Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: US_ALP2

Arap turist alinmayan yer olacagini sanmiyorum , gecen sene Ela Quality'te ciddi bir yogunluk vardi. Nereden geldiklerinden ziyade guzel aile terbiyesi ve gorgulu olup olmamalari beni ilgilendirir. Tabii herkezin yorumunun farkli olusuna saygiliyim, ben de mesela oturdum ailemle karsi masaya dolu dolu tabaklarla geldi arap aile 2 yetiskin 6 cocuk. 6 pizza ve extralar herkez birer isirik alip cikti gitti kafayi yedim ama saygi cercevesinde

Alıntıları Göster
    Özellikle Arap turist almayan oteller var. Bunu tercih ettikleri içinmidir, yoksa anlaşmalı oldukları acentaların başka ülkelere satış yapmasından dolayımıdır, bilemem.

Ben satın almadan önce, en az 10 oteli direk telefonundan aradım ve sordum, hangi ülkelere satış yapıyorsunuz diye. Hemen hepsi düzgün cevaplar verdiler.

Örneğin benim aldığım otel, sadece İskandinav ülkelerine satış yapıyor, %20 kontejyan Türkiye'ye ayırmış.

Bunu anlamanın bir yolu da, tripadvisor'a girin, hangi dillerde yorum yapılmış bakın. Kafanızda bir fikir oluşur.

Hangi milletten olduğu aslında beni de ilgilendirmez, ama havuzun ortasına büyük tuvaletini birisi yaparsa ve bunu yapan yetişkin bir arapsa, kusura bakma arapların olduğu yere bir daha gitmem.

Bir seferinde ise, İran'lı turistler denk gelmişti, çok yoğunlardı. Yemekte bütün yemekleri tadarak alıyorlardı, hem de servis kaşığıyla. Çok büyük kavga çıkartmıştım, otel yönetimi gelip özür dilemişti benden. Bütün yemekleri kaldırıp yenilerini getirdiler ve her yemeğin başına bi adam diktiler, başka türlü başa çıkamıyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Crystal ile ilgili yorumları okuyun lütfen. Arap turist alıyorlar, ve yaşananlar tripadvisor da var. Hem de bütün otellerinde...

Alıntıları Göster
    valla hocam gecen hafta gittim 4 gece kaldım inan bana 1 tane bile arap turist görmedim... otelde agirlikli olarak alman ve rus vatandaslari vardi...

otel mükemmel demiyorum ama 1800 tl olarak baktıgında 2 kişi 2 cocuk icin beni tatmin etti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: onurforever53

valla hocam gecen hafta gittim 4 gece kaldım inan bana 1 tane bile arap turist görmedim... otelde agirlikli olarak alman ve rus vatandaslari vardi...

otel mükemmel demiyorum ama 1800 tl olarak baktıgında 2 kişi 2 cocuk icin beni tatmin etti :)

Alıntıları Göster
    Zaten asıl önemli konu da bu... Siz mutlu olduysanız, diğer hiçbir yorumun önemi yok.

Ben negatif birisi değilim, her koşula rağmen eğlenceme bakarım, olumsuz tarafları görmemeye çalışırım. Ama yine de gitmeden önce doğru tercih yaptığımdan emin olmaya çalışırım.

Belki de crystal grubu, bu yıl arap turist almama kararı almıştır, geçen sene yaşananlardan dolayı. Oteli arayıp sormak lazım.

Aşağıda tripadvisor dan alınmış birkaç farklı kişiden yorumlar var.

.......araba park edecek yer sıkıntılı yemekler kötü havuzların biri her gün kapatılıyor Arap turistlerin tuvaletlerini yapması yüzünden özellikle çocuk havuzunda sıkıntı büyük.Aguadan kaymak için 15 dakika bot 15 dakikada yukarıda sıra bekliyorsunuz animasyon ekibi var mıydı bilmiyorum ya da ne yaptıklarını öğrenemedim.Çalışanların çoğu lise öğrencisi stajyer çocukların emeklerini sömürüyorlar staj ayağına.Arabamı otelin karşı binasının önüne park etmiştim baktım ki 1 yıllık arabamı çizmişler gidip söylesem kim derdime çare olacak ki. .........

....... herşey vasat servis personelleri zorla iş yapıyor neredeyse dövecekler yemeklerde özellikle Arap misafirlerinin elle yemek almaları ve defalarca söylememize rağmen yönetimden hiç bir önlem alınmaması yemeklerde bir ızgara köfteyi önce sulu köfte diğer gün misket köfte diğer gün de döner şeklinde yapmaları çok şaşırtıcı içki içmemenizi öneririm şişelere doldurup.......

