Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rezervasyonu diverso turizmden yaptım. Çoşku beye yardımları için teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ism72 -- 11 Temmuz 2019; 16:50:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

sadece denize girmek için gitmek isteseniz..tuzlu su ve vücut güneş görsün hesabı...kahvaltı, yemek, dondurma, gözleme vs hiç bir şey istemiyorsunuz..aracınızla denize gideceksiniz..

sadece güzel konforlu bir oda.. temiz bir banyo.. aileye uygun..

3 gece nereye giderdiniz?
    mekan bilmiyorum ama yer mutlaka didim olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

İşte bunlar hep çocuk yapma fikrinden kaçmama sebep olan yorumlar Çevremde hep izliyorum, ebeveynlerin hayatı çocukları olmuş. Bir yerde bir yanlışlık var ama çözemedim.
    baba diyip boynuna atlayınca ister istemez hayatının merkezinde oluyorlar :) Sonrada kendi anne babasını düşünüyor insan...

• emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Bozcaada ve Cunda’da 2 gecelik köpek kulübesi bile yok. Belki yakın yerlere kaçarız diyorduk ama hep fiyatlar hem de yer yok vs durumu. En mantıklısı 3 güne hareket etmemek.

Trafik demektir aynı zamanda bu yarın akşam. Gideceklere iyi tatiller.

• Izmir ve çevresinde her şey dahil konaklama yapmak isteyenler olursa çalıştığım otelde konaklamaları halinde yardımcı olmak isterim.
    Club Resort Atlantis ****
  • Arkadaşlar kuşadası infinity by yelkende kalıyorum tavsiye ederim burayı çok güzel bir tesis özellikle çocuklu aileler memnun kalacaktır

• ism72 İ kullanıcısına yanıt
    Şu an armonia dayim genellikle yabanci ağırlıklı , garsonlarin ilgi alakasi güzel , 2 tane buyuk havuz var yeterli bir de ufak su kaydırakları , yemekler orta karar çeşit yeterli , deniz cok temiz ama soğuk çok derin , standart odalarda 3. Kişi koltuktan yatak olan bir yerde kaliyor ama ben 1.93 oldugum halde rahat rahat uyudum. Yemek sirasi ve yogunluk fazla olmuyor . İckiler tuborg fıçı maxx vodka cin bir de endam raki galiba . Su kapali şişede 0.5 lik .

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

An itibariyle Duja’ya giriş yaptım. Giriş işlemlerini yaptık ama oda hazır olmadığından çıkamadık. Ana binada kalacağız biz. Yemek-bar-havuz kullanabilirsiniz dediler.
    Birazdan yemeğe bakacağım. Güncelleme yaparım.
    Nasıl geçiyor tatil Hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teacher30 kullanıcısına yanıt
    selam iyi tatiller. marka içkiler sadece lobi barda mır var? havuz barda falan var mı jack vs. kokteyl yapıyorlar mı
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Geçen Alkol soruyordun granada için maxx diye birşey di içkiler.
    Jb yok mu dedim lobi de varmış.
    Bir de çerez vs lobileymiş.

• 2019'un ilk tatilini Mayıs ortasında Litore Resort Okurcalar'da yaptık. Gerek Ramazan ayı dolayısıyla gerekse yüksek sezonun henüz gelmemiş olmasından ötürü kişi başı 600 TL gibi bir rakama 3 gece 4 gün konakladık. Otelde bizden başka Türk aileye rastlamadık diyebilirim. Çok memnun kaldığımız bir tatildi. Düşünen arkadaşlar olursa tavsiye ederim ve izlenimlerimi paylaşırım.
    Eylül ayı ortası da Ali Bey Resort Sorgun rezervasyonumuz var. Bu otele giden, etme eyleme pişman olursun, oraya gidilir mi veya iyi ki burayı tercih etmişsin diyen arkadaşlar olursa yorumlarını alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickael Pote

2019'un ilk tatilini Mayıs ortasında Litore Resort Okurcalar'da yaptık. Gerek Ramazan ayı dolayısıyla gerekse yüksek sezonun henüz gelmemiş olmasından ötürü kişi başı 600 TL gibi bir rakama 3 gece 4 gün konakladık. Otelde bizden başka Türk aileye rastlamadık diyebilirim. Çok memnun kaldığımız bir tatildi. Düşünen arkadaşlar olursa tavsiye ederim ve izlenimlerimi paylaşırım.
    Eylül ayı ortası da Ali Bey Resort Sorgun rezervasyonumuz var. Bu otele giden, etme eyleme pişman olursun, oraya gidilir mi veya iyi ki burayı tercih etmişsin diyen arkadaşlar olursa yorumlarını alabilirim.
    fiyat kişi başı gecelik 600 toplam 2 kişi 3.600 mü, yoksa 3 gecelik kişi başı 600 toplam 1200 lira mı.şuan zaten kişi başı gecelik 660 lira avantajlı sayılmaz. ama geceliği kişi başı 200 lira ise oteli bilmem ama fiyatı baya iyiymiş.

• 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    3.600₺ vermiş 3 geceye.Baya baya pahlıymış didimde yazlığımız var denizin dibindr aylık 1.500₺ alıyom kiracıdan.
    O parayı ondan başka Türk veremiceği için tek Türk kalmış 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafafranc -- 11 Temmuz 2019; 16:38:5 >
  • ets son dakika fırsatlarından 4 gece 2 yetişkin 2 çocuk 3800 e aldım orange county belek

hadi hayırlısı bakalım
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    3 gece toplam 600 TL kişi başı.3 yetişkin 1 çocuk toplam 1800 TL'ye konakladık. Gecesi 200 TL'ye geldi.
    İlk gün sabah 8'de giriş yaptık. Son gün akşam 9 gibi otelden çıkış yaptık. Dolu dolu 4 gün geçirdik.
    Şimdiki fiyatına bakarsak kaçırılmayacak bir fırsattı o dönem.
    Mayısta hava iyi olmaz falan demedik gittik.İyi ki de gitmişiz, hava 35 derecelerdeydi.
  • Mustafafranc M kullanıcısına yanıt
    Yukarıda cevabım mevcut.Bir daha okuyun isterseniz
  • Mickael Pote M kullanıcısına yanıt
    Ali Bey Resort Sorgun da Haziran ayında konakladık,detaylı değerlendirmem bir kaç sayfa öncesinde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickael Pote

2019'un ilk tatilini Mayıs ortasında Litore Resort Okurcalar'da yaptık. Gerek Ramazan ayı dolayısıyla gerekse yüksek sezonun henüz gelmemiş olmasından ötürü kişi başı 600 TL gibi bir rakama 3 gece 4 gün konakladık. Otelde bizden başka Türk aileye rastlamadık diyebilirim. Çok memnun kaldığımız bir tatildi. Düşünen arkadaşlar olursa tavsiye ederim ve izlenimlerimi paylaşırım.
    2017 de kalmıştık Litore'de. 10 numara bir otel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccopur

Ali Bey Resort Sorgun da Haziran ayında konakladık,detaylı değerlendirmem bir kaç sayfa öncesinde var.
    Yorumunuz genel hatlarıyla orta kalite hizmet aldığınız izlenimi veriyor. Değerlendirmeniz objektif olduğu için, otel tercihi konusunda beni rahatlattı diyemem ama ilginiz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.