Şimdi Ara

2018 ayt fizik vs 2019 ayt fizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence 2018 ayt fiziği 2019 ayt fiziğine göre daha çok çeldirici dikkat isteyen sorular içeriyor.

• 2019 daha yüzeysel, daha basit, ama 2018 fiziği cin fikirlilikle yazılmış, sınav anında çoğu kişinin gözünden kaçabilecek kadar ufak yerlerden vurmaya çalışan, inanılmaz bir dikkat isteyen sorulardan oluşuyor bence.
  • Aynen hocam ben de bugün dikkat ettim buna. Hani sınav anında heyecandan kaçacak bir sürü soru var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bir bana mı tam tersi geldi. 2018 rahat çözülürken 2019 da takıldım kaldım. fen açısından da böyle bana sorulursa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertgms2 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum 2018 daha dikkat isteyen sorular diye düşünüyorum ben.

• Aşağı yukarı aynı zorluktu bana göre. (Yeni müfredata göre)

• gecen sene hoc calismadan (sadece dersi duzgun dinledim) 8.5 ayt fizik cikardim :) yorumlamayi iyi yapabilen birisine cok kolay gelecektir 2019

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT 2020 vs TYT 2022
    3 yıl önce açıldı
    2022 MSÜ NETLERİNİZ VE NETİM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Venuuex V kullanıcısına yanıt
    Kaç yaptınız hocam fizikte geçen yıl?

• solitudeisbliss kullanıcısına yanıt
    13/1

• geçen sene mezuna kalıp yerleşen biri olarak 2018 ayt fiziği çok daha zordu. 2019 2 yanlış gelmişti sadece hatırladığım kadarıyla.
  • 2018 sanki bir tık daha eleyici gibi.
    Onun dışında 2019'da da dikkat isteyen soru olmuş mesela yay sarkacı sorusunda periyotla hesaplanan soruya frekans cevabı istemesi gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • felucar F kullanıcısına yanıt
    zaten sınav böyle bir şey fulle oynayan adam için zor 2019 çünkü zor soruları cidden zor. Ama düşük net hedefleyen amputeler için olan kolay orta sorular sıkıntı çıkaracak sorular değil.
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    +

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaennn

zaten sınav böyle bir şey fulle oynayan adam için zor 2019 çünkü zor soruları cidden zor. Ama düşük net hedefleyen amputeler için olan kolay orta sorular sıkıntı çıkaracak sorular değil.
    hocam pek zor oldugunu dusunmuyorum. Gecen sene bir hedefim yoktu, calismadim; calismadigim icin stres yapmadim. Girerim bildiklerimi isaretler cikarim. Olr
    ursa giderim, olmazsa seneye duzgun hazirlanirim dedim. Rahatlik cidden yorumlamayi ve stressi cok iyi kontrol etmeni sagliyor.

Bu sene her konuyu en ince detayina kadar biliyorum ama 10 yapar miyim bilemem diyorum :)

şansa yapmışsın, bilmeyen adam stressiz olsa ne olacak o sorular yorumla yapılacak sorular değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaennn

hocam ampute hoş bir tanım olmamışsın sanki. Bende dediğiniz gibi düşünüyorum çözdüğümde 10 soruyu çözdüm 4 ü müfredat dışı zaten 2 yanlış yaptım ki genelde maksimum iki yanlış yaparım uber süper zor olunca. dinamikteki yorum sorusu olsun manyetizma sorusu olsun güzel sorulardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgms2

hocam ampute hoş bir tanım olmamışsın sanki. Bende dediğiniz gibi düşünüyorum çözdüğümde 10 soruyu çözdüm 4 ü müfredat dışı zaten 2 yanlış yaptım ki genelde maksimum iki yanlış yaparım uber süper zor olunca. dinamikteki yorum sorusu olsun manyetizma sorusu olsun güzel sorulardı

Alıntıları Göster
    hocam manyetizma sorusunu eskiden "arka bahcede bilim" diye birsey vardi orads gormustum

duzenegi bildigim icin gayet basit gelmisti :)

• 2018’de insanların sınava hazırlanırken çözdüğü sorular ile gelenler arasında büyük farklar olduğundan tüm sınav gibi fizik de daha zor gelmiş olabilir bence iki sınav da ortalama düzeydeydi ve öyle biri zor biri kolay denebilecek kadar net bir ayrımı yoktu.

Hocam zaten ösym böyle işleri nasıl yapıyor bilmiyorum ama çok iyi başarıyor. O ilginç günlük hayata konulabilecek güzel yorum sorularını sınavlarına koyuyor.Zor demiyorum çoğu ösym sorusunun benzerini zaten sene içinde çözmüşüzdür ama ösym bir ayrı soruyor
  • Doğru. 2019da epey işlem sorusu vardı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.