Bildirim
2019 Corsa Önerir Misiniz ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Faizsiz var mı?
Ayrıca normalde kaç para?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an kampanya yok hocam faizsiz. 95 civarına gelecek diye düşünüyoruz.
Fiyatı tam olarak ne kadar bilmiyorum, liste fiyatı 101bin tl o fiyata onu almak yerine Egea almak daha mantıklı en azından arka camları otomatik olur, ekranı olur tabi yine de siz bilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir tanıdığım yakın zamanda benzin otomatik essentia paketini 80 küsüre aldı, park sensörü fln taktırdı ekstra olarak. Ben de öncesinde bir hafta kadar kullanmıştım. Şanzıman 6 ileri tam otomatik, vites geçişleri dsg değil ama sorunsuzluk olarak iyi bir şanzıman. Tam otomatik olduğu için yakıt tüketimi de 9 lt civarında olur şehir içinde. Bildiğim kadarıyla da motor atmosferik ve turbosuz(yanlışım varsa düzeltin) dolayısıyla orda da sorunsuz. Güvenlik donanımları olarak ayrıntılı bilgiye sahip değilim. Yalnız araba çok hafif gelmişti bana, özellikle direksiyonu çok hafif, bir de üstüne city modu da var :) oyuncak gibi bir araba geldi bana :)
Aslında arkadaşın dediği gibi otomatik hb egea da bakılabilir bu fiyata
2 hava yastığı olması lazım, şasi olarak da eski corsaya dayanan bi araç, 2014 yılındaki testten 79 puanlık yetişkin koruması düşük bi puan
Egea için fiyat alın derim, 95 bin çok corsaya
Corsa sahibi olarak söylüyorum, Yaris 1.5 CVT alın. Kabini daha rahat ve ferah (bagajı biraz daha küçük), Corsa'dan daha az yakar, 7 hava yastığı var.
100bine çok çok daha iyi araçlar var,Corolla egea gibi araçlara da göz atmanızı öneririm yada ford courier. -
Öncelikle o paraya 2. El bakarım illa sıfır olacaksa egea alırım bakın egea güzel araç demiyorum ama o paraya sıfır corsa yerine evet egea alırım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hey maşşallah nerdeyse otomatik 2019 yeni kasa Corolla parasına satıyorlar. Piyasanın en mantıksız aracı. Davar gibi yakar 12 litreyi görür, donanım güvenlik anlamında kocaman bir hiç, dışarıdan bakınca tipsizlik abidesi, parçası vw ile kapışır yer yer geçer, tüp takılmaz takarsın subapları eritir, subapları çelik yaparsın hararet yapar. Allah korusun Opelden
Hb araç arıyorum hocam. Fiat düşünmüyorum çünkü 1-2 sene içerisinde satma ihtimalim olabilir ikinci elinde çok değer kaybı yaşıyor.
Aracın 50 bin tl’lik kısmına kredi kullanacağım hocam benim de gözüm toyotalarda ama kampanyaları yok 2.20’den veriyor faiz oranı
Fordda kampanya var.
Fiesta 1.0 otomatik titanyum paket olabilir. 50.000 25 ay %0 faiz avantajı. 1.0 motor biraz kafamı karıştırıyor bilgim yok hiç.
Renault clio 1.5’ler hoşuma gidiyor ama kampanyaları gözüme karışık geldi. Onu sormak lazım.
Kısaca 100.000 civarı otomatik, hb, şanzumanı, motoru sıkıntı çıkarmayacak, güvenli bir araç arıyorum, tavsiyelere açığımKampanyasız kredi çekince 50.000’ya 80.000 ödeme çıkıyor olacak iş değil !
2015 yılında sıfır km almıştım yakıtı çok geldi sattım istanbul içi 9 litrenin altına inmiyordu
Kıa rıoya da bakın. 6 ılerı tam otomatık, en son sıfır faız de vardı. Guncel halını bılmıyorum
Corsa yeni kasasi çıkmadı mı ben olsam almazdim yeni kasayı beklerdim
Kampanya kalkamış heralde hocam tekrar gelirse değerlendirebilirim
Bayılere sormak lazım hocam, bız alırken de sıtesınde yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Fiyatı tam olarak ne kadar bilmiyorum, liste fiyatı 101bin tl o fiyata onu almak yerine Egea almak daha mantıklı en azından arka camları otomatik olur, ekranı olur tabi yine de siz bilirsiniz.
|
Benzer içerikler
- vw p1570
- pasta cila arabaya zarar verir mi
- citroen c4 motor arızası uyarısı
- citroen c4
- bedelsiz çarpma nedir
- peugeot 308 fiyat listesi
- mercedes eqs suv
- kia fiyat listesi 2025
- mazda cx 90
- toyota corolla fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X