Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
55
Favori
276.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler videolar için. Laptopta tam ekran yaparak izledim. Çözünürlüğü biraz düşüktü ama elinize sağlık. ben farkedemedim altyazılarda panel parlaması olayını dediğiniz gibi. Güle güle kullanın tekrar.
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    rica ederim.. umarım size ve almak isteyenlere seçim konusunda video ve fotoğrafların bir faydası olur. bütçe ve ihtiyaçlar dahilinde amacımız en iyisini almaya çalışmak, inşallah sizinde gönlünüze göre olur.
  • Arkadaslar

Alt yazili bir filmi nasil test edebilirim? Mesela telefonda kodi varsa ve bunu xe9005 e stream/screenmirroring felan yapsamda kafi midir?

Yoksa altyazi ve filmi usb ye atip ordan mi izlemek lazim gelir? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim uygulamayı yükledim ama olmuyor. Uygulama telefon için tasarlanmış ekranda tamamen yan duruyor ve ana ekrandan ileriye gidemiyorsun. Tablet versiyonunu denediğimde ise program açılmadan hata verip kapanıyor.
  • Maç izlemek kötü mü xe9005 te?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, 55XE8505 nasıl bir TV dir. Tavsiye eder misiniz? Ps4 Pro ile de kullanacağım.

• merhaba, xe9005'te keyifle maç izleyebilirsiniz, bu konuda başarılı tv'lerden birisidir..
  • 10edz10 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam bendede xd 8505 var. Son güncelleme tvnin hareketli görüntülerdeki performansını yok etti. İnanılmaz bozulmalar oluyor. Ben hiç oyun modunda oynamadım gayette memnundum. Motion ayarı yumusakta. Parazit ve gürültü azaltıcalar kapalı. Gayet memnundum. Ama son güncelleme bozdu görüntüyü. Servis cagırdım. Gelip baktılar. Persembe servise alıp detaylı inceleme yapacaklar. Bakalum. Haber kanallarındaki hareketli alt yazılarda bile bozulma oluyor

• r3ally kullanıcısına yanıt
    Yan durmasına Rotate Lock gibi uygulama ile engel olunabilir ama Bu uygulamalar zaten problemli, olmuyorsa zorlamamak lazım

Flash player deteği yok zaten android 5 te, çalıssa bile Flash player yüklemek lazım vs vs vs

DigiPlay içinde kullananlar (Sanırım Pc veya Cep tel üzerinden veya destekli smart Tv..) yayınların takıldığını, kesildiğini, stabil olmadığını yazmış..

Bu tarz uygulamalar biraz sıkıntı olsa gerek (TiviBu,Puhu Tv, Digi Play..) internet altyapısı da önemli..Stream olayı için biraz hız, band genişliği gerek..

Hele birden fazla cihaz varsa evde, bu hız bölünüyor haliyle..

TV nin önbelleği, Ram durumu vs..PC gibi olmaz, TV ler biraz narin, kısıtlı..Yazılım da etkili tabii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 19 Haziran 2017; 0:35:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhacirz

Arkadaslar

Alt yazili bir filmi nasil test edebilirim? Mesela telefonda kodi varsa ve bunu xe9005 e stream/screenmirroring felan yapsamda kafi midir?

Yoksa altyazi ve filmi usb ye atip ordan mi izlemek lazim gelir? :)

Altyazılı filimde neyi test edeceksiniz?

Tam kapsamlı şunları yapabilirsiniz..

-TV oynatıcı ile USB
    -Kodi ile PC/Telefondan Stream (720p üstünde takılma var mı -yok mu?) çözünürlük ve sıkıştırma arttıkça streamda gecikme takılma olabilir
    -Kodi/Vlc,BS,Mx player ile USB-HDD içinden
    -Plex Tv kurarsanız, PC klasöründen de oynatabilirsiniz
  • Arkadaşlar merhaba bu iki tv arasında kaldım sizce 65xe9005 mi yoksa lg oled e6 mi

• Arkadaşlar ps pro ve sony 65 xd93 kullanıyorum.hdr destekli oyunlarda horizon ve ghost recon gibi hdr moduna geçince tv renklerde soluklaşma ve sarımsı bi ton hakim oluyo görüntüdeki detay ve canlılığın içine ediyo bu hdr teknolojisinden bi şey anlamadım ben hdr tv kullanan arkadaşlarda durum nasıl acaba bende mi hata var?

