Şimdi Ara

2019 passat dsg patlamış (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
5
Favori
115.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortada kronik bir sorun var ama konuya cevap verirken parası olan olmayan diye saçma sapan çıkışmalar var. Konu para olup olmaması değil, parası olan bilinçli bir çok sürücüde bu dsg'den uzak duruyor bunu bi anlayın. Vites geçişleri süper hızlı laf yok ama dsg nin kanıtlanmış bu kadar kötü olayı varken körü körüne hala savunmak ahmaklıktan başka birşey değil. Bmw 3-5 ne ararsan kullanıyorum en ufak bir sorun görmedim. Sürekli drift atılan araçları hariç tutuyorum. Bunları neye dayanarak söylüyorum işim gereği hergün bu araçları kullanıyorum. O aşşağıladığınız Egea'nın otomatik şanzımanı bile dsg den daha dayanıklı.
  • Koskoca firma yıllardır şanzıman sorununu çözemiyorsa bu firmadan araba almam. Belki de servisden para kazanmak istediği için soruna çözüm bulmak için uğraşmıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo34 -- 8 Kasım 2019; 9:50:24 >
  • iquique kullanıcısına yanıt
    parası var yada yok ne farkeder? konuyla ilgisi ne? siz niye böylesiniz? vag grubu çürük ve hileli araç satıyor bunu kabullenmek niye zor? babanızın şirketi mi ben anlamıyorum ki enteresansınız vallahi.
  • Kessin FOTOŞOP
  • Daha dun bir tanidigim edc nin dag basinda beyin hatasi verip yolda biraktigini anlatti tatili rezil olmus

Yani ariza cikarmayan arac yok kafaniza sokun

Bakin sizle soyle bir istatistik paylasayim

2019 ocak-ekim arasında turkiye yollarina 11264 adet vw passat cikmis. En yakin sinifindaki rakibi 3792 aracla mercedes c serisi

En yakin rakibinden dort kat fazla satan bir arabayi yolda ariza yapmis sekilde gorup sosyal medyadan paylasildigina denk gelme ihtimalinin yüksek oldugunu niye görmüyorsunuz.

Ayrica araci ariza veren arkadasin gerçekten nasil kullandigini ne sartlarda ve ne şekilde kullandığını bilemedigimizden pesin yargiya varmak cok gereksiz

Tabii vw asigi değiliz ama fanatiklik yuzunden sacmalamaya da karsiyim

Espri yapmak icin malzeme bulmussunuz okuduk gulduk eğlendik harika, ama o tanesi en az 200.000 liradan baslayan passattan ayda en az 1000 tane satildigini gozden kacirmamak gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumlara çok güldüm, Allah da sizin yüzünüzü güldürsün
  • 1984 kullanıcısına yanıt
    Passatı c serisiyle kıyaslayıp oradan bu araç çok satıyor onun için bu arıza oranları normal mantığına nasıl ulaşıyorsun ? mesele bu seğil. c serisi ne kadar satarsa satsın hiç kimse böyle şanzıman sorunlarından bahsetmiyor, yani c serisinde kronik bir şanzıman sorunu yok. Madem satış rakamlarından gidiyorsun c serisi satış rakamlarına e serisi satış rakamlarını ilave etsen dahi bu iki seriden (c, e) satılan toplam arabalardaki şanzıman sorunları miktarı oran olarak çok geridedir.
  • bir de bunu CVT şanzımanla falan karşılaştırıyorlar..

• DSG: Patlıyorum abi.
    Kullanıcı: Ne diyorsun sen sakın ha!
    DSG: Kusuruma bakma abi karakterim bu. Yanlış anlama.
    Kullanıcı: Bana bunu yapma ne olur, daha yeni tanıştık.
    DSG: Patladım gitti
    Kullanıcı: Hay senin...

• Toyotacilar mevzuyu anlamaya çalışıyor :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edrmz

Manuelci çekirdeğini alır kuytu köşede cingar çıkmasını keyifle bekler 🤣
    Eee onlarda da kanguru var onu napıcaz
  • 300 bin liraya arac aliyorsun. 1 ay kullanmadan ariza veriyor.
    Bunu savunacak mantikli bir aciklama bulamiyorum .

• DSG kullanmayı bilmeyen almasın kardeşim şu arabayı. Sen şanzımanını geri vitese takarsan yokuş yukarı arabayı kullanırsan arızalanır tabi. Hem duygusal oluyor bu şanzıman biraz. Sen içinde küfürlü konuştuysan, halini hatrını sormadıysan gelip burada ağlama para iadesi falan diye. 😒

• Onca seçenek arasından gidip passat almakta, ne bileyim ya. O degilde pejo 508 i geberttiniz sirf şu albeniden yoksun araba için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyaz polo varken passat alınır mı?

Geçmiş olsun. Değişim isteyin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ism72 -- 8 Kasım 2019; 10:38:56 >
  • otobilge kullanıcısına yanıt
    zuhaha yalan yok buna güldüm, iyi espri
  • 1984 kullanıcısına yanıt
    Evet bak bu önemli. Nasıl ne şekilde kullandı. Hemde 2019 model.
    Geçen bi arkadaş bu sitede yazmış:
    2017 yılından sonrakilerde sorun yok
    2018 yılından sonrakilerde sorun yok
    2019 yılından sonrakilerde sorun yok
  • Bazılarıda onu almasaydın bunu alsaydın diyor ,burayı reklam yerine çevirmiş arabanın şanzıman kısmı ki baya önemli bir kısmı bozuk kabul ama diğer markaları gezdiğindede içi resmen leğen plastiği kokanlarda vardı mesela opel "hatta mokka ile grandland araında bile iç kalitede fark var mokka eski versiyon olduğundan malzemesi bile farklıydı" ,gerçekten iç kaliteyi bozmuş kendim eski opel sahibiyim alakası bile kalmamış, Vw hala o konuda iyi ,

çoğu yeni aracın o eski yeni kokusu değişmiş plastik kokusu daha yoğun.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.