Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Diverso Tur

Bu mesaj silindi.
    rica ederim..Selamlar..Bu arada iki üyeliğiniz bulunmakta

17) Forumlarda iki farklı takma ad ve/veya hesap sahibi olmanız yasaktır. Tek bir hesap ile girmeniz, dolaşmanız ve mesaj atmanıza izin verilmektedir. Bunun dışında birden fazla üyeliği bulunan kişilerin hesapları kapatılabilir. Size ait hesabınıza herhangi bir ceza verilmişse, ceza süreniz boyunca başka bir hesapla foruma giriş yapmanız yasaktır ve fark edildiği anda asıl hesabınıza ek 7 günlük uzaklaştırma cezası verilmektedir.

@diverso Tur
    @diverso
  • bu da 2 yıl önce kapadokyadaki bir otel için 1 puan vererek yazdığım mesaj. ben 1 puan verdim ama tripadvisor artık otelden ne aldıysa yorumumun puanını 4 yıldız yaptı.

isteyen sadece tripadvisor'a güvenerek tatilini planlayabilir.

• TripAdvisor tabii ki tek başına bir kaynak değil ama şu an en önemli referans
    Bu vesile ile ülkemizdeki çoğu otel için olmasa da otelleri profesyonel olarak fotoğraflarını çeken ve üzerinde oynama yapmadan paylaşan bir siteyi paylaşmak isterim (Bazıları için yorumlar da mevcut):
    https://www.oyster.com/

Not: Siteyi TripAdvisor da görüp 2013’te satın almış. Bağımsız olarak çalışmaya devam ettiği yazılmış sitesinde.
  • Tripadvisor'da dikkate alınacak yorumlar kendini belli ediyor zaten. Lobi bardan x bey housekeeping den y Hanım ifadeleri olan yorumları dikkate almıyorum. Bunlar ağırlıklı olarak otel yönetiminden takdir görmek isteyen çalışanların yorumları oluyor. Bir de son zamanlarda tek başlarına ya da müşterilerle fotoğraf eklemeye başladılar. Onlar bu grubun en tehlikelileri bence. Hepsine aynı şeyleri söylemek tabii ki mümkün değil ancak genel olarak bu yönde.

Puan manipülasyonuna gelince. Şirketler o otellerden veya tur operatörlerinden reklam aldıkları müddetçe objektiflik beklememek gerekir bence. Sonuçta bizim yaptığımız yorumun şirkete kazandırdığı bir para yok. Ancak oteller üzerinden gayet ciddi rakamlar kazanıyorlar. Aradaki farkı şöyle birkaç gün belirleyip firmalarda beliren fiyatlarla tripadv. Daki fiyat farkından anlayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

regnum hiçbir şekilde voyage'ın iki katı etmez.

deniz seviyosanız voyage'ın bodrumdaki otelleri(en güzel deniz voyage türkbükü'nde), denize pek girmeyiz havuz yeter diyorsanız voyage belek öneririm.

regnum'a 5 geceye 18-20 bin lira verip vasat bir denize girmek bana çok anlamsız geliyor.

bir de ela'da alacarteyi sevmişsiniz. regnumun alacartelerine baktım da hepsi ücretli. adamlar 18k para alıyor ama alcarteler ücretli :)

voyage'ın alacarteleri ücretsiz ve gayet güzeldir. özellikle rum taverna alacartesi çok keyiflidir.
    Kesinlikle ben de oyle dusundum, yani 2016'da G20 Summit oldu diye reklami yapilmistir diye fiyati yuksek diye dusunuyorum ama tamamen on yargi bu :)

Belek'teki denizin de kotu oldugunu biliyorum ama aradigim kriterlerde deniz sonlara dogru geliyor ve Belekteki kalite ve hizmet cok ama cok az yerde var.

