Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (589. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.494.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VAy be. 377K kişi para yatırmış. 400K olsa süre sonunda ki daha fazla olur,
    her celp döneminde 12.000 kişiden, 30-35 celp dönemi eder.
    3 sene sürecek bizim bekleyiş.
  • Arkadaşlar, askeriyede işlerimi hallettim. Şimdi de sağlık raporu için aile hekimine gittim ama E-Devle'te fotoğrafım olmadığı içi işlem yapamadı. E-Devlet sistemine fotoğraf nasıl yüklenir?
  • 2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yoklama başvurusunu yapamıyorum teknik aksaklık diyor, nasıl olacak bu iş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: animaniax

Beyler yoklama başvurusunu yapamıyorum teknik aksaklık diyor, nasıl olacak bu iş..
    yukarıda anlattım yapmanız gerekenleri.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135540113

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuilderX -- 25 Ekim 2018; 11:26:34 >
  • Arkadaşlar başvuru işlemimi yabanci sube olarak beşiktaş şubesine yaptirdim. Orada bana yoklama evraki verip aile hekimime gitmemi soylediler. Bu evraki aile hekiminden sonra kendi şubem olan pendik şubesine verebilir miyim ? Başına böyle bir durum gelen var mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuilderX

Arkadaşlar size bir kıyak yapayım.
    1 haftadır uğraşıyordum e-devletteki işlemleri tamamlamak için, sürekli sistemde hata oluştu diyordu.
    Önereceğim yöntem uygulama ile değil, web üzerinden çalışmaktadır.

e-devlete sistemine giriyorsunuz.
    Sonra mill-savunma-asal-yoklama-basvurusu linkine giriyorsunuz.
    Buraya kadar zaten denediğiniz, ve sonra sistemde hata mesajını aldığınız yer.
    Adres satırından linke bakarsanız, mill-savunma-asal-yoklama-basvurusu?asama=11 olduğunu göreceksiniz.
    11'i 1 olarak değiştirin ve;
    Voila!

40 yaşına geldik, niye bugüne kadar yapmadın demesin kimse. Herkesin farklı hayatları var. 25 yıldır, 15 yaşımdan beri bilfiil çalışıyorum.
    Mevcut yazılım şirketimde her ay devlete 30.000 TL civarı vergi ödüyorum, 30 çalışanım var. Şimdi evliyim, 18 aylık oğlum var. Ve bu 21 gün garabetinde ısrar edenlerin allah belasını versin. Bu 21 gün boyunca, işler nasıl yürüyecek, personelin maaşları, vergiler nasıl ödenecek umurlarında değil. Aileyi saymıyorum bile.
    Kardeşim milli savunma asal yoklama başvurusu yerine mi yoksa bedelli askerlik başvurusu yerine mi tıklıyoruz, ikisi farklı yer, ben Asal Bedelli Başvurusu yerine tıklayıp kağıdı çıkardım. milli savunma asal yoklama başvurusu yerine tıklamadım.Şimdi başvurum tamamlanmış mı oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zan232 -- 25 Ekim 2018; 11:27:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BuilderX

VAy be. 377K kişi para yatırmış. 400K olsa süre sonunda ki daha fazla olur,
    her celp döneminde 12.000 kişiden, 30-35 celp dönemi eder.
    3 sene sürecek bizim bekleyiş.
    İkinci celpte 40k alındı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Arkadaşlar pazartesi parayı yatırdım salı şubede işlemleri hallettim. Çarşamba muayene oldum bi askerlik şubesi işlemleri kırmızı kaldı. Tecil 31.12.2021 gözüküyordu şimdi askerlik şubesine müracaat ediniz çıkıyor tecil kalktı sanırım sorun yok bi onaylanma kaldı askerlik şubesini aramama gerek varmı?
    aynı durumda bekliyorum büyük ihtimalle çogu kişi aynı durumda bakalım cumaya kadar birşey olacak mı
  • Sonunda işlemlerimi tamamladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 25 Ekim 2018; 12:2:48 >
  • şipidik terlik kullanıcısına yanıt
    Olmaz, zaten önceden yoklama ve muayene işlemlerini tamamlamışsınız. Yalnızca celp bekleyeceksiniz.
  • Arkadaşlar askerlik şubelerinin öğle arası kaçta bitiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

