Şimdi Ara

2019 BMW 4 Serisi mi Yoksa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, abilerim yine ben. 1 gün önce 3 sene sonraki alacağım araba demiştim. Şimdi kafamda kabaca bir fikir oluşturmak için açtım konuyu. CSB diyecek olursa cevap yazmak yerine lütfen konuyu terketsin. 3 sene sonra Allah'ın izniyle alırsam eğer fotoğrafını çeker atarım. Şimdi bmw 4 serisi çok hoşuma gidiyor. 2019 da kasa değiştirecek. 418 düşünüyorum 149 bin tl (şu anki fiyatına göre yazıyorum.) Ayrıca porsche hayranıyım.

Sorum şu:

Sizce bir sonraki kasa bmw 4 serisi mi yoksa o civarda paraya (azami 170) eski model porsche mi tercih edersiniz?

Dediğim gibi konu csb değil. Şuan yaşım 21. 23 ün sonlarına doğru alacağım. Öğrenciyim.

• 2019'da o 149 bin tl ile golf 0.6 tsi dsg alabilirsiniz hocam. Karma 2 litre yakacak diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodShotGG

2019'da o 149 bin tl ile golf 0.6 tsi dsg alabilirsiniz hocam. Karma 2 litre yakacak diyorlar

İnce

• 10 saniye sonrasi bile garanti degilken adam 3 sene sonraki kasayi dusunuyor vay be

• 3 yıl uzun bir süre, daha şimdiden plan yapmak saçma. O saate kadar ne 4'ler gelir, ne 4'ler geçer. Bence almaya yakınken tekrar düşün, şimdiden heveslenmeye başlarsan hevesin kursağında kalır çok.
  • Güzel abi : 3 sene ye ölecez mi kalacaz mi arabalar ne kadar zam yiyecek belli değil. Bence kafayı başka şeylere yormak lazım. Hayat kısa arabalar gidiyor...

• Gençlik ateşi bir başka oluyor işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 3 serisi mi 5 serisimi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2918283747738373 BMW 320D

• 3 sene sonraya kim öle kim kala

4.18i coupe M-Paket ile 170 civarında, deri koltuk hafıza falan ile 180 civarı oluyor bu arada. 149 olan en baz versiyonun fiyatı. Gidişide 1.4 golf kadar gitmiyor öyle söyleyeyim.
  • 3 sene sonra o fiyata c segmenti araç anca alırsın,4 serisi diyiyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi fiyatlarını şimdiki fiyat yazdım değişeceğinin farkındayım. Öyle planda yok kafamda 3 sene uzun bir zaman kabaca bir şeyler belirlensin diye açtım konuyu. Son model araba mı yoksa daha performanslı ve daha beğenilen (beğenilenden kastım marka olarak porsche yani) fakat eski model bir araç mı tercih ederdiniz

• bmw den şaşma
  • 1 milyon olur artık.
  • Aynı hesabı bende yapmıştım.
    Ford mustang 2006-2007 modelleri 150 bin tl civarı yani şuan ki güncel 2.3lük mustang 10 sene sonra o civarda olcak bu mantığa göre 28 yaşında oluyor.Bir ara böyle hesaplar bende yapıyordum veya 428i coupe onu 25 yaşında alırım belki :DDDD neyseee
  • Adam azraili ayarlamis riza baba

• Samsara. S kullanıcısına yanıt
    Birikim yapıp almayı düşünüyorsan Dolar üzerinden veya Euro üzerinden yap Tl üzerinden yaparsan 3 sene sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 da ülkemiz de dahil hiç birşeyin garantisi yok şuan, ortamı görüyorsunuz bence şuanlık başka konularla ilgilenin

• Arkadaşlar babam 2021'de emekli olacak emekli oldugunda vercek oldukları tazminat ile araba alalım diyoruz , yaklasık 100.000tl butce ile ne alabiliriz 2021 yılında ?
  • Vay be adam 21 yaşında 3 yıl sonra 150-170 bin tl lik araba almayı planlıyor,bi memur bi işçi düzgün bir araba alayım diye 3 yıl para biriktirse alcağı araba aşa yukarı 60-70 bini kolay kolay geçmez oda birikimi varsa,ama bi öğrenci 3yıl sonra 170 bin tl lik araba almanın hayalini kurabiliyor,benim burdan anladığım bu öğrencilik işinde çok para var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.