< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kd®? -- 25 Temmuz 2023; 20:41:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2018 passat 1.6 dsg highline

-
-
Km'si çok yüksekmiş . Derhal satıp kurtulmanız iyiliğinize olur. Octavia , Fabia , Clio vs hangi sıfır araca paranız yetiyorsa onu alin . Sıfır araç her zaman daha iyidir kafanız rahat olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Passat tan sonra clio önerilmiş, üzülürsün ağlarsın
-
Octavia eyvallah da fabia clio olmaz be hocam hic passat kullanmadiniz sanirim;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yıllardır burada. 2 veya daha fazla kez permaban yiyip döndü. Hiç araba sürmediğini bile itiraf etmişti şahıs. Megane öneriyordu hep. Clio'ya düşmüş.
Bak ehliyetimi atarım mahcup olursun sonra
bence ironi yapmis arkadas
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu km deki arabayı satıp sıfır octavia alabiliyorsan bence durma, zaten octavia geniş araç passattan sonra çok da fark olmaz.
-
Ne passatmis arkadas buna oturan baska koltuk beğenmez olmus allahtan uretimi bitti de kurtulduk ...
D sınıfında en çok aranan, en iyi pirim yapan ve talep gören araca imajı kötü dediğinizde haksızlık etmiş olmuyor musunuz? Üstelik artık sedanı da satılmıyor. Kendi fikrinizi genellemişsiniz. Bu durum sizin yazdıklarınızı tartışılır hâle getirir.
-
B sınıfı araclar sıfır olsada cekilmez hele uzun yolda anlarsınız passatın kıymetini
octavia güzel araba da segment farkı sırıtır
dolu insignia alıyor o para 2022,herkese öneriyorum size de öneririm
Satış rakamları ile imaj arasında her zaman paralel ilişki olmaz. Passatın da ne imajı nede kullanıcı profili iyi değil . İstisnalar da kaideyi bozmaz
Yıl olmuş 2023 Insignia mı kaldı be hocam
evet kaldı.daha önce de konuşmuştuk sen cliodan falan bahset seni aşan konulara girme bizahmet
Ben böyle bir şeyi yapmazdım. Octavia ne kalite olarak ne ge genişlik, konfor olarak passat değil. Benim tdi passat da 2018 model. Eskiden mazot kalitesi kötüydü ve bu yüzden dizel motorlar o kilometrelerde haşat oluyordu ama durum artık öyle değil. Benim 3-5 seneden önce değiştirmeye niyetim yok. Verebileceğim fikir bu. 😎
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peki sizce kullanıcı profili iyi, imajı süper "D sınıfı" araç hangisidir?
-
Insignia , Avensis , Accord vs
Yukarıda Insignia mı kaldı diyorsun, burada Insignia diyorsun hatta ve hatta Avensis diyorsun. Avensis mi kaldı? Ayrıca Avensis, kalite olarak Passat'a denk bir araç değil aynı segment olsa dahi.
En Beğenilen Yanıtlar

Yıllardır burada. 2 veya daha fazla kez permaban yiyip döndü. Hiç araba sürmediğini bile itiraf etmişti şahıs. Megane öneriyordu hep. Clio'ya düşmüş. |
Passat tan sonra clio önerilmiş, üzülürsün ağlarsın |
Ne passatmis arkadas buna oturan baska koltuk beğenmez olmus allahtan uretimi bitti de kurtulduk ...
|
Benzer içerikler
- dubai'den araba getirmek
- vag grubu nedir
- 408 allure ve gt farkı
- motor suyu biterse ne olur
- motora fazla yağ konursa ne olur
- 2024 corsa
- togg kredi hesaplama
- c3 aircross elektrikli
- tüvtürk kime satıldı
- toyota corolla cross hybrid
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X