Sonunda bugun parayı tamamlayıp yatırdım arkadaşlar ben söylemeden gişedeki kadın dekonta yazdı hemen bilgileri
    1 tane dekont imzalattı onu kendisi aldı

3 tanede bana verdi bunun üzerinde benim imzam yok sorun olurmu ? sadece kendişi kaşe yapıp imzaladı sizdede böylemi
    gençler biriniz cevaplayın
  • S.McManaman kullanıcısına yanıt
    Normalde 12:00-13:00 arasıdır öğle tatili. Fakat bazıları kafalarına göre 1.5 saat filan yapıyorlar.
  • VirtualWorld V kullanıcısına yanıt
    40. 000 aldılar ve herşey çok kötü oldu. İnsanlara yatak bulamadılar yerlerde yatanlar oldu. Haberleri okuyoruz gidenlerden dinliyoruz sistem ve düzen rezalet ötesi 10-15 civarında devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

daha bu sene eski hatun için yeni işyerinden istediler diye sağlık raporu aldık, mernis kaydı ankara'da olmamasına rağmen misafir olarak işlem yapıldı ve verdiler raporu

güzel bir dille rica edersen yaparlar, aksi takdirde yoğun bir yer ise direkt kovalar gönderir zaten
    Hocam sağlık merkezine gittim başka bi doktora bakmadı açıkçası güZelcede izah ettim olmadı ordan askerlik şubesine gittim ayın 6 sında bile gitsem celp dönemine kadar sürem olacağını söylediler umarım bi sıkıntı olmaz

• hunter_kabus H kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bu kadar pimpirikli olmayın yau sanki cel çıkmış yarın askersin gibi davranıyorsunuz hala.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

quote:

Orijinalden alıntı: renkci

hocam bedelliye başvurum üzerinden 10 gün geçti ama ASAL Yoklama Başvurusu Süreç Takibi'nde hala şu şekilde uyarı gösteriyor. Sence normal mi yoksa bir sorun mu var?

Daha önce yoklama yapılmış muhtemelen, o yüzden böyle gözüküyor.

Alıntıları Göster
    Evet 2 yıl önce yüksek lisans tecili yaptırmak için gitmiştim. O halde panik yapacak bir durum gözükmüyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btk06 -- 25 Ekim 2018; 12:1:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Arkadaş bu kadar pimpirikli olmayın yau sanki cel çıkmış yarın askersin gibi davranıyorsunuz hala.
    Haklısınız hocam ancak işte ortada bi sıkıntı var. Yoklamayı e devletten yaptım ama muayene olamıyorum aile hekimim doğum izninde onun yerine de kimse bakmıyor. Ve aile hekimi değiştirmek istesem Kasım 6 da ancak güncelliyor yeni hekimi.Malum 3 kasımda son gün olunca ister istemez pimpirikli oluyor insan. Ama öğrendiğim işte ayın 6 sında da gitsem sıkıntı olmaz dediler umarım olmaz

• bugun maltepe subesinde islemlerimi yaptim. 11.45 e randevu almistim 11.30 gibi iceri aldilar 25 dk da bitti islemlerim. Randevusuz istanbulda girmek imkansiz gibi birsey heralde. 1 saat bekleme suremde randevulularin hepsini, 5-10 kisi maksimum randevusuz aldilar iceri. 150-200 kisi bekliyor randevusuz sirada ama giremeyecekler buyuk ihtimal. Randevu alin ya da bos subelere gidin. Yalova cok bosmus oyle diyenler vardi onceki sayfalarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur_Morgan -- 25 Ekim 2018; 12:14:9 >
  • 
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.