........Oteli Arap turistler istila etmiş durumda sabah 7 de kalkıp sezlonglara havlu atmalısınız.Deniz dalgalı ve hiç güzel değil .7 gecelik konaklamamızda 2 kez havuzun etrafı büyük yetişkin pisliği neticesinde şeritlerle çevrildi.Akşam yemekleri için masalar çok dolu.........

.......en ust kat oda olmasydi bana ust kat oda yeni bir oda oldugunu soyledi buraya geldigimde 1 . Kat les gii kokan bir odaydi bikac telefon gorusmesi yapip sonuc alamadim tabiki.yogunluk yogunluk bahane... otel cok fazla arap dolu ve kimse bise demiyor sagolsin heryerde her istediklerini yapabiliyorlar oda kapilari acik yatanlar koridorda cocuk bagrislari coplerin yerlere kadar tasmasi havuzlarin pisligi olaganustu derecede zaten gece giris yasak diyip gece girenlere goz yumuyorlar guvenlik zafiyeti olaganustu animasyonda icip dagitan turist nargile katinda birbirini yumruklayan adamlar .......

.......Geçen hafta iki aile arkadaşlarımız gelmişti. Otelde Arapların çok olduğunu ve kaydırakların yanındaki havuza kaka yaptıklarını söylemişlerdi. Neyse dedik o kimse bu hafta yoktur. Hayatımın hatasını yaptım. Bugün büyük havuzda kakayı gözlerimle gördüm. Bu arada çocuk kakası değil bildiginiz yetiskin kakası. Çalışanlar arapların uluorta çimlere yaptıklarını uyarıları takmadıkları ı söylüyorlar. Otel aslinda güzel çalışanlar iyi fakat otel yöneticileri resmen şikayetleri gözardı edip kulak asmadıklarını söyluyorlar.......

Yorumları rastgele girdiğim Crystal Waterworld'den aldım (tripadvisor). Sizde girip bakın, daha yüzlercesi var.

• her ırktan, milletten görgüsüz insan çıkar diyen arkadaşlar olmuş.

tamam bizim ülkemizde de cahil,görgüsüz insan var ama ben türkiyenin birçok yerinde ortak havuz kullandım bir kez bile havuzda insan pisliği görmedim,duymadım.

bu konuda araplar böyle. hepsi öyle değildir elbet ama genelleme yapmaya yetecek kadar çok olaya şahit oldum, gerek istanbulda gerek de otellerde.

şimdiye kadar gittiğim otellerde en az arap turist olan merit otelleriydi. hiç yoktu :) 5 gece kaldım 1 tane bile görmedim,duymadım. ondan sonra da voyage belek gelir. limak arcadia'da da yok gibiydi. ama titanic belek ve özellikle crystal sunset'te baya vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaro -- 10 Mayıs 2019; 9:20:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Hocam kilo vermeye bak sen,10 bin adım günde.😄
    adımlarla 2 ayda 20 kilo verdim ama lanet olasıca göbek tamamen erimedi
    artık yürüyüşü bırakıp mekiğe başlayacağım
    tatile 1 aydan az zaman kaldı
  • Arkadaşlar selamlar Nuh'un Gemisi Kıbrıs nasıldır?
    Bilgisi olan arkadaşlar yeşillendirsin lütfen.

Tşkler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen hafta belekte paloma grida otelinde 4 gece konakladik, izlenimlerimi buradan paylasayim, ihtiyac olanlara yol gosterir belki,
    Oteli genel anlamda cok basarili bulduk, denizini pek kullanmasak da havuzlar çok başarılıydı. Özellikle çocuk aqua parkına kızım bayıldı, hiç çıkmadı diyebilirim. Zaten otel genel anlamda çocuklu aileler için çok iyi, cocuk havuzları olsun çocuk kulübü olsun gayet büyük ve guzel,
    Yemekler de beklediğimizden iyi cıktı,
    Otelin konsept olarak açık mimari olması çok güzel, ana bina gibi bir kavram yok, odanın kapısını acar açmaz dışarıdasınız, sürekli açık ortamda olmak insanı taze tutuyor.
    Sonuc itibari ile kesinlikle önereceğim bir otel deneyimi oldu bizim için.

