Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ftokan

Setur sitesinde Limak Otelleri'nin de fiyatları açıklanmış.

26 Ağustos girişli Limak Limra 6 gece konaklama 2 yetişkin için 8.136,00 TL.

Geçen yaz Eylül ayında konaklamıştık bu otelde ve daha önce kaldığımız Ela, Titanic Belek, Xanadu gibi Oteller ile kıyasladığımızda hiç beğenmemiştik.
    Ela hariç hepsinde konakladım.

Limak ve Crystal otelleri Ela, Titanic, Susesi, Sueno gibi otellerin 1-2 seviye altında kalır bana göre de.

Bu fiyatları asla hak etmiyorlar.

Bu fiyatlara bakınca Sueno bu sene güzel fiyat açıklamış görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akademiamania

Arkadaşlar toparlanın açıklıyorum.

Kuşadası infinity by yelken.

Kuşadası imbat oteli ubfa turizm satın almış, bu sene komple yenileniyor otel. Biraz araştırdıktan sonra ufuk bayraktar mış sahibi. Ankara hilton garden inn, gimat otel, yelken oteller bunlarınmış.

Haziran ayı 6 gece 2 yetişkin 2 çocuk 3316 tl ye satın aldım uhd.

Tek çocukla 2900 küsür çıkıuor. F/p olacagı düşüncesündeyim. İade sigortada yaptırdım 72 saat kalana kadar.

https://www.tatilbudur.com/infinity-by-yelken-hotel-kusadasi

Alıntıları Göster
    Tatilbudur üzerinden mi rezervasyon yaptırdınız? Bu firma mimlenmişti geçen yıl yanılmıyorsam. Rezervasyon yaptıranlar epey şikayet etmişti.

Ayrıca otel şuan yapım aşamasında mı? Zira fotoğrafların hiçbiri gerçek değil. Çizim hepsi.

• Gidenlerin yorumlari: Denizi taşli ve dalgalı, yemekler 10 üzerinden 5 puan, içecekler markasiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Tatilbudur üzerinden mi rezervasyon yaptırdınız? Bu firma mimlenmişti geçen yıl yanılmıyorsam. Rezervasyon yaptıranlar epey şikayet etmişti.

Ayrıca otel şuan yapım aşamasında mı? Zira fotoğrafların hiçbiri gerçek değil. Çizim hepsi.

Alıntıları Göster
    Evet tatilbudur.com üzerinden yaptım.

Geçen senede hilton kemer tadilattaydı, yetişti sezona. Umarım buda yetişir, yetişemezse yandık:)) fiyat iyi bakalım.

• Anı Tur harici hepsi açıklamış ama ETS dışındakiler çok az

En az %40 otel henüz fiyatı belirleyemedi
  • Bu arada Anı Tur ile ilgili epey dedikodu dolaşıyor .iptal edilen turlarla ilgili geri ödeme yapılmıyor şeklinde .Şirket bir açıklama yapması gerekir .Değilse insanların güveni sarsılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Alıntıları Göster
    Evet yenileniyor otel.Hafta sonu ordaydım.Kapı,pencere hepsi söküktü.Dış cephe boya yapılıyordu.Bildiğin inşaat halindeydi.Ama yetiştirirler diye tahmin ediyorum.Harıl harıl çalışıyorlar.Mayıs gibi açsa önünde 6 ay var.Hele temmuz-Ağustos’a kadar her şeyi oturur.Gidersem tekrar fotolarını çekerim.

• kompocyo kullanıcısına yanıt
    Hocam otel komple değişiyor zaten içecekler ve yemekler kaliteli olabilir

• Dün sahibi Ufuk bey ile Messenger üzerinden konuştum, otelin şu an ki resimlerini attı, bildiğiniz şantiye ama kesinlikle yetişeceğini ve yiyecek içecek kalitesinin üst seviye de olacağını belirtti, ancak resimleri görünce çok önemli bir misafirim olacağı için ben risk almak istemedim, ama dürüst bir insan olduğu belli , denizi de özellikle sordum taşlık mis bilginiz olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

Dün sahibi Ufuk bey ile Messenger üzerinden konuştum, otelin şu an ki resimlerini attı, bildiğiniz şantiye ama kesinlikle yetişeceğini ve yiyecek içecek kalitesinin üst seviye de olacağını belirtti, ancak resimleri görünce çok önemli bir misafirim olacağı için ben risk almak istemedim, ama dürüst bir insan olduğu belli , denizi de özellikle sordum taşlık mis bilginiz olsun...
    Ben riske girmezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: benmisim

Ben riske girmezdim.

Alıntıları Göster
    Bende girmedim zaten , arayışa devam..

• Arkadaslar sanki Kervansaraya karar verecegim

Ya Lara yada Kundu

Ikiside cok berbat gozukmuyor ama superde degil.

2 yetiskin 2 kucuk cocuk icin hangisini tavsiye edersiniz?

5000 tl civari 7 gece ikiside. Havaalanina uzak olmasini istemiyorum, cokta sey beklemiyorum otelden aslinda.

7000 -8000 vermeyide dusunmorum baska bir yere

• Arkadaşlar deniz için tatile çıkacaklar Mersin tarafını õzellikle de Anamuru tercih edebilirler.Geçen yıl yarım pansiyon 110 tl ile konakladım.Denize sıfır.

Alkol kullanan arkadaşlar dışarda içebilirler.Fiyatlar inanılmaz ucuz.Yemek fiyatları da öyle.

• Sherwood breZers sherwood exculise olmuş. Fiyat iyi gözüküyor daha önce baya övülmüştü iyi deniliyordu şu an nasıl son zamanlar da giden varmı

• cesar2005 C kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl rezervasyonlar ilk başlandığında aynısını yapmışlardı olmuyor maalesef denmişti 2 yada 3 hafta bekledim tekrar aradım kabul ettiler bu yilda aynisini yaşamaya başladık 1-2 hafta bekleyip tekrardan ariyacam insallah olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecemavisi06

Sherwood breZers sherwood exculise olmuş. Fiyat iyi gözüküyor daha önce baya övülmüştü iyi deniliyordu şu an nasıl son zamanlar da giden varmı
    Ben fiyat bulamadım ne çıkıyor fiyatlar, birde hangi siteden bakıyorsunuz,

• ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Geçen yaz döneminden beri zaten konuşuluyor iptal edilen turlar iptal edilen otel rezervasyonları vb durumlar geçen yaz döneminde oldu şimdiden bildiğim Kirman otelleri ve Euphoria otelleri anı turla çalışmayacak anı tur çoğu işçisi işten çıkarıldı ve bir kaç aydır da maaşlarda ve tazminatları ödeme yapmamış bu sene rezervasyon alsa dahi şahsen yaptirmam ve yapmasinlarda

• Gural Belek, Ali Bey Resort, Ela Quality , Gloria Golf Belek icin yorum yapabilecek arkadas var mi? Daha once Sueno Golf, Club Mega Saray ve Titanicte kaldim.

• benmisim kullanıcısına yanıt
    sadece kervansaray kunduda bulundum ,akşam yemekleri için epey bir sıra ve açık alanda yer kapma olayı var .kırmızı etli yemekleride çok azdı şimdiki düşüncem kervansarayda karar kılsaydım lara olanına giderdim yemek olayı daha iyi gibi duruyor youtubede incelemeleri var
  • Limak Arcadia ve Baia lara da kalan oldu mu arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.