Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bir arkadaş su yorumu yaptı, otellerdeki doluluk bahsedildiği kadar değil. Fiyatlari indirmek isteseler de indiremiyorlar, Kasım'da zaten yüksekti , erken rezervasyon dönemlerine yaklasamiyorlar bu seferde erken alan rahatsız olacak 10 ay önceden aldığı için dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doc.dr

Hocam merhaba, benimde bir önceki arkadaşa verdiğiniz özel mesajdaki önerilere ihtiyacım var. 4 gece düşünüyorum, temmuz içinde eşim ve 3 yaşında bir kızım var. 4000 civarı olursa çok güzel ama tatmin etmeyecekse 5000 e kadar çıkabilirim.
    Merhaba.
    Sıkça yönlendirme yaptığımız,
    Fiyat performans bazlı fırsat tesisi Zeynep Otel'i (Belek) öncelikli öneriyorum.
    Daha önce de defalarca kez önerdiğim ve beni hiç bir misafirime mahçup etmeyen bir tesis.
    Öne çıkan özellikleri;

- Regnum tarafından işletiliyor.
    - Golf kısmı yeni ve standart odaları 40m2, geniş, ferah.
    - Temizlik - hijyen konusunda çok hassas.
    - Bir çok yiyecek - içecek tedarikçisi Regnum Otel'le aynı. Performans üst seviyede.
    - Personel çok ilgili. Herhangi bir sorununuzu mümkün olan en kısa süre içerisinde çözüme ulaştırıyorlar.
    - Premium içkiler ücretsiz (Tabi her barında değil, belli barlarda)
    - Mini Club oldukça başarılı, donanımlı personeller ile hizmet sağlıyor.
    - Kum sahil.

Kısacası hem Adult Only hem Aile konaklamalarında tercih edilebilir, nezih bir tesis.
    Diğer alternatiflerle birlikte, Donanım haber kullanıcılarına özel indirimleri uygulayarak fiyatları özel mesajla ilettik.
    Sevgiyle kalın.

• Herkese merhaba.
    Otel fiyatlarının pik yaptığı bu dönemde bütçe dostu, kaliteden ödün vermeyen bazı tesisler için önerilerde bulunacağız. Hem şeker bayramı döneminde hem de önceki senelerde yaptığımız yönlendirmelerden ziyadesiyle olumlu geri dönüşler aldığımız;

- Zeynep Otel (Belek)
    - Starlight Resort Hotel (Side)
    - Trendy Palm Beach (Side)
    - Delta Hotel By Mariott (Bodrum)
    - Orange County (Alanya)
    - Duja Bodrum by la Blanche

Otelleri ve diğer oteller için fiyat istemeyi unutmayın.
    Mobil - Web Uygulamaları ve diğer operatörlere göre daha uygun fiyat sunabileceğimizi düşünüyoruz.
    Kampanya sadece Donanım Haber üyeleri için geçerlidir.
    Ayrıca başlık üzerinden değil özel mesajla taleplerinizi ulaştırmanızı rica ederiz. Buradan gelen talepleri üyelerin duyduğu rahatsızlık sebebiyle yanıtlamıyoruz.

Giriş Tarihi:
    Çıkış Tarihi:
    Yetişkin Sayısı(+12):
    Çocuk Sayısı ve Tam Doğum Tarihleri:
    Bölge Tercihi:
    Maksimum Bütçe:

Bilgilerini bizlere ÖZEL MESAJ ya da DH Üyelerine Özel %5 Ekstra İndirimli Tatil Fırsatı BAŞLIĞI ÜZERİNDEN ULAŞTIRMANIZ önemle ricadır.
    Sevgiyle kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 21 Haziran 2019; 9:44:5 >

• Eurostat verilerine göre 2018'de Avrupa'nın en ucuz ülkesi haline geldik. AB ortalamasında 100 olan fiyat düzeyi endeksi bizde 37'ye indi. Endeks, 2016'da 50, 2017'de 45'ti. Bu durumun en büyük nedeni kur artışı. Turizmdeki rekorları biraz da bu ucuzlukla değerlendirmek gerek.

