Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende güzel gözükmüş gözüme gitmiştimDenizi güzel evet.Çok merkezi o da güzel.Lakin otel eski.Hizmet kötü.Her yer Arap kaynıyor.Yemekler kötü.Daha ne diyeyim.Ben puanına güvenip gitmiştim ki o zaman 91 puanı vardı.O zamanda yetkililere söyledim şişirme puanınız var diye.Ets elemanıda bunu kabül etmişti.O da dert yanıyordu şişirme puanı var misafirlerle uğraşırıyorum bütün gün diye.Ki düşmüş zaten puanı çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cursedman33 C kullanıcısına yanıt
    Sen ne zaman gittin en son bilmiyorum. Ama ben 2017 de gittiğimde hem plaj neredeyse tamamı kumdu. Hemde denizi gayet iyiydi. Hemen derinleşmiyordu ve kumdu.

• Keşke söyleseydiniz oteli de bizlerde bakabilseydik.

• daha önce voyage,limak,crystal,titanic ve merit otellerinde kaldım.

her sene gidiyorduk ama bu sene gitmeyi düşünmüyorum. zaten geçen sene fahiş zam yapmışlardı, bu sene daha da fazlasını yapmışlar.

7-8 bin bir otele vermek çok mantıklı gelmiyor açıkçası. burada hesap yapan arkadaşlar olmuş , aşırı alkol tüketmeyecekseniz ege turu yapmak veya yazlık kiralamak daha mantıklı. tüm yemeklerinizi dışarıdan bile yeseniz bırakın 7 bini 4-5 bine herşeyin en iyisini yiyerek tatilinizi yapabilirsiniz.

15 günlük ege turu yapmıştık eşimle. muğla akyaka'da, ağaç ve kuş sesleri eşliğinde,tertemiz kaynak suyundan oluşan azmak nehrindeki ördeklere ekmek atarak kahvaltı yapmıştık. 2 kişilik kahvaltı herşey dahil 50 liraydı.

göcek'te ve bodrum'da tekne turlarına katılmıştık. hiçbir otelin denizi bu turlarda gidilen yerler kadar temiz değil. 2 kişilik tam gün tekne turu öğle yemeği(balık) dahil 130 liraydı.

bodrum kalesi manzarasında akşam yemeği yemiştik. yine aynı şekilde hiçbir otelde bu manzarayı ve bu ortamı bulamazsınız. 2 kişi 140 lira vermiştik.

2 sene önce dalyan'da kaldığımız, geceliği 2 kişi 130 lira olan oda-kahvaltı bir otelde tamamen doğal kahvaltılık ürünler yemiştik. domates,salatalık,biber... özellikle peynir çok iyiydi. bu tadı size voyage,titanic ve merit otelleri bile veremiyor maalesef.

• radko kullanıcısına yanıt
    Önce kendi rezervasyonumu yapayım 2.cocuk onayını alayım. Sonra paylaşacam.

Sonra otel ucup gidiyor, açıkta kalıyoruz:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 16 Kasım 2018; 16:37:11 >
  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    Hesap yapan arkadaşlardan biri olarak cevap verme ihtiyacı duydum. Tabiki hepimiz çok para harcamadan güzel bir tatil geçirmek istiyoruz. UHD oteller zamn yaparken pansiyon ve butik otellerde boş durmamış gördüğüm kadarıyla.
    Ege turu yada akdeniz turu için kaba bir hesap yaparsam,

Ben kendi adıma bu şekilde tatil yaptığımda daha fazla harcıyorum.
    Günlük sabah kahvaltı pansiyonlar bile eli yüzü düzgün olanlar 200 TL civarı.
    Bir yerde denize girmek istesen giriş parası şezlong parası vs adı altında 2 kişi minimum 50 TL gidiyor.
    Öğlen 2 kişi hamburger/pizza/gözleme patates kızartması tarzı aparatif birşeylerle geçirsek yanına da 2şerden 4 bira içsek, 120 TL den aşağı olmuyor.
    Akşam güzel balık yada et yiyelim diye güzel bir yere gitseniz alkolde kullanıyorsanız 250 TL den aşağıya kalkmak mümkün değil.Üstü çok açık.
    Her gün ortalama 150 km yol yapacak şekilde olsa en az 50 liralık yakıt eder. Otoparkı müze gezisi vs 50 Lirada ona yazın.
    Toplayalım, 200+50+120+250+50+50 = 720 TL oluyor günlük.

Yani bu hesap inanın dar tutulmuş bir hesap benim adıma. (günlük 2 bira+2 kadeh rakı veya şarap) Mutlaka planlananın üstü bir harcama gerçekleşiyor.
    Yukarıda bahsettiğiniz pansiyon/butik otellerin fiyatlarına bu sene bir daha bakın derim. Geçen sene 130'a kaldığınız yer 200 TL olmuş olabilir.
    Tabiki böyle geze geze tatil farklı bir konsept, UHD farklı bir konsept.
    Ama fiyat olarak aynı kapıya çıkıyor yine.

