Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: megalomanyag

17 22 agustos veya 16 21 agustis arasi 2 yetiskin bide 4 yasinda oglumuz var. 5 gece konaklayacaz otel bakmaktan beynim uyuştu karar veremiyorum.

cocuk icin havuz ve deniz sahil kumsal olsun cocuk havuzu genis büyük olsun dalga havuzu gibi sigdan derine havuzlari olsa super olur cok seviyor oglum.

acentalari aradigimda
    crystal serileri
    otium seven seas
    sunis Kumköy
    seaden sea planet
    turan prince world
    orange county alanya

en cok bahsedilenler oldu

oneri alabilirsem cok sevinirim.

max 5500 6000 civari verebilirim daha aşağısida alasi olur ama 500 1000 eksik vereyim diyede zehir olsun istemem.
    Merhaba.
    Bahsi geçen tüm tesislere yönlendirme yapıyoruz.
    Olumlu - olumsuz yönlerinden özel mesajda bahsettim.
    Fakat ben bu sene tüm misafirlerime yüksek fiyatlar sebebiyle paralarının karşılığını alabilecekleri, bütün halinde hizmet kalitesi anlayışından vazgeçmeyen,
    Fiyat - performans bazlı fırsat tesislerine yölendirme yapıyorum.
    Bahsettiğiniz tarihler için, bütçenizin daha da altında ama hizmet kalitesi mesajınızda bahsettiğiniz tesislerden düşük değil daha yüksek olan tesisleri önerdim.
    Sevgiyle kalın.

• megalomanyag kullanıcısına yanıt
    orange county alanya bahsedildiği gibi eğlence ağırlıklı bir oteldir ,otelin kullanım alanı dardır

Çocuğunuzu düşünüyorsanız side /kumköy otellerini tercih edebilirsiniz denizi kumsal ve sığdır .Tam çocuklar içindir
  • ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    aldigim son fiyatlar bu şekilde. kart kampanyasi ve çekle

side sunis 5 gece 5280
    turan prince world 5250 ayni yani
    otium seven sea 5800

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt
    seneye fikir versin diye bazı otellerin belirli tarih aralığında fiyatlarını aldım

adı geçen otel kemer Barut dan daha pahalı

kemer barutun yanında o söylenen otelin adı bile geçmemesi gerekir

işte zamanında buradaki reklam olayı meyvelerini vermiş gibi görünüyor :)
  • ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Yorumlara bir yere kadar güvenirim gerisi malum meyve veren ağaç taşlanır hikayesine dönüyor. O yüzden emin olamıyorum. Bu kadar iyi yorum ve puan da boşa değildir diye düşünerek umutlarla gideceğim :)
    3 otel hakkında da en ufak bir fikrim yok fi tarihinde kızılağaçta bir otelde kaldım sahili kumsal ama denizi kayalıktı acaba Turan prince de öyle mi bilmiyorum ..Ama turan prince dikkat çeken bir oteldir
    google haritalardaki yorumlara bakarsanız sanırım fikir edinirsiniz
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Otel o gün 56 liraydı, aerobilet ilk çıktığı dönemlerde 50 TL lik hediye çeki veriyordu alt limitsiz, öyle faydalanmistik :)

• CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt
    Granada belek gecen sene fp oteli sayilabilir ama bu sene asla degil , su anda alicaksaniz asla almayin derim , kasim ayinda okurcalar ve belek oteline guzel fiyat yapmışlardı hatta forumdaki bazi arkadas yer ayirmisti , piyasa genel olarak yüksek ama granada abartti , nereyi tavsiye edersiniz diye sorarsaniz o paraya ets den bir listr yapin bence cikan bir kac oteli burada sorun izlenimlerimizi paylasalim bence.

• fettah kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben yapmıştım zaten önceden. Ara ara kullanıcı yorumlarına bakıyorum da :)
  • Merhaba,
    Antalya Adrasan Olympos önerebileceğiniz bir yer var mıdır ?

Sunis Kumköy'de çocuk havuzları var. Ayrıca çocuklar için daha küçük boyutları bulunan çocuk kaydırakları da mevcut (elbette çok küçük çocuğa uymaz ama 4-5 yaşından itibaren kullanabilir).

