Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam zevkle alakası yok geçen sene otel değişmiş ve bundan personel bile şikayetçi. Zaten önceki seneki memnuniyete referansla gittik.Otelde %1 olumsuz yok yoktu neredeyse ama geçen sene felaket

Öyle üst segment otellere gidip beklentisi yüksek olan bir aile değiliz emin olabilirsiniz.Neyse sizin çok iyi tecrübeniz olduğu için inanamıyorsunuz ki haklısınız.Sonuçta hizmet sekötür sezon içinde bile değişiyor.

Eftalia otelleri için öneriniz ne yönde olur hocam ayn yana 4 otelleri va r fiyatları yakın ancak birbirlerine üstünlükleri var mıdır
  • ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Bu da benim yorumum

Büyük ümitlerle aldığımız, geçtiğimiz sene ki yorumlarına aldandığımız tesis oldu.

Otelde suit odaların kapıları kitlenip iki oda şeklinde hizmet veriliyor.Normal şartlarda o otelin büyük cezalar alması ile karşılaşılacak durum. Böyle bir şeyin düşünülmesi bile komikken bu tesiste bu şekilde bir işleyiş var.Şikayet ediyorsunuz bu durumu balık gibi bakan cahil personel gözüne bakıyor. SUİT ODA DA KAPILARI KİTLEYİP İKİ ODA ŞEKLİNDE SATAMAZSINIZ SAYIN İŞLETME. GEREKLİ ŞİKAYETLER YAPILDI.

1-Yemekleri rezil.Yüzlerce yemek yapılıp bu kadar mı lezzetsiz olabilir anlamıyorum.Yorumlarda lezzetsiz yemekler yorumunu okuyunca yok artık demiştim.1 haftalık tatilim boyunca aynı pilavın 3 farklı isimde verildiğini gördüm. Simit poaça ürünleri haftalık yapılıyor. Utanma da yok her gün çıkarılıyor.İçecekler asitsiz. Tesiste fındık, antep fıstığı görmeniz imkansız. Düzgün tüm içkiler ücretli. Yemekler sizin için otel seçiminde ilk 5 de aradığınız listedeyse kesinlikle uzak durun. Bunun tek açıklaması çok kötü satınalma birimi yada herşeyi bimden alan bir tesis olması. 6 çeşit peynir var görüntü farklı hepsi aynı tat. Çok kötü niyetlisiniz çok.

2- Otelin tek olumlu yanı avrupalı turistler araplar yok.Avrupalı dediysek hep fakir avrupalılar.

3- Otelde garson yok.Her yerde kendiniz alacaksınız istediklerinizi.Restauranttaki personeller komi.Garson olarak alınmışlar komi olarak çalışıyorlar.Hiçbir şekilde size içecek vs. servisi yapılmıyor.Onlarda yollarını bulabilmek için bahşiş düşürecekleri turistlere yanaşma eğilimindeler.

4- Temizlik anlamında sıkıntı yaşamadık.Havuzlar temiz, odalar temiz.Ancak aquaparkta parçalanmış demir ayaklar gözden kaçmadı.

5-Oteldeki en iyi birim animasyon ekibi.Helal olsun çocuklara bu tesiste çalışmayı hak etmiyorlar.

6- Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Bazı tesisler vardır bir daha gidilir dersin, bazısına bir defa yeterli dersin bazısı ise nereden geldim ben buraya.

7-Yetişkinlere yönelik sadece asitsiz ucuz içkiler var.Kaydırak olsun yiyecek olsun kesinlikle yetişkinlere hitap etmiyor.

Sonuç olarak fiyat olarak çok uygun ise maksimum 3 gün sabredilebilecek.Her gün aynı bayat yemeklerin çıktığı sıkıcı bir tesis. 2/10

• Eftalia Aqua Hotel 2016

Öncelikle olumlu yönlerini yazmak gerekirse, her gün mini bar dolduruluyor (2 bira ,meşrubat ,su,) 24 saat açık atıştırmalık

(hamburger,patates çorba vs) mekanı var
    3 otelin kullandığı şimdiye kadar görmediğim devasa büyüklükte apua parkı var(benim ilgi alanımda değil, ama çocuklar ve gençler için müthiş bir şey)
    yemekleri çok çeşit olmamakla beraber eh işte (bayramda et döner çıkardı ,herkes dumura uğradı ,,) odaları geniş

Gelelim eleştirilecek bölüme ,oda duvarların da yalıtım diye birşey yok ,yan odadaki TV deki konuşanın ne söylediğini anlayabiliyorsun ..Bu konuda detaya girmek istemem:)

Yemekhane tamamen kapalı ortam ,dolayısıyla eylül ayının ortasında bile bazen klimalar yetersiz kalabiliyordu ..Temmuz ,ağustosu siz düşünün ..Personel müşteriye karşı ilgisiz (çoğu asgari ücretle çalıştığından kaynaklanıyor sanırım)

Erken rezervasyonla son derece uygun bir ücretle gittim ..Aynı imkanı yakalabilirsem temmuz ,ağustos harici tekrar giderim ..
    ------------------------------------------------------------------------------

NOT: TABİKİ BİR DAHA GİTMEDİM

Minibarlara günlük kişi başı 1 adet su konuluyor.

