Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
55
Favori
276.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baris007

linke tıkladım digiplay resimleri var ama onlar telefon formatıyla cekilmiş.telefondan resimler.apk dosyasını bilgisayara indirip usb den tv ye mi kaydetcez yoksa tv den mi indiricez

1- Önce Bilgisayar veya Cep telden Google Playde DigiPlay sürüm bulunur : 4.1.1, Boyut 8.1 MB (Sürüm ve boyut farkından şüphelenin)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digiturkplay.mobil

2- Bilgisayardan : Yabancı siteler, dikkat Türk sitelerden indirmeyin virüs olabilir..Sürüm aynı dikkat edin 4.1.1 indirip USB belleğe yüklüyoruz

apkpure
    apkmirror kullandığım siteler, mirrorda eski sürüm var play için

https://apkpure.com/digiturk-play/com.digiturkplay.mobil

https://apkplz.com/android-apps/digiturk-play

http://apk-dl.com/digiturk-play/

3- Tv menu Güvenlik ayarları, Harici Yüklemelere izin EVET, Dosya Kontrol Hayır diyoruz..Aksi halde USB bellekteki .apk uzantısını görmez, zira Google Playden indirmediniz..

4-Es dosya yönetici ile USB belleği okutup Kuruyorsunuz indirdiğinizi

5-Eğer cep telefonu versiyonu ekran yana dönük çalışırsa bir şekilde çıkıp 6ncı madde yoksa 7 ye geçin

6- Rotation Locker tarzı program kuruyorsunuz ki Program teres dönmesin

https://apkpure.com/rotation-locker/com.devasque.rotationlocker

7-kurulum tamam ise bunu Es dosya içinden Uygulamalarda görüyorsunuz..

8-Sorun yok ise kurulumda şifremiz ile girmeniz lazım Digi Playe

• quote:

Orijinalden alıntı: baris007

siz yükleyip maç izleyebiliyormusunuz örnek bir video paylasırmısınız

Ben sadece Android olarak yüklemeyi anlattım, kendim kullanmıyorum..Kullanan olduğu için yazdım..Bir arkadaş kullanıyorum dedi ama şimdi hatırlamıyorum

Televizyon da Android olduğundan, Cep Tel ve Tablet gibi düşünebilirsiniz, daha kısıtlı android tabi..

Ama çalışmayabilir o kısımı bilmiyorum..Denemeniz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 16 Haziran 2017; 0:13:1 >
  • LordMurat55 kullanıcısına yanıt
    1080p 120Hz 4.4.4 10bit desteği var o zaman ;)
    Bir de foto /format /sıkıştırmadan mı kaynaklıyor bilmiyorum ama yazı karakterlerinde biraz artifact sezdim: görüntüleme de bu şekildeyse Win e dahili clear type /monitör kalibrasyonla giderilebilir, fazla keskinlik (sharpness) değeri neden olabiliyor.

4K oyun performansı için TV parası kadar GPU almak gerekebilir :)) onlar da 60fps bandına ulaştılar mı takip etmedim. Alien Isolation 10bit renk paletiyle renderlanan oyun olarak gündemde, demosunu bile yükleyip ufak bir görüntü kalite sunumu alabilirsiniz :) 4K 60Hz 4.4.4 10bit desteği için HDMI 2.1 standardını beklemek gerekecek hem PC hem konsolda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DİGİPLAY İLE AZ ÖNCE GÖRÜŞTÜM
  • DENEMEK İÇİN 7 BİN LİRALIK TV Yİ Mİ ALCAZ.YA OLMAZ İSE.PARAMIZ BOŞA YANAR.SMART İP TV DE OLABİLİR.EN İYİSİ RİSKE GİRMEDEN LG VEYA SAMSUNG ALMAK
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    Sony Markası ile anlaşmaları yok, Google Playde Sony üzerinden göremiyorsunuz..Bunu zaten söyledim??

