Şimdi Ara

2018 AUDI A8'İN İLK TEASER VIDEOSU YAYINLANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4. nesil Audi A8'in ilk teaser videosu yayınlandı.

• Efsane yalnız.
  • Audi'nin en efsane reklam filmi hala bu bence:

• Audi, tanıtım öncesi ufak ufak teaser videolarla bizleri tanıtıma hazırlıyor.

• Ne denebilir ki :)
  • Mercedes,BMW uzaktan parki E segmente kadar indirdi audi daha yeni duyuruyor. Ben utanip ilk teser a bunu koymazdim rakiplerden farkli bir sey koyardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Mercedes,BMW uzaktan parki E segmente kadar indirdi audi daha yeni duyuruyor. Ben utanip ilk teser a bunu koymazdim rakiplerden farkli bir sey koyardim.

Audi bu konuda iki firmadanda eski araştırırsanız görürsünüz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Onu bunu geç, iç mekandan ilk gördüğüm Güncel Passatvari bir iç mekan var. Açıkçası beğenmedim. Bu segmentte zaten Audi'nin bir iddiası yok ama insan A8 deyince güzel bir şey bekliyor. Ekranı aşağıya almışlar. S Class ve 7 Serisi'nin gölgesinde kalmaya devam edecek yine A8.

Çok daha sofistike, spektaküler bir araç bekliyordum ama kendisinden daha eski olan S Class ve 7 Serisi hala önde A8'den. Havalandırma ızgaralarına bak. Passat'la aynı. Uzaktan kumandalı park dediğin gibi 5 Serisi'ne, E Class'a bile geldi. Audi bunu yeni bir şeymiş gibi sunuyor. Şu en son paylaşılan videodaki teknoloji de yine 5 ve E Class'ta mevcut. Hani tasarımla bir sıyrılma yapabilirlerdi ama çokta bir şey beklemiyorum doğrusu. İlk gelen görüntülerden büyük bir A4-A5 bizi bekliyor. Zaten satışları da düştü. Atak yapmaları gerekirken yerinde sayıyorlar hala. Mercedes-BMW yalnız kalacak gibi.

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Bu teknolojiyi seri üretim araçlarında A8 ile sunacaklar ilk defa. Çalışmaları eski olsa da henüz piyasadaki bir Audi'de uzaktan kumanda ile park yok. BMW 2015'te, Mercedes ise 2016'da sundu bu teknolojiyi. 3 günde hazır olmayacağına göre bu teknoloji demek ki Mercedes ve BMW uzun zamandır üzerinde çalışmış. Şu ana kadar gösterdikleri hiç bir teknolojiden vay bee diyecek bir durum olmadı bende. Zira gösterdikleri teknolojiyi şu an bırak F Segmentini E Segmenti ile sunuyor Mercedes ve BMW.
  • BMW ve Mercedes'deki kendi kendine park özelliği bu reklamdakinin yanında çok basit kalıyor.

Dikkat ederseniz araç önce ileri sonra geri geliyor ve bu manevraları direksiyonu doğru açılarla döndürerek yapıyor.

Bunu şoför içerdeyken yapan birçok araç var ama şoförsüz yapan ilk araba A8 olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Panameradaki gibi full dokunmatik kabin yapacaklar buna. Ekranin ortaya gelmesi bu yuzden herhalde ama arabayi ucuzlastirmis. S class akacak.

• abs A kullanıcısına yanıt
    Reklamlardaki her seye inanma.

• 11 Temmuz'daki tanıtımdan önce Audi bol bol video paylaşıyor araçla ilgili.

Bir video daha geldi. Bu kez BMW 7 Serisi'nden tanıdığımız arka tablet gösterilmiş.

Maalesef kişisel kanaatim Yeni A8, güncel 7 Serisi ve S Class'ın özelliklerinden bol bol harman yapmış. Özgün diyebileceğim bir özellik gösterilmedi şu ana kadar. Bu segmentte fazla iddiası olmayan Audi, belli ki tercih edilmek değil rakipleriyle özellik anlamında mücadele etmek istiyor. Yine çok iyi bir araç olacaksa da şu ana kadar etkilenmedim maalesef.

• bu sınıfta kral mercedes s class tır.coğu devlet başkanları mercedes s clası seciyor makam aracı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

bu sınıfta kral mercedes s class tır.coğu devlet başkanları mercedes s clası seciyor makam aracı olarak.

Öyle deme konu sahibi bmw cidir.

Yıldızcıda(mercedesci de) gelmiş zaten.

Sessizce uzaklaş.

• A8 bireysel müşteri aracı.S class Şolöförsüz binen pek görmedim.Şöförsüz kullanılan S class lar genelde eski model oluyor.Bu sınıfta A8 ve 7 serisi ile S class ın hitap ettiği kesim çok farklı.Ben bu fiyatlara kullanacağım bir araç alsam A8 alırdım.Rakiplerinden farklı Klas bir havası var.Ayrıca malzeme ve işçilik Audi de her zaman aynı dönem üretilen aynı sınıf BMW ve Mercedes'ten önde oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArcherAngel

quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

bu sınıfta kral mercedes s class tır.coğu devlet başkanları mercedes s clası seciyor makam aracı olarak.

Öyle deme konu sahibi bmw cidir.

Yıldızcıda(mercedesci de) gelmiş zaten.

Sessizce uzaklaş.

biliyorum marka fanatikliğinden pek hoşlanmıyorum ama tabi fanatik insanlar var sonucta.

• Zalım dünya kiminin giyecek ayakkabısı yok, kimide a8 de oyun oynuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.