Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tekel fiyatlarında bir farklılık varsa, aşırı fiyat farkı varsa, Gelir İdaresi Başkanlığı'na şikayet edebilirsiniz. Fakat genel ürünlerde siz fiyatı sorup kabul ediyorsanız zaten ticaret gerçekleşmiş oluyor. Zorla almıyorsunuz sonuçta.
  • Mersin de tatil sitesi onerisi alabilir miyim? Hasema yasaginin olmayacagi bir site.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Valla yaşım gayet yüksek.2 çocuğum biri 7 biri 2 yaşında ellerinden öper.Devlette idareci konumundayım.Yani yaşla alakalı bir Sıkıntı yok öncelikle onu belirteyim.Neden alındın anlayamadım.Kusura bakmayın ama esnaf benim esnafım değil.Allaha şükür maddi durumumuz idare eder.Bir çok yere gittim gezdim.İstisnalar kaideyi bozmaz(çok iyi esnaflarda var)tatil yörelerinde ki esnaflar kadar kazıkçı,ahlaksız Türke 2.sınıf muamele yapan,50kuruşluk suyu 5tlye satan kazıkçı esnafımı lütfen bana savunma.O yüzden isterse batsınlar hiç umrumda değil.
    Çocuklarınız , sağlık mutlulukla büyüsünler arkadaş. Vatana millete hayırlı evlat olsunlar, inşallah.

Yazdığınız ilk cevaptan yaşınızı küçük sanmıştım.

Esnaf sen den benden birileri. Kesinlikle üçkağıtcısı var. Her meslekte olduğu gibi. Devlet memuru olanını mı ararsın , doktorunu mu, avukatını mı , müdürünü mü . Türkiye de yaşıyoruz. Ve ben ne kadar üçkağıtcımız olsa da memleketimi seviyorum.

Yine de dikkatli davranarak seçimler yaparsak . Güzel işler yapabiliriz. Güzel tatil de ayarlayabiliriz kendimize. Yoksa alınmak ne haddimize. ( not: devlet memuruyum :) ) . Selamlar...

• 13-15 temmuz için arkadaşıma otel bakıyorum. Bozburun, Selimiye ve akyakada 1 tane boş odası olan otel yok ETS de.
    Aptal saptal otellere gecelik dünya paralar isteniyor farklı şehirlerde. Krizde miyiz? Yoksa artık kafamız devamlı tatil modunda mi? Bulduğumuz ilk fırsatta oraya buraya mi kaciyoruz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Zaten bulsanız da günlüğü 800-1.000 TL Selimiye Bozburun oda kahvaltı otelleri.
    Butik otel ayağına acaip acaip fiyatlar uyguluyorlar o lokasyona.
    Datça-Palamutbükü tarafında bile dolmuş.Zar zor günlüğü 350 TL'ye apart buldum.
    Kahvaltı bile yok düşünün.
  • Sueno Side'de 26 Haziran-3 Temmuz tarihinde tatilimizi yaptık ve genel anlamda çok memnun kaldık.

Göl evlerinde konakladık.Evin önünde havuz olması büyük keyif.Özellikle çocuklar için.Yalnız bütün evler aynı keyfi vermeyebilir.Kimi arkada kalıyor,kimi havuza sıfır değil buna dikkat etmek gerekir.Çok geniş ve rahat bir yatak var.mini bar 25cl biralar ve gazlı meşrubatla yenileniyor.

Yiyecek içecekler iyiydi.Alkollü içecekler kaliteliydi ve bütün barlarda her içki var.Yemek zamanı garsonlar servis yapıyorlar ve ilgililer.Side sokağında öğleden sonra döner,kumpir vs.. idare eder daha iyi olabilirdi. Ala carte 2 defa kullandık barbekü ve Türk mutfağı gayet iyiydi.

Konserler gerçekten fark yaratıyor.Ebru Gündeş, Altay ve orada daimi çıkan Hakan Güney izledik.Hiç biri baştan savma değil ve hepsinde çok keyif aldık.Garsonlar buralarda da serviste çok hızlı.Ancak önlerden yer bulmak için 3 saat öncesi yer kapmanız gerekir.

Yeterli sayıda havuz var.Çocuk havuzu küçükler için iyiydi ve çocuklar için gün boyu mini club etkinliği var. Aquapark yetersiz ve eski.Bunun için tercih edilmez.Denizi sığdan başlıyor,derinlik için baya ilerlemek gerekiyor ve su çok temiz.

