Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.494.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son teslim gününden itibaren 1 hafta rapor alırsan yeter, ben öyle yapmıştım.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Adamın yaşı bedelliye yetiyorsa en az 25'dir. Sana kaç lazımdı?

Burası bedelli bilgi paylaşım konusu, karşıt görüşleriniz için ayrı bir konu açabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Bak kadın bile sizlerden illallah etmiş utan be

2 3 yaşında istediği olmayınca ağlayan çocuklar gibisiniz. Ayrıca ben bedelliye karşıyım demedim . Şuan ki sistem benim daha önceden yapılmasını beklediğim sistem. 6-12 ay askerlik cidden gereksiz. Toplasan 1 ay eğitim alıyorsun. 28 gün kesinleşirse ve iyi bir program hazırlanırsan 6 ay askerlik yapanlara eşdeğer bir askerlik yapmış olacaksınız. Bizim boşa geçen 5 ayımıza karşılıkta 15 bin lira ödeyeceksiniz.

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Yerler belli olsada ayni sey gecerli mi hocam ? Sülüs'ü onaylamadim, almadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuri229 kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum hocam.
  • pazartesi günü mü yasalaşacak?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Bedelliye karşı değilim ama 15bin az. Enaz 30bin olmalı.
    Çok Zenginsiniz Sanırım O zaman Kaç Kişi Yararlanacak İse Aradaki Farkı Siz Ödeyin. Madem Çok Az Buluyorsunuz. Bahane Üretmeyin Sakın. Yok Şöyle Yok Böyle. Ben 15Bin Vereceğim Kalanı Sen öde Kardeş Benim İçin 15 Bin Bile Çok

• uhudda 40 50 kişilik okçular kaçtı yerini terk etti diye ağlayan zırlayan tatlı su müslümanları yaklaşık olarak 2,4 milyon kişi kaçmak için fırsat kolluyormuş olaya bak.
  • Acıyorum burdaki bedellicilere demek ki bir savaş olsa kafalarını kuma gömüp ülkeyi teslim edecekler.

• Gidin mutlaka, erkek erkeğe konuşacak muhabbet konunuz olur. Gayet malzeme toplanılıyor. 6 ay askerlik yapmak 15000 para vermekten daha mantıklı. Fit geliyor.

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Dolmuşçumusun sen?

• 28 gün eğitimi ortaya atan mhp ama kalkacaktır çünkü ne akp ne chp istemiyor bunu. Umarım kalkar çünkü yine işten çıkmak durumunda kalacağız. Her işyeri 1 ay idare edemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Dolmuşçumusun sen?
    Değilim gardaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet hazinesine biraz para girecekken 28 günde bunun bir kısmını harcayacak. Bedelli böylece amacına hizmet etmiyor bir kere.
  • Bakalım mesajı doğru şekilde almışlar mı?

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Ozelden beni bloklamissin telefonunu sehrini semtini vermeden adres verdim sokak adi yazmissin su attigin adresi acik acik yazda gorelim delikanliligini gelmeyende senin gibi tegmencik olsun

• Valla bu 28 gün olayına kan emici patronlar çok sorun çıkarır. Devlet her ne kadar özel izinli gösterse de patronlar bir şekilde o 28 günün acısını çalışanlarından tek tek çıkarır. Bunun eğitimi devam eden insan kısmı da var o da sıkıntı. 28 gün olayı çok saçma olur üstelik teorik eğitim diyorlar. Boş külfet olur kimseye faydası olmaz.
  • Pazartesiye daha çok var mı arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY PARS

Çok Zenginsiniz Sanırım O zaman Kaç Kişi Yararlanacak İse Aradaki Farkı Siz Ödeyin. Madem Çok Az Buluyorsunuz. Bahane Üretmeyin Sakın. Yok Şöyle Yok Böyle. Ben 15Bin Vereceğim Kalanı Sen öde Kardeş Benim İçin 15 Bin Bile Çok

Alıntıları Göster
    15bin senin için çoksa, gidip askerlik yapacaksın. :) 15bin cebinde kalır.

Devlet 50bin istese, o parayı verecek çok kişi var. Bedelli iyi bir şey. Devlete para giriyor. Zaten pro askerliğe geçiş yapıyoruz. Bence standartlaşmalı bedelli. Her sene olmalı. Ama temel eğitim de mutlaka olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 19 Temmuz 2018; 23:12:35 >

• M e h m e t M kullanıcısına yanıt
    Yatcan kalkcan yatcan kalkcan yatcan kalkcan yatcan kalkcan hooop pazartesi.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.