Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ali bey oldukça iyidir, içecekler şişeli (bira dahil), dondurma magnum dahil mevcut. Tesis eski ama yiyecek içecek, aquapark alanı ve denizi iyidir.
  • arda2007 A kullanıcısına yanıt
    Kaldığınız yerin ismi neydi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antireis A kullanıcısına yanıt
    ETS tur lara kundu otelleri arasında. 1-6 Ekim tarih 3.410₺

• arda2007 A kullanıcısına yanıt
    Geçen yıla bakarak birçok otelin fiyatları şuana göre çok ucuz geliyor. Acaba bu sene anamurdaki 110 tllik oda kaç lira oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Ali bey oldukça iyidir, içecekler şişeli (bira dahil), dondurma magnum dahil mevcut. Tesis eski ama yiyecek içecek, aquapark alanı ve denizi iyidir.
    Hangi alibey?

Arasında farklar oluyor diye duymuştum.

• Ladonia Hotels Adakule isimli bir otel var kuşadasında Google harita yerini bulamıyor ,Alkoçlar mı acaba burası ,eğer alkoçlar ise bu otel zinciri battı mı bunlar anlamadım
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    125 lira dediler bana temmuz için.

• cLk kullanıcısına yanıt
    Grand hermes otel hocam.

• Arkadaşlar Club Salima Kemer i bilen var mı özellikleri ambiyansi fiyatı çok iyi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurrsy

Ladonia Hotels Adakule isimli bir otel var kuşadasında Google harita yerini bulamıyor ,Alkoçlar mı acaba burası ,eğer alkoçlar ise bu otel zinciri battı mı bunlar anlamadım
    Bu otele alkoclar Adakule (kusadasi) haciz gelmisti. Daha bu yaz. Dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurrsy

sadece kervansaray kunduda bulundum ,akşam yemekleri için epey bir sıra ve açık alanda yer kapma olayı var .kırmızı etli yemekleride çok azdı şimdiki düşüncem kervansarayda karar kılsaydım lara olanına giderdim yemek olayı daha iyi gibi duruyor youtubede incelemeleri var
    Tsk.

Bugun telefonla gorusmemde , Kundudaki cocuklar icin daha eglenceliymis.

Iki oteldede aksam yemeginde masaya garsonlar tarafindan servis varmis. Bunu ozellikle sordum.

Yemek yerken kalkip icecek sirasi moralimi bozuyor.

Anlamidigim yurtdisi sitelerdeki yorumlara baktim cogu bu otelleri övüyor. Sahte yorumlarda vardir tabiikide.

Bu arada kirmizi et benim icin önemli :).

• ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Aman hocam sakın. Otel çok eski. Eğer firma kiraladiysa muhtemelen geçen seneki gibi devam edecektir. Aman dikkat.

• benmisim kullanıcısına yanıt
    çok garip .Tesadüf olmalı geçen seneler de Kervansaray otellerine icra geldi .Alman bankasına borcunu ödeyemediği için açık artırma usülü satışa çıkardılar .Çok vereseli olduğu için kimse açık artırmaya katılmadı ve otelller satılamadı ,o şekilde şimdi devam ediyorlar .Ama isimleri falan aynı

Bu kuşadasındaki otelin ismi değişmiş ,yani el değiştirmiş olabilir mi bilemiyorum artık
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    gidersem de ,deniz sezonu açılmadan giderim ,o tarafları görmedim hiç ,kuşadasının güzel olduğunu söylüyorlar ,efes ,milli park gezisi vs ,sıkıntı yok yani ama sağol hatırlattığın için Antalyayı kendi mahallemizden daha çok öğrendik yeter gayri
  • benmisim kullanıcısına yanıt
    Hocam son kez uyarıyorum.2 kervansaray otelinede gitmeyin.Daha önceki sayfalarda da söyledim.Pişman olursunuz.Kundu,laradan daha kötü bir otel.Ki lara bana göre beş para etmez.3-4K paralar kolay kazanılmıyor.Ben artık bu oteli düşünenleri uyarmayacağım.Para sizin,seçim sizin tabiki.

Sezon açılmadan Kuşadası derseniz Sühan360 Ramada ya da bakın derim.

Kuşadası İçin size fp olarak pinebay öneririm.Fiyatı uygun.Kendine ait koyu var.Tamda merkezi yerde.Büyük bir tesis.Bir tek odaları kötü diye düşünüyorum.O yüzden fp oteli olarak değerlendirebilirsiniz.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    pinebay nisan ayı için bile pahalı ,

Panorama Hill Hotel burası hoşuma gitti yol üzeri ,park sorunu falan da yok ama fiyatını açıklamamış ,bekleyelim bakalım
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    bu dediğiniz yerler de fiyatını açıklamadılar .Açıklasınlar,hangisi uygunsa bir tanesini tercih edeceğim
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    hocam,farklı zamanlar da farklı şeyler oluyor demekki . 2017 eylül ayında bu otele gittim .Yıllardır herşey dahil konseptinde otellere giderim ilk kez yerlinin bu kadar baskın bir şekilde çok olduğunu gördüm ,canlı müzik Türkçeydi devamlı(ama alanı çok dar)

diskosunda bile ,yabancı müzikte ,angaranın bağları kıvamında oynuyordu çoğunluk, ama arkadaşımızın dediği gibi akşam yemeğinde servis falan ,hiç rastlamadım demek ki döneme göre değişiyor

İranlı vardı ama çok azdı ,onlar da Türklere ayak uyduruyorlardı
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.