Olumlu dediğiniz minibar bile bir suya düşmüş.Eftalianın yemeklerini beğenmiyorsanız ben listeden sileyim orayı teşekkürler arayışa devam sanırım açıklanmayan otelleri bekleyeceğim.Teşekkürler iyi akşamlar
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    o zamanki faturayı keşke e mailden silmeseydim .Gittiğim otelleri fiyatına göre bakarım günlük o dönemde 60-70 tl vermişimdir muhtemelen ,yemeğini bu fiyata göre beğenmezsem çarpılırım.Adam haftata bir et döner çıkarmış daha ne yapsın
  • Arkadaslar antalya havalimaninda belek’e transferi sizce nasil yapmaliyim direk ets tur uzerindenmi ayarliyayim veya sizin guvendiginiz daha once kullandiginiz bir sirket varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, akka otelleride açıklamış ets den fiyatı.

Akka antedon:temmuz ayı 2 yetişkin 6 gece uhd 7900 tl.

2 sene önce konaklamıştım, mini bar full doluyordu, içecekler şişesiyle, peyzajı mükemmel 90bin mt2.

Ahh ah. Nerde 2 sene öncesinin fiyatları.

• bende akka yı beklemiştim en son bi umut uygun gelir mi fiyatlar diye artık çare yok temmuz başı zigana alaçatı ağustos sonuna bütçemin çok üstünde olmasına rağmen sueno alacağım. Tabi yıl içinde suenoyu maddi gerekçelerle iptal ederim büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikkkk

bende akka yı beklemiştim en son bi umut uygun gelir mi fiyatlar diye artık çare yok temmuz başı zigana alaçatı ağustos sonuna bütçemin çok üstünde olmasına rağmen sueno alacağım. Tabi yıl içinde suenoyu maddi gerekçelerle iptal ederim büyük ihtimalle
    Karmir resort hakkında bilgin var mı?

Yeni açıklanmış.

Haziran 5 gece 2900 çıkıyor.uhd

Sizin yazdıklarınızdan sonra tripadviser ve otelpuan temmuz ağustos yorumlarına bakayım dedim.Herşey çok güzel 5 yıldız tek yorum profillerini çıkarıp orta ve kötü yorumlarına baktığımda birebir yazdıklarımı gördüm rastlantısal bir durum olmadığına kanaat getirdim.Sizin verilmiş sadakanız varmış
  • antalya tarafı ağustos sonu düşünüyorum ama güzel bir fiyattan açılmış sueno 6 gece dayatması olmasa 4 sueno 4 karmir olabilir bu haftasonu netleştireceğim durumları ama otelle ilgili bilgim sadece tripadvisor ve google yorumlar. Tabi ets world dışında taksit yapmam diye tutturursa hepsi hikaye olur bu fikirlerin sueno dışında ziganayı da almam kalsın derim
    edit; wifi sadece lobide ücretsizmiş tek başına bu mevzu beni yorar çocuk darladığı zaman eline telefon veriyoruz el mecbur yoksa nefes aldırmıyor wifi böyle zamanlarda en büyük kurtarıcımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 18 Kasım 2018; 0:3:12 >
  • Sueno deluxe mu Alibey resort mu....

• alikkkk A kullanıcısına yanıt
    anlamadım karmirlerde mi wifi lobide ücretsizmiş?
  • evet zaten etsde de yazıyor sadece lobide wifi ücretsiz odalarda ayrı ücrete tabiymiş
  • Eftalia otellerin arasinda en iyisi hangisi?

• alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Wifiye göre otel tercihi açıkcası bana ilginç geldi... Geçireceğiniz 4-5 gün tatil için 4-5k tutar (yada min 3-4k) ödeyipte ekstradan küçük bir miktar wifi için ödemenin (yada direk kendi mobil hattınızdan interneti kullanmanız) tesis tercihinizi etkilemesi... Tabi bu yazdığım tesis diğer konularda ve ücret olarak aklınıza yatmış olup bir tek wifi nin dert olduğu durum için geçerli..

• entryca3587 kullanıcısına yanıt
    Hocam Belek ziyaretlerimde genelde Kıraç turizmi kullandım. Şu ana kadar en uygun fiyatı kendileri verdi. 2 kişi de olsanız vip tasarımlı Vito ya da Transporter ile gidiyorlar. Geçen sene Konyaaltı --> Belek ve Belek --> Havalimanı transferleri için 200 TL ödemiştim.

• antireis A kullanıcısına yanıt
    Hocam deniz sizin için çok önemliyse Ali Bey , geri kalan her konuda Sueno derdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Hocam Belek ziyaretlerimde genelde Kıraç turizmi kullandım. Şu ana kadar en uygun fiyatı kendileri verdi. 2 kişi de olsanız vip tasarımlı Vito ya da Transporter ile gidiyorlar. Geçen sene Konyaaltı --> Belek ve Belek --> Havalimanı transferleri için 200 TL ödemiştim.
    Tsk uygunmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Hocam deniz sizin için çok önemliyse Ali Bey , geri kalan her konuda Sueno derdim.
    Teşekkür ederim...

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.