaman sıkıntı büyük. Youtube'da yorumlarda da mevcut zaten sorun yaşayanlar.

• 2019 corollam var, güncelleme internete düştüğü zaman Toyota bedavaya yapmaz diye indirip kendim kurdum :) forumlarda gördüğüm kadarıyla 475 tl isteniyormuş. Hem android auto, hem carplay sağlıklı bir şekilde çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulumahitu

Sizin dediğin gibi seyahat ile depo ortaması farklı şeylermiş yardımınız için teşekkür ederim.

Seyahat ortalaması ve depo ortalaması neyi gösteriyor, ifade ediyor ?

Orijinalden alıntı: silent_engineer

Günaydınlar, 2019 corolla vision mds aracım var. Ötv diliminden önce flame xpack geçmek istedim ama kismet olmadı. Otonom sürüş çok ilgimi çekiyor. Şu sıralar 240 250 bin tl arası flame x pack araçlar mevcut. Acaba arasında ki farkı verip flame xpack geçmeye değer mi?

Yada ikinci planim ford ranger geçmek.

Aradaki vereceğim fark ile hangisi daha mantıklı olur bilemedim arkadaşlar.

Iyi günler dilerim.

Ben de çok meraklıydım, 5 sene önce Superb aldım onda vardı, şimdi Corolla'da da var, şehir içi kullanım İstanbul'da sıkıntı, araya giren çok oluyor, bir de freni çok yumuşak yapmıyor. Sadece ayağım çok yorulursa gaz kontrolü bende olacak şekilde kullanıyorum, araya giren de çok olmuyor. Şerit takibi çok sevmedim, özellikle Superb'de ani manevra yapmak gerektiğinde kısa süreli de olsa güç uyguladığı için sıkıntı yaratıyordu bende, onu da çok kullanmıyorum.

Amacınız off road falansa bence Ranger alın , hatta Navara'ya bakın. Onun arkası bağımsız süspansiyon, dolayısıyla binek araca daha yakın bir his verdiği söyleniyor.

• merhaba, evet algılıyor her benzin aldığınızda sıfırlanıyor

Bir de benim önceki arabamda ( astra ) yol bilgisayarında bir bölüm vardı onu sıfırladıktan sonra aracı kullandığım sürece kaç litre benzin yakıyor diye gösteriyordu. Gideceğim yere vardığımda seyahat süresince oraya kadar ne kadar benzin yakmışım anlıyordum. Toyota da bunu gösteren bir bölüm var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARTEGENA -- 7 Ocak 2021; 17:20:50 >
  • Merhaba arkadaşlar
    Çoğu kullanıcının şikayet ettiği 45 amperlik akü konusunda daha önce belirttigim gibi akü araçta hiçbir şey açık kalmamasina ragmen yani kullanıcı hatasi olmadan akü bitmiş takviye yaptirmistim sonrasinda araci servise götürüp durumu anlatmistim serviste akü sarj edilip bana geri verilmişti servis akü eger bozuksa ancak aynisi yani yine ayni seri 45 amperle degisim olabileceğini soylemisti
    Gecen gun aku yine cok zor mars almaya basladi artik aku takviye kablosuyla gezer olmustum yakinimda bulunan yetkili mutlu akü bayisine gittim durumu anlattim akuyu ölçtuler ruhsat fotokopisini alarak bana garanti kapsaminda ayni akuyu ucretsiz takabileceklerini 50 amper olani ise 100 lira fark ile takabileceklerini söylediler ben de bu 45 lik akuden biktigim ve mutlu aku bayinin de cok sikayet gelmeye basladi dedigi 45 lik olani degil 50 amperlik olani 100 lira fark ile taktirdim ve yeni akunun garantisi 0 dan basladi kaseli yeni tarihli garanti belgesi bana verildi bu konuyu da böylelikle kapatmis oldum
    Su an gundemimdeki konu ise
    Araca sonradan dışardan taktirdigim dy606 flame paket janti somunundaki paslanma
    Bu paslanma konusunda benim gibi disardan taktiranlarin hepsi şikayetçi bazıları bijon somun kapagi takarak pasi görmediklerini ifade etmisler bayide somon adet fiyatinin 30 lira oldugunu belirtenler olmuş gecen yil fiyatina gore tabi toplamda bayiden alinca 600 lirayi bulabiliyormus
    Ben 150-200 liraya kadar krom somun takarak paslanma sorunu kokten cozmeye raziyim
    Var midir urun linki yada istanbulda bir jant lastikci tavsiyesi ?
    Asagiya kendi aracimi ve orjinal olmasi gerekeni paylasiyorum

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 9 Ocak 2021; 13:31:7 >

• Selam herkese araci alali 1100 km oldu. Genel izkenimim vasatın altı. Arabada aldigimdan buyana
    1.sag ve sol da emniyet kemeri direkoerinden trim sesi geliyor
    2. Kadran üstü ön konsoldan trim sesi geliyor
    3. Arka cam ısıtma kisminin ustte kisa aralikli olanlar 5-6cm lik kısmı çalışmıyor
    4. Özellikle sağa tam dönüşlerde yada u dönüşlerde yine B sütunundan sanki bir yay boşalmış gibi ses geliyor

Bu sorunlarla gittiginde servisin yapmama ihtimali varmı? Arac bu şekilde biz bir sorun tespit etmedik derler mi?
  • Sorun ise hayır denmez garantiden yapılır ama bu araçta durum bu ise yapacak birşey yok. Hiç trim sesi gelmeyen araç yok piyasa da örneğin. Özellikle kış aylarında trim sesleri sert plastik kısımlarında artar.

Şahsi fikrim 1000 km çok erken araçta bu tür sorunlar var demek için, bir süre daha kullanıp gözlemleyin derim. Zaten garanti devam ediyor sorun olmaz.

@kocerc

Önceki aracınız Audi-Mercedes gibi bir araç mıydı?
  • yunus.kiran Y kullanıcısına yanıt
    Onceden corsa, astra ve son olarak 5 yil skoda rapide bindim. Rapidde nokta trim sesi yoktu ustelik konsol, kapi icleri tamamen sert plastikti. ne kış ne yazda 100bin kmde hiç ses duymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocerc

Selam herkese araci alali 1100 km oldu. Genel izkenimim vasatın altı. Arabada aldigimdan buyana
    1.sag ve sol da emniyet kemeri direkoerinden trim sesi geliyor
    2. Kadran üstü ön konsoldan trim sesi geliyor
    3. Arka cam ısıtma kisminin ustte kisa aralikli olanlar 5-6cm lik kısmı çalışmıyor
    4. Özellikle sağa tam dönüşlerde yada u dönüşlerde yine B sütunundan sanki bir yay boşalmış gibi ses geliyor

Bu sorunlarla gittiginde servisin yapmama ihtimali varmı? Arac bu şekilde biz bir sorun tespit etmedik derler mi?

3 orasi anten bölümü sorun yok

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.