Harici olarak kuracaksınız ama siz ısrarla Playde yok diyorsunuz :)

Chrome de yok playde
    Flash Player de Yok playde
    Androturk Radyo da yok Playde...
    Dolphin de yok playde
    Kodi yok Playde...

ama kurdum çalışıyor??

:)

Sevgiyle kalınız

siz desteklenen cihaz alınız, başınız ağrımaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 16 Haziran 2017; 0:49:30 >

• EVET EN İYİSİ DESTEKLEYEN CİHAZ ALMAK.
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Servisler merkezin politikası neyse onu uygularlar.Şayet SONY TV alırsam ve onlara göre "normal" bana göre "anormal" bir durumla karşılaşırsam alttaki başlıkta detaylarıyla belirttiğim gibi LG firmasına yaptığım işlemin aynısını yapıp onlarla da uğraşmaktan memnuniyet duyarım,büyük bir zevkle!
    https://forum.donanimhaber.com/2017-lg-tv--125774091#126999833

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 16 Haziran 2017; 1:54:33 >
  • -- Fatih -- - kullanıcısına yanıt
    Hangi digital platform kullanıyosunuz?ya da tv nin dahili uydu alıcısı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony tv piyasasından çekilecek zaten iflasın eşiğinde.koreli yapımı tv ler biz türklere fazla bile:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özdentv -- 16 Haziran 2017; 2:25:32 >
  • Sony Oled A1 sayfası açılmış,merak eden takip edebilir..

**Dikkat LG Fanları orayı da işgal etmiş.. Bilgileri süzgeçten geçirmeden inanmayınız, zira yönlendirmeler olabilir.

Tarafsız yorumlara saygı her zaman
    https://forum.donanimhaber.com/2017-sony-a1-oled-tv--123058547-10#127001317

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 16 Haziran 2017; 2:47:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özdentv

Sony tv piyasasından çekilecek zaten iflasın eşiğinde.koreli yapımı tv ler biz türklere fazla bile:))

Sony çekilirse zaten en çok koreliler sevinir..

Çok eski dedikodu bu, bildiğim sadece tv bölümünü daraltıyor..

Türkiyede ise Sony Centerlerin Samsunga döndüğü yerler oldu..

Play stationa daha çok yer veriyor gibi..Sony muzik, Sinema vb konuları var adamların..

Haksız rekabet biraz onursuzluk olduğundan Japonlar bunu yapmıyor olabilir..Koreliler ise pazarlama taktikleri, fazla kar payı ile çok Tv satıyor..Çok kaliteliler mi tartışılır..

Bugün bir Magazada Sony-Samsung-LG arasında eşit-adil tanıtım yapıldığını kim söyleyebilir..

Koreliler bunu milli gurur yapmış, tüm devlet desteğini arkalarına almışlar..Hırs var biraz da...Sony nasıl rekabet etsin, Japonyada sadece Sony gibi meşhur marka yok ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 16 Haziran 2017; 3:5:42 >

• turoktr kullanıcısına yanıt
    Evet, servisler bölge müdürlüklerine onlar da genel merkeze bağlılar, yetkilieri kendilerine tanınanın dahilinde işliyor. Önceki mesajlarımda bahsettiğim gibi 3 aşamalı kontrol (varsa teknik incelemesi, teşhirde göründüğü kadarıyla izlenim, kullanıcı bildirimleri) her zaman işe yarar ;) Tabi bir kullanıcının iyi olarak deneyimlediği ürün, başkasında kötü olabiliyor, her ürün fabrikadan aynı değerlerle çıkmıyor, her ülkeye aynı kalite ürünler gelmiyor. Ürün etiketleri /seri nolarında /yazılım bilgilerinde biz kullanıcıların farketmediği kalite sınıflandırmaları var ya da en azından üretici datalarında...

Geçmiş olsun, umarım yeni alacağınız ürünlerde bu tür sorunlar yaşamaz ve vahim kalitedeki servis /hizmet ile iletişime geçmek zorunda kalmazsınız. Bu markaların diğer ülkelerde (ABD, Avrupa...) sunduğu hizmet /servis kalitesi epey farklı, aksi halde rekabet-yoğun pazarda tutunamazlardı.

