Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
124
Favori
209.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yarım Pansiyon Kaş / Fethiye/ Kalkan /Bodrum bölgesinde tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • granma79 kullanıcısına yanıt
    Kisi sayısı Tarih bütçe belirtirseniz daha yardımcı olurlar, bende değerlendirebilirim belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Kisi sayısı Tarih bütçe belirtirseniz daha yardımcı olurlar, bende değerlendirebilirim belki
    Haklısınız. Acil olunca yazmayı düşünemedim.

2 yetişkin+3 Ufak çocuk.

Bütçe günlük 200 civarı...

Şuan Marmaris'te kaldığımız Bybassios Apart Hotel çok güzel. Uygun fiyat,çok temiz, yemekleri güzel, sessiz sakin... Fakat biz burada 4 gün kaldık. Yarın çıkacağız. Farkı bir yer görmek amaçlı 4 gün daha başka bir yerde kalmak istiyoruz. O yüzden sordum. Yoksa burada daha da fazla kalabilirdim.

kalkanda neruda var bir araştır istersen çok temiz bir yerdi manzarada güzel ancak havuz yok
    Fethiye Ölüdeniz de Monta Verde otel vardi Bı incele istersen usta. Tam bir aile otelidir haziran ayında aldık ailecek,memnunduk. Dilersen işletme sahibinin numarasını verebilirim özelden,yardımcı olabilecek birisi.

• Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İki otelde dolu gözüküyor.

Bende şansa 5 yıl önce kaldığım Kuşadası/ Otel Marbel'den Herşey Dahil 1150 TL'ye 4 gece ve çocuklar dahil yer ayırtım.

• Geçen hafta yaşadığım Bodrum Park Resort faciasından sonra bir müddet kendime gelemicem sanırım, işten izin aldım inzivaya çekilcem bir süre...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

13-16 Eylül tarihleri arasında Side tarafında konaklamak istiyoruz. 2 Kişi 1 çocuk. Bütçemiz 2000 liraya kadar. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler
  • özgüç55 Ö kullanıcısına yanıt
    Hayırdır ne yaşadınız hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • özgüç55 Ö kullanıcısına yanıt
    Detaylı yazma şansınız var mı? Her dönem denize bakıp bakıp yorumlardan dolayı cesaret edemediğimiz bir tesis. Değerlendirmenizi merak ettim.

• kaya26 K kullanıcısına yanıt
    Çok ayrıntılı açıklamışsınız.Bende gitmeyi düşünüyordum.Anlaşılan çok para vermeden fırsat yakalanırsa gidilebilecek bir otel.Çok para vermeye değmez demek ki.

• Ekimin başında takibimde olan bir otel vardı hem evlilik yıldönümü hemde kafa dağıtmak için istemiştim ilk baktığımda fiyatı 3 gece için 1800 liraydı,iki gün önce baktım 3600 olmuş aynı oda şimdi baktım müsait görünmüyor seneye 3,5-4 bin arası olur erken rezervasyon normal oteller için daha üst seviyelerde ki oteller rahat 5 binden başlar 5 gece. Fiyata oranla kalitede bir iki tık düşer diye tahmin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssmm -- 8 Eylül 2018; 14:41:11 >
  • Şuan royal holiday palace teki son günüm.gunlugu 580 tl edermi .bilemedim şimdi..yemekler bi tık daha guzellesebilir.ac kalmiyorsunuz ama.izgara et balik cok.temizlik deniz havuz mükemmel.deniz kum,hemen derinlesmiyor.dalga çok az.personel mükemmel.alkol kullanmadığım icin yorum yapamıyorum.

• Pazartesi sueno golf e giriş yapacağız. Sueno ve sueno golf için püf nokta ve önerileri olan arkadaşlar A şimdiden çok teşekkürler..

• hsnyvz H kullanıcısına yanıt
    Püf noktadan kastınız?

• radko kullanıcısına yanıt
    Yemek alırken, eğlence noktaları ve zamanları,alakart Vs. Tatil süresi zaten kısa,bazı şeyleri keşfedene kadar tatil bitiyor. Deneyimi olan arkadaşların püf noktaları varsa onları kastettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Pazartesi sueno golf e giriş yapacağız. Sueno ve sueno golf için püf nokta ve önerileri olan arkadaşlar A şimdiden çok teşekkürler..
    Merhabalar bende bir kaç gün önce Sueno Golf'den ekim ayı için 2 Senior oda aldım.İyi tatiller dilerim.Buradan bizi bilgilendirirseniz memnun olurum.Selamlar..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hsnyvz H kullanıcısına yanıt
    Hocam eski mesajlarda tavsiyelerim mevcut. Bayagi detayli yazmistim. Ancak ozel bir sorunuz varsa alabilirim.

Ozetle kahvalti golf tarafinda. Diger tum gun deluxe tarafinda geciyor. Aksam yemegi ana restaurantta sonrasinda gosteriler anfi tiyatroda oluyor. Denize sabahtan girmenizi tavsiye ederim. Ayrica alkol kullaniyorsaniz mutlaka markasini belirtin. Tatlilarinizi pastanede almanizi oneririm.

Bol bol foto cekip gozlemlerinizi aktarmanizi rica edecegim. Ekim basi icin bir program ben de dusunebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Hocam eski mesajlarda tavsiyelerim mevcut. Bayagi detayli yazmistim. Ancak ozel bir sorunuz varsa alabilirim.

Ozetle kahvalti golf tarafinda. Diger tum gun deluxe tarafinda geciyor. Aksam yemegi ana restaurantta sonrasinda gosteriler anfi tiyatroda oluyor. Denize sabahtan girmenizi tavsiye ederim. Ayrica alkol kullaniyorsaniz mutlaka markasini belirtin. Tatlilarinizi pastanede almanizi oneririm.

Bol bol foto cekip gozlemlerinizi aktarmanizi rica edecegim. Ekim basi icin bir program ben de dusunebilirim.
    @extraordinaryman45 adlı üyemizin sueno golf belek ve deluxe hakkındaki düşüncelerini izlenimlerini bir araya topladım.
    Bende de ekran görüntüleri mevcut..
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/134578190
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/134588375
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/134626205
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/134633491
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/134690924
    Bende inşallah gittiğimde benim gibi merak eden arkadaşlara yardımcı olmak maksadıyla iyi bir yazı yazmak istiyorum a dan z ye.. bol bolda foto ...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Kaç hafta kalıncak ki?

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.