-------------

Turizm Forumu
  • Bodrum İzer hotel ile ilgili bilgisi olan var mı? Ağustos sonuna 6 gece için butcemin biraz üstünde ama kendine özel plajı ve kaydırak v.s. olmasıyla bodrum için en güzel seçenek görünüyor bilindik aksilikler varsa hiç bulasmayayim

• Merhabalar on gündür sessiz sakin bir tatil için motel bakıyorum. Ancak aradığım motel denize yakın, sadece kahvaltısı olan yeşil bahçeli doğaya yakın mümkünse, huzurlu bir yer arıyorum anlayacağınız var mı bildiğiniz huzurlu küçük bebeğimle tatil yapabişlieceğim bir yer ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diverso

Herkese merhaba.
    Otel fiyatlarının pik yaptığı bu dönemde bütçe dostu, kaliteden ödün vermeyen bazı tesisler için önerilerde bulunacağız. Hem şeker bayramı döneminde hem de önceki senelerde yaptığımız yönlendirmelerden ziyadesiyle olumlu geri dönüşler aldığımız;

- Zeynep Otel (Belek)
    - Starlight Resort Hotel (Side)
    - Trendy Palm Beach (Side)
    - Delta Hotel By Mariott (Bodrum)
    - Orange County (Alanya)
    - Duja Bodrum by la Blanche

Otelleri ve diğer oteller için fiyat istemeyi unutmayın.
    Mobil - Web Uygulamaları ve diğer operatörlere göre daha uygun fiyat sunabileceğimizi düşünüyoruz.
    Kampanya sadece Donanım Haber üyeleri için geçerlidir.
    Ayrıca başlık üzerinden değil özel mesajla taleplerinizi ulaştırmanızı rica ederiz. Buradan gelen talepleri üyelerin duyduğu rahatsızlık sebebiyle yanıtlamıyoruz.

Giriş Tarihi:
    Çıkış Tarihi:
    Yetişkin Sayısı(+12):
    Çocuk Sayısı ve Tam Doğum Tarihleri:
    Bölge Tercihi:
    Maksimum Bütçe:

Bilgilerini bizlere ÖZEL MESAJ ya da DH Üyelerine Özel %5 Ekstra İndirimli Tatil Fırsatı BAŞLIĞI ÜZERİNDEN ULAŞTIRMANIZ önemle ricadır.
    Sevgiyle kalın.
    Merhaba,

Önerdiğiniz otellerden Starlight Resort'e 2017 ve 2018 yazında 1'er hafta olmak üzere konakladım,

Yemekleri çok başarılı, oda ve genel otel temizliği kusursuz, animasyon ekibi ve gece eğlenceleri harika. Önceki senelerde Club Letoonia ve Voyage otellerinde konaklamış biri olarak çok memnyn kaldım, herkese öneririm.

Benim gördüğüm tek olumsuz yanı dalgalı deniziydi.

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

• quote:

Orijinalden alıntı: alikkkk

Bodrum İzer hotel ile ilgili bilgisi olan var mı? Ağustos sonuna 6 gece için butcemin biraz üstünde ama kendine özel plajı ve kaydırak v.s. olmasıyla bodrum için en güzel seçenek görünüyor bilindik aksilikler varsa hiç bulasmayayim
    bende. 7-11 temmuz ets gemi turu ile yunan Adalarına gezi yapacağımDaha sonra bodrum tatil planlıyorum söyledigini otele baktım güzel görünüyor ama günlüğü 1250 tl üç gün 3750 tl yapar bana da biraz fazla geldi

Evet arkadaşlar Bodrum’da tavsiye edeceğiniz günlük 500 tl civarı güzel otel var ise söylerseniz memnun kalırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaksx

Merhaba,
    Antalya Adrasan Olympos önerebileceğiniz bir yer var mıdır ?
    cok fazla butik otel var ... biz gecen sene kuala apart otelde kaldik cok memnun kaldik 200 tl di otelde hoc vakit gecirmedik gerce

yanartas mutalka gidin... tur olarak kesinlikle ramazan kaptanj secin muthis bir turdu sadece o tur icin bir kez daha gitmeyi isterim

ramazan kaptan 1 gun sulu ada turu diger gun koy yapiyor... biz koya gittik sulu ada ruzgarliydi... ama yer ayrit 2-3 gun oncesinden doluyor...