Personelin yarısı kırgız.İlgililer,güler yüzlüler ve yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Tekrar tercih edebileceğim bir otel.Hem çocuklar hem biz çok memnun kaldık.7 gece fazlasıyla yeterli oluyor.Konserler için tercih etmedim ama olması ciddi bir artı.

• emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Instagram sağolsun, sosyal medyada bir şekilde şişirilen bir mekana gidip, "ben de oradaydım" namına paylaşım yapacağım diye millet keriz gibi saçıyor paraları.

Bu tür şişirme mekanlarda asla konaklama yapmam. Mesela geçen yıl İçmeler'de çok uygun fiyata bir otelde 3 gün kalıp, Selimiye'sidir, Bozburun'unudur, Akyaka'sıdır, Sedir Adası'dır, çevrede neresi varsa günü birlik gittim geldim.
  • erhan911 kullanıcısına yanıt
    Diverso kullanıcısına yanıt
    Ne zaman ve ne kadara satın almıştıniz? Seneye @diverso belkide burası için ekstra biseyler koparır, topluca gideriz :) Kasım'a hazırlık yap Coşku bey

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Instagram sağolsun, sosyal medyada bir şekilde şişirilen bir mekana gidip, "ben de oradaydım" namına paylaşım yapacağım diye millet keriz gibi saçıyor paraları.

Bu tür şişirme mekanlarda asla konaklama yapmam. Mesela geçen yıl İçmeler'de çok uygun fiyata bir otelde 3 gün kalıp, Selimiye'sidir, Bozburun'unudur, Akyaka'sıdır, Sedir Adası'dır, çevrede neresi varsa günü birlik gittim geldim.
    Hocam çocuklar ufak olunca gezilmiyor malesef öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Ne zaman ve ne kadara satın almıştıniz? Seneye @diverso belkide burası için ekstra biseyler koparır, topluca gideriz :) Kasım'a hazırlık yap Coşku bey
    2 oda 3 yetişkin 2 çocuk 7 gece 13.800'e almıştık.
  • Tayff kullanıcısına yanıt
    İşte bunlar hep çocuk yapma fikrinden kaçmama sebep olan yorumlar Çevremde hep izliyorum, ebeveynlerin hayatı çocukları olmuş. Bir yerde bir yanlışlık var ama çözemedim.
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    O tarz tatillerde de alkol problem, mesafeler uzak, çevirme ve cevirilme ihtimali yüksek :)

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    İçmeler daha ucuz evet ama oradan Selimiye ve yakın yerlere gitmek sıkıntılı.Dönmek birşeyler içsen ayrı sıkıntı.
    Selimiye ve Bozburun'a seneler önce çok giden olmazdı virajlı yollardan dolayı.Dediğiniz gibi İnstagram,hava atma çılgınlığı Vs. yüzünden şimdi acaip kazık ve her yer dolu.
    Daha kötüsü artık çok sevdiğim Datça'ya da el atmış o tayfa..Orası da gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Selamlar.
    Biz her zaman hazırlıklıyız.
    Sizler de 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs ve diğer periyotlar için hazır olun lütfen.
    Sevgiyle kalın.
  • erhan911 kullanıcısına yanıt
    Hocam Villa Havuz Manzaralı odadamı kaldınız ? Birde kat ayrımına göre fiyat değişiyor. Siz hangisini tercih etmiştiniz ?
  • Badi Ekrem kullanıcısına yanıt
    Evet havuz manzaralı odada kaldık.1 alt 1 üst kat olarak almıştık.Aynı blokta kalamadık ama önemli değildi bizim için.Fazla bir fiyat farkı yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan911

2 oda 3 yetişkin 2 çocuk 7 gece 13.800'e almıştık.

Alıntıları Göster
    Biz haziranda sueno 7 gece 1200€ kaldık 2 kişi,fransada yaşıyoruz.
    Siz 1 Geceye 1.970₺ çok para vermişsiniz 7 gecede euro olarak 2400€ yapıyor 😲 naptınız ya baya fazla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafafranc -- 10 Temmuz 2019; 18:45:57 >
  • Mustafafranc M kullanıcısına yanıt
    2 oda aldık biz.tek oda dediğiniz fiyatlarda
  • Zeynep Otel'deyim şu an, otel başarılı denebilir. Tatil sonrası detaylı bir yorum yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.