Şimdi Ara

2018 MSÜ Mülakatım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
4.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağlıkta mı elendiniz isteyerek mi gitmediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shamelezz kullanıcısına yanıt
    İlk önce boy,kilo ölçümü yapılıyor. Sporda fazla zorlamıyorlar,gözünde büyütme. Barfiksi 1 tane çeksen yeter. Zaten 20 kişilik grubun 18’i 1 tane çekiyor. Koşuda da mümkün mertebe önde bitirmeye çalış.

• magicemre1 kullanıcısına yanıt
    Tıfıl yarma bir tipti.

• Hava harp okulunda boyun en fazla 1.90 olması lazım. Benim 1-1,5 cm fazlam var sıkıntı olur mu?

• Hocam büyütmekten ziyade barfiks saymama durumları zorluk yaratır gibi düşünüyorum. Koşuyu da pist denemelerimde belirtilen sürede bitiremedim. Hayırlısı diyelim artık ilk gün elenmek hiç istemiyorum o yüzden az biraz endişeliyim diyebilirim.

• ibrahimemree İ kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum. Kısalar için sıkıntı çıkıyor ama uzun boylu olduğu için alınmayan hiç duymadım

• köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt
    Hocam çekerken kollarınızı 120 derece yapıp dışa doğru tutarak çekmelisiniz. öyle çekiyorsanız helal ama diğer türlü barfix sayılmaz diye biliyorum.
  • hocam siz hangi asamada elendiniz?

• Shamelezz kullanıcısına yanıt
    Barfiksi 1 tane kolların dümdüz olacak şekilde çeksen yeter. Zaten 20 kişilik grubun 18’i 1 tane çekebiliyor ve çektiğin için elenmiyorsun. 1 tane çeksen bile geçti sayılıyorsun. Koşuda 20 kişi falan hep birlikte koşacaksınız. Amacın ilk gelenlerden olmak olursa süre de hallolmuş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 21 Temmuz 2020; 10:35:37 >
  • Arkadaşlar ben kendim vazgeçtim gitmekten. Hem kendi düşüncelerim hem de siyasi bir sebepten ötürü soğudum.

• Anladım hocam sağolun.

• Hocam 2018de ben de gittim bütün asamalardan geçip yedekte kaldim

Fikir almak adina sormak istiyorum

Tecrubem olmasina rağmen koşudan cok korkuyorum neden derseniz 20 kişiye saha ufak geliyor. Ben mesela 0 antrenmanla gitmiştim bi başladık herkes uçtu gitti en arka siradaydim 200m böyle tamamladim son turda bi baktim herkesin dili dışarıda bastım deparı ama nasıl depar tribunde izleyenler oha çocuğa bak filan yapiyor. Neyse sonuçta orta siralarda 8-9. Mu ne olarak tamamladim. Önümu kapatmasalar 6-7 mümkündü

Yalnız şöyle bir sıkıntı var ki onunu kapatiyorlar düşürsen sen diskalifiye olacaksın.

Koşuda nasil bir strateji izlemeliyim sizce? Bir türlü karar veremiyorum. Baslarken depar bassam sona doğru güç kalmayacak 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 21 Temmuz 2020; 15:45:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta tempo başla. Çemberin merkezine gir. Sıkışıklıktan çıkmaya bak,bitişe yaklaştığında tüm gücünü tempoya bas. Hocayı gördüğün ana kalabalığın arasına karışmadan hemen önlerine geçerek etiketi al derim ben

• Up

• Hocam tek başınıza gitmiştiniz dimi?

• Evet,tek başıma gitmiştim.

• Hocam barfiksin kuralları tam olarak neler birde sözlü mülakata girdiginizde görevlilere selam vermeniz gerekiyormu yoksa onların otur demesinimi bekliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: yusernfn

Hocam barfiksin kuralları tam olarak neler birde sözlü mülakata girdiginizde görevlilere selam vermeniz gerekiyormu yoksa onların otur demesinimi bekliyorsunuz
    Kendini çektikten sonra komple bırakacaksın. Kollar bükülü kalmayacak,dümdüz olacak. Selam vermedim ben,sana kalmış.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.