Şimdi Ara

2019 passat dsg patlamış (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
5
Favori
115.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cvt ve zf vitesciler çekirdeklerini almış izliyorlar.
    Tofaşçilarin sülalesi raad.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi ekibi geldi. Egea kötüleyicilerini de arasına alırsa başlık tutar. Bir de -de -ki ayrı olacak tayfası var unutmayalım. Onlara da kucak açalım.
    Peşin edit! ;) İnsan olduğumuzu unutmayalım.

• Audi A3, Audi A4 ve Golf7 araç sahibi oldum son 7 yıl içerisinde, çok şükür hiçbirisinde Dsg sorununu yaşamadım ama korkusu yetiyor insana. Passat almayı düşünüyordum sırf bu tedirginlikten dolayı vazgeçtim.

• bende 2013 var o da su koyvermeye başladı bilmiyorum ne yapacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_d

1 aylık daha sıfır passatınız var mı ?
    2019 şubat çanakkale şubesinden aldım passat highline 1.6 TDİ DSG
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    abi herseyi gectim sırf stre sya manuele al almayı unutunca trıbe gir falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

ben manuel araç sevdiğimden böyle problemler yaşamıyoz :D ama şu direksiyondan F1 vites hosuma gidiyor onu manuele alıp çat çat çat atabiliyosak o güzel olabilir :D manuelden kastım yani ggaza yüklendim bi yerden sonra kendi değiştiriyor istediğin kadar vites atma sen değiştirmemesi lazım yada düşürmemesi lazım
    Daha önce robotize şanzımanlı Mr2Spyder ım vardı.Otomatik modu hiç yoktu sadece F1 den atılıyordu.Pistte çok keyifli ama yolda ne manuel gibi keyif veriyor nede otomatiğin rahatlığı var.Deli ediyor insanı..

• olcay2011 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aracınız.

İnşallah dsg sorunu yaşamazsınız.

Yaşarsanız da sakince sessizce ses çıkartmadan sıfır sayılacak aracınızın şanzumanını yaptırırsınız artık.
  • vw sahiplerine canlı bomba muamelesi yapılmış resmen.
  • DSG alma aldırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_d

Hayırlı olsun aracınız.

İnşallah dsg sorunu yaşamazsınız.

Yaşarsanız da sakince sessizce ses çıkartmadan sıfır sayılacak aracınızın şanzumanını yaptırırsınız artık.
    ikame aracı verirlerse aracımı sorunsuz ve ücretsiz yaparlarsa neden sesim çıksın ki?
    ayrı bu araçalrı sorun çıkaracağını pek sanmıyorum.
    benim için sorun çıkarmış çıkarmamış hiç önemli değil yol tutmuş tutmamış hiç önemsemiyorum. neyi önemsiyorum?
    ikinci eli değer kaybetmeden ve sokaktaki geçen vatandaşa bile söylesen aracını alıyorsa işde o araç tam bana göre :))))https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140706381

• Yazılanları hayretle okudum. Marka savaşı başlamış şaka gibi. Dsg şanzıman konusunda bende epey şey duymuştum ve tanık olmuştum. Sırf bu nedenle audi tercih etmedim onun yerine bmw aldım. Yarın sorun çıksa elimden gelen her türlü hukuki yaptırımı uygulatmak için uğraşırım ve zf şanzıman abi sorun çıkarmaz abi kullanıcı hatasıdır abi gibi lafları söyleyenlere de güler geçerim. Bir kere öncelikle şunu anlayın, adam gitmiş para vermiş bir ürün almış ve çok kısa sürede sorun yaşamış. Hangi marka olursa olsun hepimiz birlikte ses çıkarıp protesto edeceğimize biri çıkmış vw ile bm yi kıyaslıyor, diğeri mercedes c serisi ile kıyaslıyor, öbürü opel diyor, diğeri cvt şanzıman yazıyor. Yahu hala daha marka savunuculuğu yapanlar var, para mı alıyorsunuz vw türkiyeden? Bu arkadaşın yaşadığı şeye tüm tüketiciler olarak hepimiz tepki koymalıyken makara yapılıyor. Sonra da niye hala aynı sorunlu ürünler gelmeye devam ediliyor deniyor. Adamlar akıllı, bir tarafta vw marka fanatikleri var ne olursa olsun 'kullanıcı hatalı' diyen. Öbür tarafta da dsg alınır mı vw alınır mı ? beter olun diyen bir tayfa. Adamlarda nasıl olsa sıkıntı yok diye aynen devam ediyor bu ürünleri bize göndermeye. Bir kere tek ses olup hangi markaya sahip olursanız olun birlikte hareket edebilsek tüketiciler olarak bakın bakalım işler nasıl değişiyor.

• Hayvana anlatsak hayvan anlardi bu dsg yaramaz diye bazilari anlamadi al iste sonuc

• Kullanıcı hatası bu;yani kullanıcının neyi alıp almayacağıni bilmesi bilinçli tüketici olması lazım.Tarihi geçmiş süt satiyorlar diye adı çıkan esnaftan 3 liraya süt almyan insanlar 2-300 bine araba aliyorlar.Kitlenin çoğu da müteahhit tip prestiç 😀için alanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir mercedesci olarak konuya girip günlük dozumu alıp gülüp eğlenip çıkıyorum. Dsg kullanmaya devam edin ki bizim de yüzümüz gülsün :)
  • Evet kullanıcı hatası, alınmaması gereken araba alınmış, orası doğru.

Mahkemelik olunması gereken bir durum.

Kullanıcı hatası diyen, en hafif tabiriyle ahlaksızdır.

Bilirkişi raporuyla seve seve o şanzuman değişir ama ne zaman?

VW Doğuş servisleri Türkiye'deki bütün markalar içerisinde en kötü hizmeti veren servislerdir.

15000km'de hava filtremi değiştirmeyip, fatura eden, sonra fabrika çıkış filtreyi 30000'de burunlarına dayayınca özür dileyip paramı geri ödeyen tiplerdir. Arabadaki eksta hiçbir problemi şikayet kısmına işletmezler. Klima boruları çatırdıyor dersin normal derler. Benzin deposundan çalkalanma sesi geliyor dersin normal derler. Kapı içinden cızırtılar geliyor dersin normal derler. Alırsın Golf, olursun .öt....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronus75 -- 8 Kasım 2019; 12:20:23 >
  • Aracın içinde 0km kokusu varken yolda kalması çok üzücü bir olay bence 1 milyon kişiden 1 kişi rastlar bu kadar kısa sürede..

• Bu devirde hala DSG alan var mı yahu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 8 Kasım 2019; 12:36:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyati yüksek fosfooogen
    Şanzimani patlak fosfogen
    Binkere anlattik anlamadilar icimde sızı fosfaagen

Dsg yirtiktir ama toktur kapisinin sesi
    Sanzimani eline alinca iniiiim iniiim inler sahibinin sesi

AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

• İşin en acı yanı yarım milyon lira bir arabaya veriyorsun ve 1 ay dayanmıyor.

Kullanıcı hatası lafı da bizim Türkiye ile özdeşleşmiş.
    Ne olursa olsun firmalar her şeyi kullanıcı hatasına bağlayıp sıvışıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.