Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: civcivx

Her tür tatilin bir müşterisi var. Herkes aynısını yapamaz. Sizin dediğiniz türde tatili de çok yapıyorum. Ama alkol alan birisi için bu tür tatil pek uyguna gelmiyor. Oda kahvaltı alelade bir tesis en az 100 TL. Güncel fiyatlarla en ucuz içki olan bira bile herhangi bir mekanda 25 TL. Günde en az 4 tane rahat içersiniz, etti 100 TL. Ortalama bir öğle-akşam yemeği 50 TL. Etli, ızgaralı rakılı, balıklı bir şeyler yiyeyim dersen 200 TL.ye dayanır. Çayını, kahvesini, plajını, şezlongunu falan saymıyorum bile. Bir bakıyorsun günlük en az 300 TL.den aşağı çıkmıyor.
    Merhaba arkadaş,

4 yıl öncesine kadar Herşey Dahil otellerde kaldım. Hem de kaliteli otellerde. 4 yıldır da ev kiralıyorum yada temiz apartlar da kalıyorum .

- Kaliteli bir otel için şu an 3 kişi 6 -7 gece 10 000 -14 000 tl vermek lazım. Kalitesiz (4000 - 5000 tl ) olanında; ne içkisi içki, ne yemeği yemek oluyor. Midenize kramplar giriyor ( yemek yağlarının kalitesizliğinden ) tatil yapacağım derken, eziyet oluyor .

- içki dışarda daha pahalı konusunu çözdüm . Dediğiniz gibi çok yüksek. Onuda arkadaşım viski ve rakı yapıyor. Onuda ondan tedarik ediyorum . Ara sıra da bira alıyorum tabi. Böylelikle içkiyede çok az para veriyorum aparta gittiğimde.

O yüzden maalesef apart veya ev tutarak tatil yapıyorum . Hemde istediğim lokanta da yemek yiyorum . Birde dışarı çıkıp gezebiliyorum . Herşey dahillerde maalesef çok fazla çıkmazdık. Para veriyoruz diye.

Tabi kişisel tercih meselesi . Fakat artık herşey dahil tatili yapmıyorum . Ekonomik durumlar malesef buna müsade etmiyor.

• yirthan kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar vatandaş fiyat uygun diye Alanya bölgesine yöneliyor, iyi tamam da aldığınız otelin, oda sayıları ile tesisin altyapısını muhakkak karşılaştırın, Alanya maalesef bu konuda sıkıntılı, çok büyük oda kapasiteli özellikle (dikey çok katlı) tesislere özellikle dikkat edin, küçük alanda havuzdur restorandır yetmiyor.
  • Acil tatil fırsatı aranıyor. Firma yetkilileri ulaşsa süper olur.
  • Merhaba arkadaslar,

Tatilbudur dan aldigim 13 temmuz istanbul cikisli karadeniz yaylalar ve batum turu iptal olmus bilgisi geldi. Bu turu alan varmiydi?
    Tşk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emsi89 kullanıcısına yanıt
    Böyle saçmalık mi olur ? Parayı kaç aydır işletiyor firma ve 3 gün kala iptal ediyor? Bu nasıl iş ?

• Olacak iş değil ama burası Türkiye normal şeyler.. Neyse bizde alacaktık Kasım ayında almadığımız için şanslı sayılırız ama iptal olan arkadaşlar kadar üzüldüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

sezon ortası ucuz diye ne idü belirsiz otellere gitmenin acı sonu
    Kasım ayında herkes fp oteli diye bu başlığı inletti. 2. Gün fiyatlar yükseldi millet alamadım diye dövündü.
    Sezon fiyatı çoğu orta 5* otelden fazlaydı.

