|
SA En son 42binde yağ değişmiş benim aracın, şu an 62 bin de araç. bir sıkıntı çıkarırr mı aciliyeti olur mu ? |
|

|
SA En son 42binde yağ değişmiş benim aracın, şu an 62 bin de araç. bir sıkıntı çıkarırr mı aciliyeti olur mu ? |
|
A.S, çıkartma riski yüksek, yeni araçlar bakım atlamaya karşı çok toleranslı değiller. Yağını mümkün olduğu kadar kısa zamanda değiştirin. |
|
|
2020 Corolla 1.6 Flame X Pack modelinde ekstra olan standart özellikler nelerdir? İyi günler merak ettiğim bir şeyi sizlere sormak istiyorum. 2020 Corolla 1.6 "Flame X Pack" modelinde standart özellikler nelerdir? Aşağıya yazdığım özellikler o dönemde "Flame X Pack" sıfır satın alırken standart mıydı yoksa alırken elle tek tek mi ekleniyordu onu merak ediyorum? -Adaptif Hız Sabitleme Sistemi (Tüm Hızlarda) -Akıllı Şerit Takip Sistemi (LTA) -Yaya ve Bisikletli Algılama Özellikli Ön Çarpışma Önleyici Sistem -Otomatik Yanan Uzun Farlar (AHB) -17" alüminyum alaşımlı jantlar -Elektrikli Açılabilir Sunroof |
|
Çok teşekkür ederim. Cevabınız çok bilgilendirici oldu. Sorumun cevabını tam olarak almış oldum. |
|
|
Hırdavatçıdan 15 mm lik - 9 cm uzunluğunda bir Vida alıp tepesi T şeklinde olacak şekilde demirci de bi demir parçası kaynattım on numara oldu, yalnız stepneyi bagaja boş kısmı üste gelecek şekilde koydum, hem vida boyu kısaldı, hemde stepnr içine bir sürü ıvır zıvır malzeme koydum, baya bi alan kazandım, fotoğraf ekledim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ekledim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İyi günler. RSA (Trafik İşareti Desteği) özelliği Toyota Corolla 2020 1.6 Flame Xpack modelinde var mı acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkoksal -- 18 Mayıs 2026; 14:15:17 > |
|
Merhaba stepne yarım boymu tam jantmi sanirim ekstradan aldiniz nekadara jant ve lastik olarak aldiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Toyota Corolla 2020 1.6 Flame Xpack aracım için bu linkte ki ürün veya benzeri bir ürün kullanılıp ön kamera olarak kullanıla bilir mi, aracın orijinal multimedya ekranına dahil olarak tabi ki? Ön tampona kamera takılıp, kendi multimedya ekranına bağlayıp, ön kamera olarak kullanabilir miyim? Kayıt yapması için değil sadece park etme sırasında aracın önünü görmek için istiyorum. Park etme sırasında multimedya ekrana ön kameradan görüntü gelir mi? Orijinal arka kamera geri vitese takınca otomatik devreye giriyor ya bu kamerayı da öne takınca park sırasında ön park sensörü gibi vitesi ileri alınca arka kamera gibi devreye girebilmesi gibi bir sistem olur mu? |
|
İyi günler 42" inç Lpg tankı ortalama 32 litre alması normal mi? Sizde de bu durum oluyor mu? Ortalama 270 km gidebiliyorum. Aracım: Toyota Corolla 2020 1.6 Flame Xpack. Ama eski aracım Toyota Corolla 2007 Elegant model aracımda da 42" Lpg tank olmasına rağmen 370 km gidiyordum ama kaç litre aldığını hatırlamıyorum tabiki. |
|
|
|