Y

Çavuş
07 Temmuz 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 107 (Bu ay: 4)
Gönderileri

15 marrta apple'ın sitesinden 13 mini siparişi vermiştim. Bugün siparişimi kontrol ettigimde ise iptal edildigini gördüm. Neden iptal edildi sizce?

Merhaba arkadaşlar, maksimum 300 bine kadar dizel araç arıyorum, araçtan beklentilerim şu şekilde; Rampa performansı iyi olmalı, usta parça sıkıntısı olmayacak, parçası çok pahalı olmayacak, fazla sorun çıkarmayacak, ve tutulmayan bir model olmayacak. Bu kriterlere uyan araç önerilerinizi bekliyorum.

Önlisans kpss'ye hazırlanan bir arkadaşım var, durumu pek iyi degil.Elindeki soru bankaları bitmek üzere, malum pahalılıktan dolayı kitap alamıyor. Kullanmadıgınız kpss soru bankası, deneme; Tyt türkçe, matematik soru bankası deneme vb. kitablarınız varsa kargo ücretini ödememiz şartıyla gönderebilirmisiniz
Önlisans kpss'ye hazırlanan bir arkadaşım var, durumu pek iyi degil.Elindeki soru bankaları bitmek üzere, malum pahalılıktan dolayı kitap alamıyor. Kullanmadıgınız kpss soru bankası, deneme; Tyt türkçe, matematik soru bankası deneme vb. kitablarınız varsa kargo ücretini ödememiz şartıyla gönderebilirmisiniz
Ekranı temizledim, cihazı sıfırladım düzelmedi. Daha önce başına gelen var mı?
Yeni listenecek altcoinleri listelenmeye başladıgında nasıl görebilirim
Yth
Arşiv indirildi diyor ama arşivin içerigini göremiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmisiniz
Dogu akdeniz sorunu nedir türkiye neden libyada türkiye ile yunanistan arasındaki sorun nedir bunları açıklayabilirmisiniz? Pazartesi sözlü mülakatım var mülakatta sorabilirler gündemi takip etmedigim için pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
Mülakat anılarınızı yazarak mülakata gidecek arkadaşlara yardımcı olabilirsiniz
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 203
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 414)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 122 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.