Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emindoner09

La blanche i geç Bodrum'da konsept Antalya gibi olmadı hiç bir zaman. Hilton, Titanic ve Lujo bodrum dışında A+ otel yok o bölgede. Hatta buradan bir arkadaş geçen hafta gitti Titanic e , Antalya gibi değil demişti sanki. Bodrum'a kolay ulaşım,güzel deniz , güzel manzara , için 5 yıldızlı ya gidiliyor. Ya da butik otel tercih ediliyor. La blanche otelleri, Vogue hotel , ya da diğer Gümbet otelleri tabiki kalite olarak Antalya bölgesi kadar kaliteli değildir ama orada f/p öne çıkıyor. Çok mu para veriyoruz sanki 350 TL bugün hanımını al dışarı çık akşam alkollü mekana zaten yediğin o para. Ha gecelik 1000 -2000 versen haklısın dediğinde. Birde şu var, hayatlarımiz beklentilerimiz kadar kaliteli mi ? Kafa dağıtmaya gidiyoruz , stresten uzaklaşmaya , kimimiz araba kullanmak için tatile gidiyor. O yüzden siz gelin 25 26 Mayıs ordayım, tanışalım :)
    hocam doğru söylüyosun bodrum'da kalite-hizmet düşüyor eyvallah ama yine de verilen para az değil. mesela haziran sonu gecelik 2 kişilik oda fiyatı 800 tl. siz mayısta gidiyosunuz. mayısta bodrumda denize girmek sıkıntı vs.

bir de sanırım bodrum size yakın, ben istanbuldayım yakın olsa dediğiniz gibi 1 gece denerdik. 4-5 gece gideceğimiz için otelin iyi olduğundan emin olmak zorundayız.

artık siz 26 mayısta güzel bir inceleme yazarsanız biz de düşünürüz :)

• emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Titanic'i Antalya Belek otelleriyle kıyaslamam hocam o kısım doğru. Antalya Turizm başkenti biliyorsunuz. 12 ay calisan oteller her daim tercih konusunda bir adım önde olmuştur benim için. 12 ay calisan oteller bile yoğun sezonda taşeron çalıştırdığından hizmet kalitesi düşer. Daimi bir çalışana denk gelirseniz hizmet seviyesindeki farkı anlarsınız. Bana kalırsa illa ki Bodrum tercih edilecekse orta seviye oteller daha performans/fiyat oranı gosterebilirler. Belki Voyage'lar biraz seviyeyi yukarı taşır. Ama diğerleri performans/fiyat olarak üzer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diverso Tur

Bu mesaj silindi.
    Merhabalar

Mesajlarımızda salt bilgi paylaşıyoruz.Ticari faaliyetlerde bulunmuyoruz..Bilginize..
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Dur hocam zaten kriz var zaten,Türkiyede yaşayanlar 5 geceye 18-20 bin TL veremez bırak gurbetçiler versin ekonomimiz canlanır belki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Merhabalar

Mesajlarımızda salt bilgi paylaşıyoruz.Ticari faaliyetlerde bulunmuyoruz..Bilginize..

Alıntıları Göster
    Adamlarda bilgi paylaşmış zaten. Şu fiyata şurayı satarım size mi demiş. Bilgi vermiş öneride bulunmuş, rezervasyon "yaptırabilirsiniz" demiş. Bizden yapın ve biz yapalım dememiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

DUJA BODRUM'U ALAN ARKADAŞLAR;

fikir edinmek için la blanche'nin diğer otellerinin tripadvisor yorumlarına baktığımda puanının yüksek olduğuna aldanıp rezervasyon yapmayı düşünmüştüm ama yorumları tek tek okurken çok önemli bişey farkettim. yorumun birinde mesela adam beğenmedim kötüydü demiş anlatmış vs vs ama verdiği puan 8,9 olarak görünüyor.