• malum bayramda oteller çok pahalı, ramazan bayramı için antalya, fethiye, marmaris gibi yerlerde apart otel tavsiyesi verebilecek olan var mı, daha önce bu tür bir tecrübesi olanlar bilgi verebilirse sevinirim
  • Temkeş kullanıcısına yanıt
    Nuh’un Gemisi, Kıbrısın bafra bölgesinde bulunmaktadır. Bafra bölgesi Deniz tatili planlayanlar için Kıbrısda bulununan en iyi alternatiftir. Tesis Girişte tüm misafirlerden extra harcamaları için 500 TL depozito alır ve Çıkış günü saat 12:00' den sonra oda kullanımı hariç transfer saatine kadar tesis kullanım bedeli kişi başı 85 TL misafirlerden tahsil edilir ve transfer saatine kadar misafirler tesisi kullanabilir. Bu ücrete akşam yemeği, oda ve spa merkezi kullanımı dahil değildir. VeyaÇıkış günü saat 12:00' de c/out sırasında misafirlere bileklik takılarak sadece pastane bölgesindeki (Noah' s Ark Cafe) UHD servislerinden misafirler yararlanabilirsiniz.

Bölgedeki diğer alternatifleri ise

Kaya Artemis
    Limak Cyprus
    Concorde Deluxe

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diverso

Nuh’un Gemisi, Kıbrısın bafra bölgesinde bulunmaktadır. Bafra bölgesi Deniz tatili planlayanlar için Kıbrısda bulununan en iyi alternatiftir. Tesis Girişte tüm misafirlerden extra harcamaları için 500 TL depozito alır ve Çıkış günü saat 12:00' den sonra oda kullanımı hariç transfer saatine kadar tesis kullanım bedeli kişi başı 85 TL misafirlerden tahsil edilir ve transfer saatine kadar misafirler tesisi kullanabilir. Bu ücrete akşam yemeği, oda ve spa merkezi kullanımı dahil değildir. VeyaÇıkış günü saat 12:00' de c/out sırasında misafirlere bileklik takılarak sadece pastane bölgesindeki (Noah' s Ark Cafe) UHD servislerinden misafirler yararlanabilirsiniz.

Bölgedeki diğer alternatifleri ise

Kaya Artemis
    Limak Cyprus
    Concorde Deluxe
    nuhun gemisi otelin sahibi bizim forumdan olabilir. tam ölücü otel.

crystal sunset'ten 12de çıkış yaptığımızda uçak saatimizi sorup "isterseniz transfer saatine kadar otelimizin hizmetlerinden yararlanmaya devam edebilirsiniz,çekinmeyin" demişti.

• Antalya'da denizi kum ve sığ, çocuk dostu otel bakıyorum. Önerebileceğiniz otel veya bölge var mı? 5 gece için 6000-6500'e kadar bakıyorum (temmuz ayı)
  • yazilimsever kullanıcısına yanıt
    Tam tarihlerinizi yazarsanız daha rahat öneride bulunabiliriz.

• Tek tabancayım nereyi önerirsiniz ege hariç denizini sevmiyorum oranın.

• kumandan hüsamettin K kullanıcısına yanıt
    Antalya hariç alternatifin yok o zaman.

• Diverso kullanıcısına yanıt
    8-13 ya da 22-27 temmuz hocam.
  • Arkadaşlar ben Balayı için tatil önerilerinizi bekliyorum.
    Eylül de düğünüm var.
    Balayı için villa kiralamak istiyorum.
    Sizce nereyi önerirsiniz ?
    Daha önce gittiğiniz yer var mı.?
    Artısı eksisi nelerdir ?

Teşekkür ederim. Hayırlı ramazanlar.

• demirci54 kullanıcısına yanıt
    Hocam balayında mutfağa girip yemek mi pişircen villada?

• radko kullanıcısına yanıt
    Evet duydum hocam yemek biz yapıyormuşuz.
    Ben de şöyle düşündüm, yemek işini dışarıda yer villamıza geliriz. 4 5 gün öyle idare ederiz diye düşündüm. Tabii giden arkadaşlar varsa kolay mı oluyor zor mu oluyor fikirlerini almak isterim.

• yazilimsever kullanıcısına yanıt
    Belirttiğiniz tarihleri baz aldığımızda tesis önerilerimiz aşağıdaki gibidir.

1. Zeynep Otel
    Denizi sığ Fiyat perfomans olarak üstün bir otel. Otel 3 sene önce Regnum tarafından satın alındı. Biraz eski olmasına rağmen yeme içme kalitesi üst standartta. Mavi bayraklı plajı var.