• Blackkk kullanıcısına yanıt
    Hdr açık ve kapalı olmak üzere karşılaştırmalı fotoğraf varsa paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkk

Arkadaşlar ps pro ve sony 65 xd93 kullanıyorum.hdr destekli oyunlarda horizon ve ghost recon gibi hdr moduna geçince tv renklerde soluklaşma ve sarımsı bi ton hakim oluyo görüntüdeki detay ve canlılığın içine ediyo bu hdr teknolojisinden bi şey anlamadım ben hdr tv kullanan arkadaşlarda durum nasıl acaba bende mi hata var?

HDR teknolojisinden şuanda tam verim alınamıyor. Bunun nedeni HDMI 2.0 bant genişliğinin limitli olması. Yani HDR aktif ettiğinizde renk formatı ya 4:2:2 ya da 4:2:0 oluyor. Normalde tam verim almak için 4:4:4 yani RGB olması lazım. Ama bunun şuan ki HDMI 2.0 girişlerinden elde etmek mümkün değil. O yüzden cihaz kendisini 4:2:2 veya 4:2:0 getiriyor. HDR dan şuan da tek avantaj 422 ve 420'ın 10-12 bit'e çıkmasıdır. Buda renklerdeki bozulmaları minimuma indiriyor. Sene sonuna doğru HDMI 2.1 standartı gelecek, eğer sony hem PS4 PRO'ya hemde TV'lere güncelleme ile bunu getirebilirse çok iyi olacak.

Ekleme: TV'nin ayarlarından "Gelişmiş Format" açmış mıydınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 19 Haziran 2017; 10:40:56 >

• Hepsiburada da doğuhan elektronik var 6299 tl ye satıyor, sizce nasıl güvenilir mi bu firma? N11 de ise aynı firma 6750 tl ye satıyor kıllandım biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -- Fatih -- - kullanıcısına yanıt
    Bu TV nin espirisi local dimming de... bence 'orta ya da yüksek' ayarda resim kalitesinde bir bozulma, dikey bantlaşma (vertical banding) görmüyorsanız bu ayarlarda kullanın. Hatta 'smooth gradiation' da aktif olsun, 10bit renderlanan pek az kaynak var. Bir de daha önce XE90 kullanıcısı LordMurat55 Beyle konuştuğumuz gibi latency /gecikme (görüntünün sesten geç gelmesi) için photo-custom ideal bir öntanımlı ayardı, PC/konsol için bu ayar şart yoksa min. 100ms (~7 kare) gecikme görürsünüz :)

20 adet local dimming zone farkı ZD9/DX902/XE94 gibi<550 >100 zone sayısına sahip TV lerle ya da OLED /Plazma /CRT ile yan yana geldiğinde rahat görülür :) onun dışında edge ledlerin aksine daha kontrollü backlight olduğundan sorunlar meydana çıkmayabilir ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LordMurat55 kullanıcısına yanıt
    hdmi 2.1 güncelleme ile gelmesi imkansız sanırım tv nin girişleri hdmi 2.1 desteklmiyor olması lazım güncelleme ile olacak bisey değil bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris007

hdmi 2.1 güncelleme ile gelmesi imkansız sanırım tv nin girişleri hdmi 2.1 desteklmiyor olması lazım güncelleme ile olacak bisey değil bu

hdmi.org sitesine bakarsanız hdmi 2.0'a sahip olanlar otomatik olarak 2.1'e de erişimleri olacak deniyor. Ancak bu durum tabii ki üreticilere bırakılmış durumda. Yani Sony ve diğer firmalar isterlerse mevcut hdmi 2.0 girişlerini güncelleme ile 2.1 yapabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 19 Haziran 2017; 16:34:26 >
    sorun sizde değil sorun xd 93 isimli edge led çöp panelde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Gercek HDR , özel çekim kamera ile yapılıyor..Birkaç farklı çekimin tek çekim haline çevrilmesi gerek veya özel tek kamera varsa bununla çekilmesi gerek, her durumda özel bir çekim gerek...Sonradan bir videoyu HDR yapmak ne kadar mantıklı düşünülür :)

Özel HDR resim izlediğinizde tamam HDr güzel dersniz..

Ayrıca HDR olayında hareketli nesneler ile HDR pek olmuyor deniliyor..Ama arka aydınlatmaya yüklenip al sana HDR diyorsa Sony bilemem :)
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.