tripadvisor bunun aynısını bana da yapmıştı. zamanında kapadokyada beğenmediğim bir otel için olumsuz yorum yapıp 5 puan vermiştim, yorumumu aynen yayınlamıştı ama puanı 8küsür göstermişti. duyduğum kadarıyla oteller para vererek bu puanları yüksek gösteriyorlar. o yüzden tripadvisor'a güvenmeyin.

neyse sonrasında google'dan sadece google yorumlarına baktığımda otein vasat altı bir otel olduğunu farkettim ve şu an vazgeçtim duja'dan.

mayıs sonu giden olursa gerçek kullanıcı yorumlarını görerekk gitmeye karar verdim.
    TripAdvisor’da puanlar 5 üzerinden veriliyor
    Birçok yorum yaptım TripAdvisorda, sonradan değişiklik yapılmadı

• serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Salt bilgi dışında herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmamıştır. Misafirlerimizden gelen yorumları aktarmış ve sormuş olduğu tesise gönül rahatlığı ile rezervasyon yaptırabileceğini belirtmişiz. Ticari bir paylaşım olduğunu nerden çıkardığınızı merak ediyorum.

• Yerli turistten bi beklentisi olmasın bu sezon turizimcilerin,baltalamaya devam ediyorlar ekonomik kriz+seçimlerle.

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

• quote:

Orijinalden alıntı: Diverso

Salt bilgi dışında herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmamıştır. Misafirlerimizden gelen yorumları aktarmış ve sormuş olduğu tesise gönül rahatlığı ile rezervasyon yaptırabileceğini belirtmişiz. Ticari bir paylaşım olduğunu nerden çıkardığınızı merak ediyorum.
    Merhabalar;

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138154452
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138154471

birde şirketinizin telefonu ve adresinin yazılı olduğu bir mesaj vardı onuda sildim..
    @.HonouR. buyrun...
    @diverso
    ticari amaç güden paylaşımlar kurallar gereği yasaktır..
    birden fazla üyelik açılması kurallar gereği yasaktır..
    @Diverso Tur vb gibi...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• isikayhan kullanıcısına yanıt
    bugün yüzlerce yorum okudum rakamı yanlış hatırlamış olabilirim.otelpuan ile karıştırmış olabilirim. buyrun size somut deliler:
    www.sikayetvar.com
    Tripadvisor Tripadvisordakiosecoparkyorumumkaldirildi Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/tripadvisor/tripadvisordaki-****os-ecopark-yorumum-kaldirildi

www.sikayetvar.com
    Tripadvisor Verilen Puanlarda Değişiklik Yapıyor!
    https://www.sikayetvar.com/tripadvisor/tripadvisor-verilen-puanlarda-degisiklik-yapiyor

bu da şikayetin tam metni , herkes okusun.

"Ben konaklamış olduğum otele bir puan vermiştim neden 4 puan olarak yayınladınız? Ayrıca yorumumu da defalarca yazdım, öyle yayınladınız. Tatil planımı yapmadan önce öncelikle Tripadvisor'dan yorumları okur sonra karar verirdim. Arkadaşlarıma da özellikle sitenizi tavsiye ederdim. Ancak bundan sonra sitenize güvenim kalmadı. Bunu da her platformda dile getireceğime emin olabilirsiniz."

isteyen diğer şikayetleri de inceleyebilir. istediğinize inanmakta özgürsünüz. benim amacım salt tripadvisor yorumlarını okuyup mağduriyetler yaşanmasının önüne geçmektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diverso Tur

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Merhabalar
    beni rahatsız eden bir durum yok olamazda .Forum kurallarının dışına çıkıldığında bizler size bilgi vermek durumundayız.Bakın bu kuraldışı vsvs gibi...
    Sakıncalı durum kişi ya da kişileri bilgilendirmek değil.Sadece ticari amaçla hareket etmek... Bu duruma müsade etmiyoruz.Forum donanım haber bünyesinde reklam olarak işbirliği düşünürseniz.https://www.donanimhaber.com/reklam/ BU LİNKTEN ulaşabilirsiniz.
    Silinen mesajınız buydu.. o başka...
    Bu konuda anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.