Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gündoğan da olduğu için mi daginbasi dediniz ?
    Denize sıfır otelde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Kuşadasında ucuz olsun,hem gezeyim hemde deniZe gireyim diyenler için martı beach oteli öneririm.Ben şu an oteldeyim.Bugün çıkış yapacağım.Yarım pansiyon 2 çocuk dahil 350tlye kaldım günlük.Denize sıfır 4yıldızlı bir otel Kadınlar denizinde.Otel tamamen yenilenmiş.Odalar sıfır.Neredeyse hepsi deniz manzaralı.Otelin sahili tren beach Club.Otelde kalanlara giriş ücretsiz.Normalde 50lira giriş.Yemeklerde fena değil.Aç kalınmaz.Sadece oda kahvaltı alırsanız kapı girişi 129tl kişi başı,çocuk ücretsiz.Tavsiye ederim.İlk foto odanın manzarası.

Aradım temmuz ayında fiyatları güncellediklerini 400tlden yardımcı olabileceklerini söylediler. Yola çıkınca tekrar arayıp indirim talep edeceğim. Bakalım artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl eylül ayında parkım ayazda kalmıştık kişi başı gecelik 192₺ kalmıştık 4gün,şimdi fiyatına baktım gecelik 550₺ aşağısı değil.
    Kesinlikle 550₺ edecek bir hotel değil yemeklerin ve içeceklerin kalitesi kesinlikle gecelik 550₺ değil,odalarında bazıları yenilenmiş bazılarıda eski.
    Biz kaldığımız zaman verdiğimiz paraya değmişti tabi ki.

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 27 Haziran 2019; 13:49:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• texmo kullanıcısına yanıt
    Oda geniş hocam.1 2 kişilik 1 tanede tek kişilik yatak var.Hatta biz eşimle bir tane 2 kişilik kanepe koysalarmış bile dedik.O kadar geniş.Odaların neredeyse hepsi deniz manzaralı.

• Kadınlar denizini soranlar olmuş özelden.Tamamen kum.Anlık fotoları atıyorum.Karşıda görünen soldaki otel önerdiğim martı beach altı tren beach Club.Sağ taraftaki forumun gözdesi infinity by yelken.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Belediye 10₺ şenzlog şemsiye kiralıyordu önceden şimdi nasıl fiyatlar plajda?

Bence güvercinlikte baya kötü denizi.

• 4 kişi, 5-6 gece 2-3 bin tl civarına kalabileceğimiz otel arıyorum sadece kahvaltı olsa yeter.

varmı bu fiyatlara önerebileceğiniz doğası denizi güzel bir otel. mevki çok önemli değil heryer olabilir.
    Evet orda hatta lüks otellerin çoğu o bölgede, beğendiğim fakat fiyatlarından dolayı gidemediğim la blanche island'da orda fakat denizi kötü o bölgenin.

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Hocam sizim paket ultra herşey dahil mi oluyor ? Yazdıklarınız ücretsiz sanırım dogru mu anladım? fiyat ne kadar ödediniz?
  • radko kullanıcısına yanıt
    Radko hocam 30tl 2 kişi şezlong şemsiye.

Maalesef

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Gayet iyiymiş,arada günübirlik izmirden kaçamak yapılır kadınlar denizi plajına o zaman,genelde davutlar long beach tarafını tercih ediyorduk daha sakin diye.

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Hocam Didim tarafina bakin derim.

• Diverso kullanıcısına yanıt
    Alanya bölgesi otelleri leş arkadaşlar hele fiyatı uygun diye kesinlikle tercih etmeyin, geçen sene Eftalia Ocean diye bir otele gittim, rezillikten başka bir şey değil, o tavuk eti beyaz et çıkıyor eleştirilen otellere kurban olursunuz. İnsan kalabalığı diz boyu, havuzlarda bırak şezlong bulmayı ayakta bile otıracak yer bulamıyorsunuz, rahat 5000 kişi var, Türkiye turizminin yüz karası bir otel, tripadvisor a güzelce yazdım geçen yıl, sildirmişler. Otel değil bildiğin toplama kampı
  • Zeynep otelden Çoşku beyin yardımlarıyla rezervasyon yaptırdım.
    Dönüşte yorumlarımı yazarım...

• 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.