Bildirim
2018 MERCEDES A SERISI SEDAN TANITILDI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
renk seçenekleri belli mi?
HB ile aynı mı olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 26 Temmuz 2018; 8:42:31 > -
Çok güzel olmuş (ön konsol hariç)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zed -- 26 Temmuz 2018; 9:21:8 > -
Arkadan fordlara benzese de yine de efso olmuş bence. -
Arkadan Cerato’ya benzettim Ama çok hoş geldi gözüme, bu varken hb mi alınır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yahu el insaf.Şu arabanın iç mekanıyla diğerleri kıyaslanmaz bile 15 yıllık 1 serisi ekranı içiyle veya donuk boş a3 nere bunun içi nereee. -
Bunu alacak adamın ayda en az 10 bin lira geliri olması lazım. -
Şu mousepad den kurtulamadılar gitti
DH memnuniyetsizler klübü adına yorumum:
çöp -
Tam bu şekilde satılacaksa güzel küçük ve asi bir araç olmuş. Kırmızısını merak ettim -
10 bin kurtarmaz.quote:
Orijinalden alıntı: efendizade34
Bunu alacak adamın ayda en az 10 bin lira geliri olması lazım. -
Ya arkadaş marangoz gibi bakma şu arabalaraquote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.Dijital çağdayız mekanikten kastın ne nasıl yapsın adamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 26 Temmuz 2018; 10:45:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: haberelectro
Ya arkadaş marangoz gibi bakma şu arabalaraDijital çağdayız mekanikten kastın ne nasıl yapsın adamlar.
Kayış-kasnak ne bileyim vana, dişli çark falan koyabilirlerdi ön konsola
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercedes dediğin manda kasa okur. Böyle oyuncak gibi olunca gözüme mercedes gibi değilde orta sınıf bir araç gibi görünüyor.
CLA bitti mi artık -
Katılıyorum iğrenç duruyor konsolu o menfezleri direksiyonu o nasil tasarimdir.Oyuncak araba hissi veriyor keske biraz daha sade olsaydıquote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
tasarımda minimalizm felsefesini "boşluk" olarak görüyorsanız asıl size el insaf.quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
yahu el insaf.Şu arabanın iç mekanıyla diğerleri kıyaslanmaz bile 15 yıllık 1 serisi ekranı içiyle veya donuk boş a3 nere bunun içi nereee.
bu arada sedan versiyonu daha çok sevdim, hatchback'in arka tasarımı kötü gerçekten. -
Yılda 120 bin lira ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Gayet güzel olmuş,
Hatta ben hb den evrileştirilen bir aracın bu kadar başarılı olmasını beklemiyordum, TR de çok satar hb den çok satar o kesin. A3 sedan nereye bu nereye fan gözlüklerinizi çıkarın beyler 7 serisi 5 serisi 3 serisinin iç konsolları nerdeyse aynı,ama 7 serisi lehine değil 3 serisiyle aynı. Mercedes atı aldı üsküdarı çoktan geçti.Audi neyse de (a8 vs iç mekanda halen çok iyiler) Bmw bitik iç mekanda gerçekten rezalet... |
10 bin kurtarmaz.
|
Benzer içerikler
- ford fiesta 1.1 yorum
- clio 1.0 tce
- rölantide yağ lambası yanıyor gaza basınca sönüyor
- araç temizlik seti tavsiye
- cvt şanzıman yağı
- elektrikli araba fiyatları
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- citroen c4 2025
- seat arona en dolu paketi hangisi
- mg türkiye fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X