Şimdi Ara

2019 passat dsg patlamış (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
5
Favori
115.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gny*

İşin en acı yanı yarım milyon lira bir arabaya veriyorsun ve 1 ay dayanmıyor.

Kullanıcı hatası lafı da bizim Türkiye ile özdeşleşmiş.
    Ne olursa olsun firmalar her şeyi kullanıcı hatasına bağlayıp sıvışıyorlar.
    Care basit almayacaklar fosfos mosfos alin japon rahat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye niye bakıyorsun kaldı ki DSG'nin arıza oranı tam otomatik bir araçtan çok daha fazla olduğu bilinen bir gerçek. Ayrıca 100 bin tl lik bir araçta tam otomatikte alabiliyorsun illa DSG şart değil. İyi niyet garantisi konforlu sürüş falan bunlar boş işler sanki ZF'de konforsuz hızlı değiştirmiyor. Bugün Tork konvantörlü bir şanzıman çift kavrama kadar olmasada gayet hızlı vites değiştiriyor. Size kalsa DSG über bir şanzıman ZF falan boş. VW elinde olsa her aracına ZF koyar ama neden koysun ki sizin gibileri yoluyor işte.
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    Vw elimde avucunda ne varsa aldı davacıyım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cultus C kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi... DSG kullandıktan sonra CVT kullanmak Kenya'dan Güney Kore'ye gelmek gibi.
  • 2017 gold 2 kere dsg den servis yedi, aracı fırlattık attık.
  • wasted.wastelander W kullanıcısına yanıt
    PSA bile sanziman i madem yapamıyoruz o zaman japonlar dan alıp takalım dedi..

DSG ısrarını anlamak, hadi onu geçtim bu sorunu sağır sultan duymuş hala koru körüne bu sanziman araçta vw olsun çamurdan olsun ile gidilen bir ülkeyiz.. Gerçekten ilginc

• quote:

Orijinalden alıntı: acquiles

PSA bile sanziman i madem yapamıyoruz o zaman japonlar dan alıp takalım dedi..

DSG ısrarını anlamak, hadi onu geçtim bu sorunu sağır sultan duymuş hala koru körüne bu sanziman araçta vw olsun çamurdan olsun ile gidilen bir ülkeyiz.. Gerçekten ilginc
    Anlatamazsiniz hocam bunlara. alman mali vibrator versen seve seve hergun kullanir bazilari.alman asigi bunlar ahahhahaha

• wasted.wastelander W kullanıcısına yanıt
    Walla bir makine mühendisi olarak dsg çalışma prensibi olarak zaten potansiyel probleme açık bir sistem. Marka ne olursa olsun çift kavramali sanziman almam aldırmam bedava olsa..
    Ve ne. Tesadüf etrafımda 3 tane dsg gazisi var ikisi vw biri audi.
    Evet her araç bozulur eywallah ama bu kadatlr bile hile lades yapıp sonra da ben ne yapacağım diyen arkadaşlara, geçmiş olsun kötü durum ama alırken hiç mir Google a dsg yazıp aramadiniz.
    Yada arıza durumunda firmanın yaklaşımını..

Gerçekten ilginc..
    SS kuralı olsa gerek.. Tutuyor taktik bu da bir başarıdır takdor6etmek lazım.

• Araba işine uzağım da, bir adamın aracının bozulmasına millet neden bu kadar çok seviniyor şaşırdım doğrusu.

• Konu alev alev otur sabah kadar izle 😂😂

• Almanyayı ayakta tutan Türkler. Almanya da pasat kullanan yok bu kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzi_ko -- 8 Kasım 2019; 14:12:4 >
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Zınnık koklatmaz boşuna dava edip uğraşma garantide iyi niyet adı altında halledersin işlerini.
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    Hocam Porsche PDK'sı ZF ile birlikte geliştirildi diye biliyorum en iyi çift kavramalı şanzımanlardan biri ona bir şans verin bence :D
  • yürü beeaahhhhhhhhhh.... :)
  • muzi_ko kullanıcısına yanıt
    Almanya’da yaşıyorum 6 yıldır. Abartısız söylüyorum Türkiye’deki kadar Passat kullanan yoktur Almanya’da. Golf çok fazla sayıda var ama Passat tutulmuyor fazla.

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    Bir meslektaşın olarak bu kadar kötü bir Türkçe’ye sahip olman üzdü hocam

• 2019 passat dsg patlamış

• Ne kadar sıkışmış acaba şanzımana🤔

• abartidir cok trafikte dur kalkta sanziman yorulur debriyaj balatasi nasil gidiyorsa bunlarda da ayni sistem degil ama
    bir değişigi vardir gelelim dsg iyi bilirdim powershift sanziman iyidir :) kuru abarti gibime geldi

• İnsanlara geçmiş olsun demek yerine, seviyesiz esprileri buraya yazınca nasıl tatmin oluyorsunuz anlayamadım.

Şirketlerin milyarlarca dolar harcadığı sürekli AR-GE yaptığı projelere, "ehe şimdi çekicilere gidersiniz ehe" diye zekasız şekilde gülebilen, insanların zor durumda kalmasına sevinip, "o arabayı alarak kullanıcı hata yapmıştır" gibi zekasını kullanmadan direk klavyeye abanan arkadaşlara gerçekten üzülüyorum.

Şimdiye kadar, DSG, 7G Tronic, ZF, CVT kullanan biri olarak söylüyorum DSG gayet kullanışlı ve akıllı bir şanzıman. Evet böyle sorunlar olabiliyor ama birçok markada birçok farklı konuda kullanıcılar sorunlar yaşıyor. Buna destek olmak yerine, bu problemler yaşanmasın diye hep beraber ses çıkarmak yerine, seviyesiz şekilde yorum yapanları da kınıyorum.

En güzel arabayı kullansan, en sorunsuz şanzıman senin arabanda olsa ne olur kalbin kötü olduktan sonra. Allah herkesin kalbine göre versin.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.