• Diverso kullanıcısına yanıt
    Trendy aspendos'da kalmiştım geçen sene. Memnun kalmıstik.özellikle yemekleri müthişti.

Şu anda sunrise resort'dayım. Starlight ile aynı alanı kullanıyorlar. World of surise diye lanse ediyorlar iki oteli. Herşey ortak. Çok sayıda havuz var. Çocuklar için eğlenceli bir tesis. Aquparki iyi.saat 6ya kadar açık. Gördüğüm kadarıyla statrlight'ın binası daha yeni ve şık. Odalar da öyle midir biliyorum. Memnunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: çayçorba

Trendy aspendos'da kalmiştım geçen sene. Memnun kalmıstik.özellikle yemekleri müthişti.

Şu anda sunrise resort'dayım. Starlight ile aynı alanı kullanıyorlar. World of surise diye lanse ediyorlar iki oteli. Herşey ortak. Çok sayıda havuz var. Çocuklar için eğlenceli bir tesis. Aquparki iyi.saat 6ya kadar açık. Gördüğüm kadarıyla statrlight'ın binası daha yeni ve şık. Odalar da öyle midir biliyorum. Memnunuz.
    Denizin genel durumu nasıl acaba? Sığlık ve dalga durumu özellikle..

• Deniz 2-3 metrede aniden derinleşiyor. Dalga var ama çok kuvvetli değil.

• Kucukkuyuda aile ile kalinacak guzel odalari duzgun temiz denize sıfır yarim pansiyon olabilir. Tavsiyeniz var mı

• Merhabalar, ağustos 21-22 gibi 3 gece sapanca tarafında kız arkadaşımla güzel bir yer bakıyorum. Önerisi olan var mıdır acaba?

• 15-19 yada 20 temmuz arasi 3bin tl civarı otel öneriniz var mi eşim ve kızım ile gideceğiz aman amana bir beklentim yok genel olarak temiz olması ve denizinin kumsal olması yeterli

• Bozcaada ve Assos için F/P nereyi önerirsiniz?
  • Merhaba.
    Tüm sorularınızı özel mesajla karşıladık.
    Talepleriniz için teşekkür ederiz.
    Sevgiler.
  • Herşey para demek değil arkadaşlar , bu otellere bu paraları vermeyin, aşağıdaki fotoğraf bugün ve şu ana ait, gelin Didim e bir butik otel, pansiyon vs tutun, uygun yoldan tatilinizi yapın lütfen. Deniz bildiğiniz cam, dalga 0 bile değil -2 :) yemek yemek ucuz, marketlerde her türlü yiyecek içwcem var . 5 10 binler kolay kazanilmiyor.

Deniz için Cennet Akvaryum Didim yazın Google a buyurun gelin

• emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Emin hocam Allah bağışlasın evladınızı.Aydında oturduğum için devamlı yaptığım bir şey lakin günlük harcanan paraya bakıldığında normal bir otelin ücreti harcıyorum.Geçen hafta Kuşadası sevgi plajında 80tl şezlonga verdim.Yediğim içtiğim her şey para.Her gittiğimde 500tl para gidiyor en az.Esnaflar geçirme derdinde.Park yerine bile para veriyorum.Günü birlik yakında oturanlar için olabilir belki ama yaz tatili yapacaklar için cepten gene baya bir para çıkacak.Esnafı kusura bakmayın ama ben düşünmüyorum.Hepsi kan emici olmuş artık.

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.