Otelden açıklama:

Sizlere özel tasarlanmış, yetişkinler için biri kapalı olmak üzere 3 adet ve çocuklar için konforlu, güvenli hizmeti amaçlayan biri kapalı olmak üzere toplamda 3 adet çocuk havuzu bulunmaktadır ve ayrıca keyifli zaman geçirmeniz için kaydıraklı havuzumuz buluınmaktadır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: false6

Crystal Tat Beach'te kalmıştık geçen sene ailecek gayet iyiydi. Geçen sene 7.5 verdiğim otelde beğenmediğim ufak tefek şeyler bu sene gözüme ıyi geliyor, hatta mumla arıyorum çünkü 14'e çıkmış aynı tarihler için.
    Aslında konu tamamen beklentiler ile ilgili. Çok ödeyip az hizmet alırsanız, nereye giderseniz gidin mutsuz olabilirsiniz. Tam tersi de geçerli, az ödeyip, beklenti az olduğu için ucuz bir pansiyondan bile mutlu dönebilirsiniz.

Peki sizin konakladığınız dönemde, arap turist var mıydı? ortam nasıldı? Bu konuda tripadvisor da, crystal otelleri hakkında onlarca şikayet var.
  • manyaksx kullanıcısına yanıt
    Çıralı Lukkies Lodge var, eğer tarih ve bütçeniz uyarsa. Ben gitmedim ama gitmek için ajandama kaydetmiştim. Olimpos tarafında da bir sürü benzer koşullar sunan yerler var , tripadvisor yorumlarına göre ve butcenize göre tercih yapabilirsiniz. Ayrıca kucukoteller.com dan da faydalanilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepkurt kullanıcısına yanıt
    Tat beachde 2 sene önce bende kaldım.Lakin hiç Arap görmedim.Ben asıl arabı Lara da kervansaray otelde görmüştüm.Mülteci kampı gibiydi.Kafayı yemiştik.Sahilde Arap müzikleri çalıyordu.1 kilo makyajlı kadınlar Arap müziğinde oynuyordu.Ellerinde nargile.Bir daha tövbe etmiştim buraya gelmem diye.Ama crystalde yoktu.Ama tat beach de ben 2 sene önce 5gün 1400tl ye kalmıştım ve parasının hakkını vermediğini düşünüyordum.Şimdi 7-8k bu otele asla verilmez.Belekin düşük otellerinden biridir zaten.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Onlar İranlıdır Arap hatunları öyle aşırı makyajla oynama falan çok nadirdir :) .Lara iran bölgesidir belirli zamanlarda otel diskolarına bile egemen olurlar
  • Olimpos ve çıralı hakkında da bildiklerimi yazayım .Yolu çok ama çok virajlı küçük hacimli motorlu bir araba doluysa zorlanır

Olimpos kalmaktan ziyade kısa süreli gezilecek bir yer , çünkü kaldığın pansiyon ile plaj arası baya yürümen gerekir

Genelde entel gençlik dolu ,ekşi sözlükçüler midir nedir ellerine bira almışlar ,sırtlarında katır yükü kadar çadır eşya dolu yürüyorlar sahile doğru

Çıralı daha ideal bir yer
    6 veya 7 gece tam hatırlamıyorum, 3 yetişkin, 1 bebek fiyatıydı geçen sene.

• quote:

Orijinalden alıntı: manyaksx

Merhaba,
    Antalya Adrasan Olympos önerebileceğiniz bir yer var mıdır ?
    Olympos Sheriff tavsiye edebilirim.
  • merhaba 14.08.2019 - 20.08.2019 tarihleri arasında 2 arkadaş iyi vakit geçirebileceğimiz, aile oteli şeklinde olmayan olanakları hizmeti servisi iyi otel arıyorum. Daha önce otel tatili geçmişim olmadığı için biraz yabancıyım. Ama bu tatilde hiç birşeye el sürmek istemiyorum hizmet istiyroum :))

Tavsiyelerinizi beklerim. Bütçe 8 10 bin tl arasında iki kişi için.
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.