Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.494.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şubeye gitmeye gerek var mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler telefondan ulaşabileceğim askerlik şubesi bilen var mı? 2016'da üniversite sonrası tecilde yoklama/muayene yaptırmıştım. Benim gibi bazı insanlara tekrar muayeneye gerek yok demişler. Acaba benim de hala geçerli mi diye arayıp sormak istiyorum. Bu kalabalıkta 1 tane soru için 10 saat dikilmek istemiyorum. :D
  • arkadaşlar 6 eylülde bütün başvuru işlemlerimi tamamlamıştım askerlik durum belgesine girdiğimde "en yakın askerlik şubesine müracat edin" yazıyordu bugüne kadar. bugün itibariyle o sayfaya bi belge resmi gelmiş ve:

ASKERLİK DURUM BELGESİ SORGULAMA SONUÇLARI (*)
    AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 30/09/2018 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
    YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR.
    ERTELEME NEDENİ : SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR

yazıyor. yoklama bölümünde ise son kısım hala kırmızı. 8 gün içinde askerlik durum belgem güncellenmiş yani benim. bilginiz olsun diye yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

arkadaşlar 6 eylülde bütün başvuru işlemlerimi tamamlamıştım askerlik durum belgesine girdiğimde "en yakın askerlik şubesine müracat edin" yazıyordu bugüne kadar. bugün itibariyle o sayfaya bi belge resmi gelmiş ve:

ASKERLİK DURUM BELGESİ SORGULAMA SONUÇLARI (*)
    AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 30/09/2018 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
    YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR.
    ERTELEME NEDENİ : SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR

yazıyor. yoklama bölümünde ise son kısım hala kırmızı. 8 gün içinde askerlik durum belgem güncellenmiş yani benim. bilginiz olsun diye yazıyorum
    bilgilendirdiğin için sagol kardeşim bende dün başvuru yaptım askerlik durum belgesinde en yakın askerlik şubesine başvurun yazıyordu herhalde bir süre sonra düzeliyor sistem yavaş olduğu için.

• Katalan! kullanıcısına yanıt
    3. celp çıkar size

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylifesucks

Beyler telefondan ulaşabileceğim askerlik şubesi bilen var mı? 2016'da üniversite sonrası tecilde yoklama/muayene yaptırmıştım. Benim gibi bazı insanlara tekrar muayeneye gerek yok demişler. Acaba benim de hala geçerli mi diye arayıp sormak istiyorum. Bu kalabalıkta 1 tane soru için 10 saat dikilmek istemiyorum. :D
    Ciddi bir sorunun yoksa üsteleme burada diyenlere göre kabul ediyorlarmış.Ha ciddi bir sağlık problemin varsa bildir ne olur ne olmaz.
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    inşallah
  • DansastasTR kullanıcısına yanıt
    Celp dönem tercihi veya onunla alakalı bir kısım çıkmadı banada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    bana da çıkmadı o kısım
  • işten güçten konuyu son dönemlerde çok sık takip edemedim.

önümüzdeki hafta başvuru işlemlerine başlayacağım. aynı zamanda Aöf öğrencisiyim. kasım ve ocak tarihlerinde sınavlar gözüküyor.

bu durum için sonradan sınav muhabbeti olacak diye bir söylenti dolanıyordu. dünde birinde duydum, örgün öğrenci olanlar yazın askere alınacak dedi.

ne oluyor kısaca biz Aöf öğrencilerinin durumu var mı nihai bir bilgi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1407F0A6B

şubeye gitmeye gerek var mı acaba?
    şubede işlem yaparken görevli gelmenize gerek yok. kalan işlemi biz hallediyoruz dedi aslında ama. insan tedirgin oluyor :d
    telefondan arıyorum ama açan yok doğal olarak günde 12313123 kişi arıyordur
  • Benim yolluk hala yatmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkisavas

Askercell diye bir turkcell hizmeti varmış galiba onu aldın sanırım, 7 numara kaydedebiliyorsun 2 'si yurt dışı için ve internet bağlantısı da verilmiyor diye okumuştum. Herhalde ben de alacağım bakalım
    Çoğu kullanmıyormuş bunu, bir şekilde sivil sim kartı sokup devam edin.
  • Arkadaşlar parayı yatırdım. Yoklamayı yaptım. Muayene oldum. Sonrasında ne olacak? Askerlik birliğinin neresi olduğunu nasıl öğreneceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtemelen

İlk celp dönemi çıkanlardan Pttden yol ve iaşe parası alabilen var mı? Bugün de sordum pttye gözükmüyor sizin dedi. Henüz yatırmadılar galiba.
    Benim de yatmamış, ptt kartıyla çeken arkadaşım var.

Artık dönüşte alacağız muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.77

arkadaşlar pazartesi yolcuyum salı günüde teslim olacam

şimdi sevk kağıdı ve nüfus cüzdanı dışında bir şey götürmek gerekiyor mu belge olarak ?
    Hayır.
  • pcko1 kullanıcısına yanıt
    e-devlet te ASAL BEDELLİ SINIFLANDIRMA dan sorgulayın..6 ekimden sonra askerlik şubesine dekontlarla başvuru yaptıysanız 27 ekimde sorgulayın.

• Bu gün yasa yüzunden işsiz kaldım şirket işten çikarıyor.Hesapta yasa milletin mağduruyetini çözecekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 14 Eylül 2018; 16:41:36 >
  • 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.