Bende Innvista'ya rezervasyon yaptırdım o aylarda baya önerildi bakalım neler olacak
  • An itibariyle Duja’ya giriş yaptım. Giriş işlemlerini yaptık ama oda hazır olmadığından çıkamadık. Ana binada kalacağız biz. Yemek-bar-havuz kullanabilirsiniz dediler.
    Birazdan yemeğe bakacağım. Güncelleme yaparım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Bende Innvista'ya rezervasyon yaptırdım o aylarda baya önerildi bakalım neler olacak
    İnvista güzel otel.
    Sıkıntı yaşamazsın.
    Ets turla görüştüm otel geçişi için çok fark istiyorlar yoksa kaçacaktım granada okurcalardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

hangi apartta kaldınız? memnun kaldınız mı?
    Merhaba,

iki ayrı yerde kaldım . birincisi Tunay dı. Kumsala 150 metre odalar biraz küçük . ama temiz. Canario bungalov var bide kahvaltısı mükemmel. temiz , doğayla iç içe bir yer. denize uzak arabanız olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 10 Temmuz 2019; 15:58:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Esnafı düşünen itfaiyenin hortumunu
    Sana hiç bir şey diyemiyorum . Sanırım çok küçüksün.

Yukarıda diğer arkadaşlara açıklamaya çalıştım düşüncelerimi . Okuyup idrak edebiliyorsan ne demek istediğimi de anlayabilirsin .

Ne olursa olsun esnafta bizden biri. ( Bu arada tatil yerinde hiç bir eşim dostum esnaflıkla uğraşmıyor ). Tabi ki seçim yaparken araştırıp gitmek lazım . Yada sormak lazım fiyatlarını . Neyse belki ilerde anlarsın. :)
  • evvela kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu tür esnafın ülkeye neredeyse hiçbir katkısı yok. Ülkede istenmedikçe fatura/fiş veren esnaf yok. Kazandıkları para vergisiz. Küçük pansiyon, apart vb. mekanlar da konaklamadan sonra fatura vermezler.

• Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    Bende duja düşünüyorum. Kum plajı küçük galiba. resimlerde gözükmüyor. Arabayla mı gittini? Otopark sorun mu?
    Gittiniz mi hocam? Otopark sıkıntısı çekmem umarım sanırım ufak bir alanları var.
  • ism72 İ kullanıcısına yanıt
    Kumlu kısım çok büyük değil ama yeterli. Çoğu misafir iskelede takılıyor. Kumsaldakiler genelde çocuklu olanlar.
    Otoparkı Bodrum'a giden ana yolda. Bu yüzden arabalar 2-3 günde şantiye aracı gibi oluyor. Park yeri her türlü bulunabiliyor ama diklemesine 2 sıra park ediliyor ve anahtar bırakılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 10 Temmuz 2019; 14:28:31 >
  • evvela kullanıcısına yanıt
    Valla yaşım gayet yüksek.2 çocuğum biri 7 biri 2 yaşında ellerinden öper.Devlette idareci konumundayım.Yani yaşla alakalı bir Sıkıntı yok öncelikle onu belirteyim.Neden alındın anlayamadım.Kusura bakmayın ama esnaf benim esnafım değil.Allaha şükür maddi durumumuz idare eder.Bir çok yere gittim gezdim.İstisnalar kaideyi bozmaz(çok iyi esnaflarda var)tatil yörelerinde ki esnaflar kadar kazıkçı,ahlaksız Türke 2.sınıf muamele yapan,50kuruşluk suyu 5tlye satan kazıkçı esnafımı lütfen bana savunma.O yüzden isterse batsınlar hiç umrumda değil.

• parker48 kullanıcısına yanıt
    Sealife buket resort beach hakkında bir bilginiz var mı? Alanya okurcalarda.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• sadece denize girmek için gitmek isteseniz..tuzlu su ve vücut güneş görsün hesabı...kahvaltı, yemek, dondurma, gözleme vs hiç bir şey istemiyorsunuz..aracınızla denize gideceksiniz..

sadece güzel konforlu bir oda.. temiz bir banyo.. aileye uygun..

3 gece nereye giderdiniz?
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.