1 hafta için 7.000-8.000 TL konusuna hiç girmiyorum bile bunlar çılgın rakamlar bence. Ortalama 4000-4500 TL bir limit belirledim bu fiyat aralığında güzel otel bulursam ne ala yoksa memlekete devam

• Merhaba. Ben mayıs aylarında Kuşadası tercih ediyorum. Ramazanda sağlık durumumdan dolayı oruç tutmadigimdan 27 Mayıs -2 Haziran ayları arasında 2 yetişkin 2 çocuk Ephesia Holiday Beach Club deniz tarafını herşey dahil 1750 TL'ye malettim. Benim durumumda olanların değerlendirmesini öneririm. Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: akademiamania

Önce kendi rezervasyonumu yapayım 2.cocuk onayını alayım. Sonra paylaşacam.

Sonra otel ucup gidiyor, açıkta kalıyoruz:))
    Antalyadami? Ona göre bekleyim :)

• Adami zorla Kervansaraya sokacaksiniz 😎

• benmisim kullanıcısına yanıt
    Ege tarafı.

• Gerçekten ilginç geldi. Eğer uçtuysa şimdiye kadar uçmuştur. Ben sadece oteli merak ettim.

• Beyler şöyle uygun fiyata eli yüzü düzgün oteller var mı? Balayı için gidicem ama fiyatlar ateş pahası.Çoğu otele de yabancılar akın ediyormuş galiba.Yardımcı olucak varsa sevinirim.
  • Setur sitesinde Limak Otelleri'nin de fiyatları açıklanmış.

26 Ağustos girişli Limak Limra 6 gece konaklama 2 yetişkin için 8.136,00 TL.

Geçen yaz Eylül ayında konaklamıştık bu otelde ve daha önce kaldığımız Ela, Titanic Belek, Xanadu gibi Oteller ile kıyasladığımızda hiç beğenmemiştik.
  • Arkadaşlar Ağustos için balayı otel tavsiyeleriniz nelerdir.Butce sorun değil fakat 1 hafta için otellere 5 6 binden fazla vermek mantıklı değil gibi geliyor.

• ftokan F kullanıcısına yanıt
    Yok artık.2 defa kaldım limakta.Tamam sevdiğim bir otel ama 8k ne demek ya.Ya bunlar milleti keriz mi sanıyor.8kya Avrupa da gezersin.Bir sürü tur ver 1 haftalık 5klık.Yok abi bunlar gelmeyin diyorlar açıkçası.

• quote:

2.cocuk onayı için bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar toparlanın açıklıyorum.

Kuşadası infinity by yelken.

Kuşadası imbat oteli ubfa turizm satın almış, bu sene komple yenileniyor otel. Biraz araştırdıktan sonra ufuk bayraktar mış sahibi. Ankara hilton garden inn, gimat otel, yelken oteller bunlarınmış.

Haziran ayı 6 gece 2 yetişkin 2 çocuk 3316 tl ye satın aldım uhd.

Tek çocukla 2900 küsür çıkıuor. F/p olacagı düşüncesündeyim. İade sigortada yaptırdım 72 saat kalana kadar.

Tatilbudur.com
    Infinity By Yelken Aquapark & Resorts Özellikleri ve Fiyatları TatilBudur
    https://www.tatilbudur.com/infinity-by-yelken-hotel-kusadasi

• quote:

Orijinalden alıntı: ftokan

Setur sitesinde Limak Otelleri'nin de fiyatları açıklanmış.

26 Ağustos girişli Limak Limra 6 gece konaklama 2 yetişkin için 8.136,00 TL.

Geçen yaz Eylül ayında konaklamıştık bu otelde ve daha önce kaldığımız Ela, Titanic Belek, Xanadu gibi Oteller ile kıyasladığımızda hiç beğenmemiştik.
    Hocam limak bu sene gitmek istedigim bi otel

Tavsiye etmiyorsunuz sanırım

• quote:

Arkadaşlar toparlanın açıklıyorum.

Kuşadası infinity by yelken.

Kuşadası imbat oteli ubfa turizm satın almış, bu sene komple yenileniyor otel. Biraz araştırdıktan sonra ufuk bayraktar mış sahibi. Ankara hilton garden inn, gimat otel, yelken oteller bunlarınmış.

Haziran ayı 6 gece 2 yetişkin 2 çocuk 3316 tl ye satın aldım uhd.

Tek çocukla 2900 küsür çıkıuor. F/p olacagı düşüncesündeyim. İade sigortada yaptırdım 72 saat kalana kadar.

https://www.tatilbudur.com/infinity-by-yelken-hotel-kusadasi

Alıntıları Göster
    Hocam hangi tarihlere aldiniz? Temmuz ayina bakıyorum cok daha yuksek çıkıyor.
    Edit: Haziran demissiniz simdi gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 16 Kasım 2018; 23:2:7 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.