2. Sueno Side
    Denizi sığ. Yeme içme çeşit açısından bol. Tesisde zaman zaman Sibel can, Ebru Gündeş , Altay gibi sanatçılar sahne almakta. Bu tesis ile ilgili minumum 6 gece konaklama zorunluluğu bulunmaktadır.

3. Blue Waters Club
    Denizi sığ. Eski bir otel olmasına rağmen çok olumlu geri dönüşler almaktayız. ağaçlar arasında bulunan bu tesiste ailer için önerimiz arasında bulunmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Zaten asıl önemli konu da bu... Siz mutlu olduysanız, diğer hiçbir yorumun önemi yok.

Ben negatif birisi değilim, her koşula rağmen eğlenceme bakarım, olumsuz tarafları görmemeye çalışırım. Ama yine de gitmeden önce doğru tercih yaptığımdan emin olmaya çalışırım.

Belki de crystal grubu, bu yıl arap turist almama kararı almıştır, geçen sene yaşananlardan dolayı. Oteli arayıp sormak lazım.

Aşağıda tripadvisor dan alınmış birkaç farklı kişiden yorumlar var.

.......araba park edecek yer sıkıntılı yemekler kötü havuzların biri her gün kapatılıyor Arap turistlerin tuvaletlerini yapması yüzünden özellikle çocuk havuzunda sıkıntı büyük.Aguadan kaymak için 15 dakika bot 15 dakikada yukarıda sıra bekliyorsunuz animasyon ekibi var mıydı bilmiyorum ya da ne yaptıklarını öğrenemedim.Çalışanların çoğu lise öğrencisi stajyer çocukların emeklerini sömürüyorlar staj ayağına.Arabamı otelin karşı binasının önüne park etmiştim baktım ki 1 yıllık arabamı çizmişler gidip söylesem kim derdime çare olacak ki. .........

....... herşey vasat servis personelleri zorla iş yapıyor neredeyse dövecekler yemeklerde özellikle Arap misafirlerinin elle yemek almaları ve defalarca söylememize rağmen yönetimden hiç bir önlem alınmaması yemeklerde bir ızgara köfteyi önce sulu köfte diğer gün misket köfte diğer gün de döner şeklinde yapmaları çok şaşırtıcı içki içmemenizi öneririm şişelere doldurup.......

........Oteli Arap turistler istila etmiş durumda sabah 7 de kalkıp sezlonglara havlu atmalısınız.Deniz dalgalı ve hiç güzel değil .7 gecelik konaklamamızda 2 kez havuzun etrafı büyük yetişkin pisliği neticesinde şeritlerle çevrildi.Akşam yemekleri için masalar çok dolu.........

.......en ust kat oda olmasydi bana ust kat oda yeni bir oda oldugunu soyledi buraya geldigimde 1 . Kat les gii kokan bir odaydi bikac telefon gorusmesi yapip sonuc alamadim tabiki.yogunluk yogunluk bahane... otel cok fazla arap dolu ve kimse bise demiyor sagolsin heryerde her istediklerini yapabiliyorlar oda kapilari acik yatanlar koridorda cocuk bagrislari coplerin yerlere kadar tasmasi havuzlarin pisligi olaganustu derecede zaten gece giris yasak diyip gece girenlere goz yumuyorlar guvenlik zafiyeti olaganustu animasyonda icip dagitan turist nargile katinda birbirini yumruklayan adamlar .......

.......Geçen hafta iki aile arkadaşlarımız gelmişti. Otelde Arapların çok olduğunu ve kaydırakların yanındaki havuza kaka yaptıklarını söylemişlerdi. Neyse dedik o kimse bu hafta yoktur. Hayatımın hatasını yaptım. Bugün büyük havuzda kakayı gözlerimle gördüm. Bu arada çocuk kakası değil bildiginiz yetiskin kakası. Çalışanlar arapların uluorta çimlere yaptıklarını uyarıları takmadıkları ı söylüyorlar. Otel aslinda güzel çalışanlar iyi fakat otel yöneticileri resmen şikayetleri gözardı edip kulak asmadıklarını söyluyorlar.......

Yorumları rastgele girdiğim Crystal Waterworld'den aldım (tripadvisor). Sizde girip bakın, daha yüzlercesi var.

Alıntıları Göster
    Midem kalktı bu yaz otele gitmekten vaz geçeceğim neredeyse...

• 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.