Denizi guzel, havalanina yakin , Belek UHD seviyesinde kalite , cocuk dostu bildiginiz baska otel varsa Ege'de bile olur dusunurum. Canim kumru cekti simdi yok mu Izmir civarinda ? En en iyi ihtimalle senede bir yiyoruz zaten yardim edin

• US_ALP2 kullanıcısına yanıt
    bodrum'da voyage torba veya voyage bodrum öneririm. deniz zaten güzeldir, hizmet de iyidir. sadece alan olarak dar olduğu için belek'teki gibi devasa havuzlar,aquaparklar vs bulamazsınız. ama yemekler ve hizmet iyidir.

bunun dışında denizi güzel olup hizmeti üst seviye oteller için tekirova'ya bakılabilir.
    Ege tarafında Club Marvy incelemenizi tavsiye ederim. Tesis hem ultra herşey dahil hem tam pansiyon olarak hizmet vermektedir.

Hilton Türkbükü ise diğer bir alternatif olabilir

Hatırlatmada yarar var: Ege bölgesinde hiç bir tesis akdeniz çanağının hizmet kalitesiyle yarışamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Crystal ile ilgili yorumları okuyun lütfen. Arap turist alıyorlar, ve yaşananlar tripadvisor da var. Hem de bütün otellerinde...

Alıntıları Göster
    Arap turist alinmayan yer olacagini sanmiyorum , gecen sene Ela Quality'te ciddi bir yogunluk vardi. Nereden geldiklerinden ziyade guzel aile terbiyesi ve gorgulu olup olmamalari beni ilgilendirir. Tabii herkezin yorumunun farkli olusuna saygiliyim, ben de mesela oturdum ailemle karsi masaya dolu dolu tabaklarla geldi arap aile 2 yetiskin 6 cocuk. 6 pizza ve extralar herkez birer isirik alip cikti gitti kafayi yedim ama saygi cercevesinde

Yemek konusunda sanki Türk tatilciler farklı,esasen toplumumuzun büyük kısmı Araplarla benzer özelliklere sahiptir.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Yemek konusunda sanki Türk tatilciler farklı,esasen toplumumuzun büyük kısmı Araplarla benzer özelliklere sahiptir.
    Egitim sartlarindan kaynakli, evde veya okulda yeterli egitim almayan veya alamayan bir beyin dusunmeye zorlanmamistir. Dusunmeye alisik olmayan insan dusuncesiz hareket eder. Benim ornekte yemeklerin israf edilmesinden bile ziyade, para verdim diledigimi yaparim mentalitesini ben dusuncesizlik olarak goruyorum saygi cercevesinde. Maalesef bunun da dini, bayragi, irki olmaz, sadece genelleme yapilir.
    Ne tesadüftür ingilizler,hollandalılar gibi ab li turistler yemek konusunda israf mantalitesinde değiller.

• radko kullanıcısına yanıt
    Tabii degiller. Adamlar dusunuyor, tartiyor , belli egitim seviyesindeler, yalniz burda da biz genelleme yapiyoruz , oralarda da gorgusuz egitimsiz kalan vardir.

Insanoglu her gun yaptigi secimlerle Hayvan-Meczup araliginda kendine yer edinir, bu benim sahsi gorusumdur.
  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    Bilgiler icin cok tesekkurler. Gural Tekirova'ya bakmistim ama herhalde Susesi'nde karar kilicam cunku dunku fiyattan neredeyse 1000TL daha kirpmis bulunuyorum bugun fiyati indi.
  • Bayram için hotel tatili düşünüyorduk fakat havalar böyle soğuk olunca egede vazgeçtik valla,artık havalar 30 dereceleri bulunca temmuzda gideriz.🥶

• radko kullanıcısına yanıt
    aralıkta üşümeden denize girebildiğim için sorun yok benim için
    demin 6 km istanbulun kenar mahallelerinde yürüdüm
    herkes montlu ben ince kısa kok tişörtle bir de terledim

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Hocam kilo vermeye bak sen,10 bin adım günde.😄

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    İsim geçen yorumların hepsi o şekilde değil ama. Benim de tripadvisordaki birkaç yorumumda gerçekten hizmetinden ve yaptığı kokteylerden çok memnun kalıp barmen ismi belirtmişliğim var. Yani gerçekten canla başla çalışan kişiler olursa ve bir şekilde diyoloğum gelişirse, üstlerinden takdir alması için isim belirtiyorum hakkını vermek için.

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.