Bir de "made in Japan" ürünler yok artık beyler, pazarda neresi ucuz maliyet sağlarsa orası tercih ediliyor :) Sony ve diğer markalar çeşitli kalitedeki modülleri Çinli üreticilerden tedarik ediyor, marka etiketi altında bir de bizim resimde görmediklerimiz var :) Sharp, bir süredir Çinli firma Foxconn ve panel üretim fabrikaları Hisense bünyesinde faaliyetine devam ediyor mesela. Samsung, kendi VA ve AMOLED panellerini üretiyor, LG kendi OLED ve IPS'lerini, fakat bu firmalar da farklı üreticilerden LED panel temin edebiliyor duyduğum kadarıyla. Philips zaten uzun süredir Çinli marka TP Vision çatısı altında faaliyete devam ediyor, yine IPS panelleri bu fabrikalardan çıkıyor. Panasonic de Çinli üreticilerden LED panel temin ediyor diye duymuştum. Pioneer zaten pazardan çekildi.

Ultra /süper /harika kontrast /ürün kalite metaforlarını ve pazarlama taktiklerini tüm firmalar işletiyor, bakkaldan aldığımız sakızda dahi var bu durum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 16 Haziran 2017; 15:03:30 >

• LordMurat55 kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız hdmi kablo 2.0 mı eski tip 1.4 mü? Sadece 2.0 lar 4K da 60 hz i destekliyormuş diğerleri 30 hz veriyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros68 -- 16 Haziran 2017; 11:24:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros68

Kullandığınız hdmi kablo 2.0 mı eski tip 1.4 mü? Sadece 2.0 lar 4K da 60 hz i destekliyormuş diğerleri 30 hz veriyormuş.

Yok hocam ben onu aslında ekran kartının gücü olarak söylemiştim anca 30 fps veriyor diye :) Yoksa kablo hdmi 2.0.
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Cunku kafa yapisi ergen

• Özdentv Ö kullanıcısına yanıt
    2015 yılı makalesinde Sony Corp's Başkanı, 2018 yılı itibariyle şirketlerine kâr getirmeyen sektörleri (TV, mobil cihaz) devredebileceklerini belirtmiş:
    Ritsuko AndoU.S.
    Sony sees 25-fold profit jump by 2018; could exit TVs, phones
    http://www.reuters.com/article/us-sony-strategy-idUSKBN0LM05X20150218

Sony, en son bilançosunda PS ve oyun, kamera sensör gibi sektörlerden elde ettiği gelirle artıya geçmişti. TV sektöründe ise Sharp'ın rotasından gidebilirler. Koreli firmalarla rekabet edebilmeleri için ya pazara yenilik getmeleri ya da fiyat indirimi sağlamaları gerek. TV sektöründeki pazar paylarını kendi elleriyle devretti Japon firmalar :)

Sharp geçenlerde fabrikalarını tekrar devralmak istediğini belirtse de Hisense üretime devam edeceğiz demiş:
    www.flatpanelshd.com
    Sharp wants its TV brand back, sues Hisense over "shoddily" made TVs - FlatpanelsHD
    http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1497337674

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Gereksizin biri mesajları silmiş ama yınede yazayım.

Eksi sözlükte bir üye ne yazmış bak;

quote:

size bir tüyo vereyim. donanımhaber'de üstat falan diye bilinen, böyle beyaz eşya ve elektronik ürünlerin en ince detayına kadar her özelliğini yazanlar, o şirketin sosyal medya sorumluları. bu forumları okuyunca başka markayı aldığınız zaman kendinizi kötü hissedersiniz.

arada bir benim gibisi gelir başka bir marka için kendi halince bir şeyler yazar, bir kişi hayırlı olsun demeden bu adamlar gelir, o aldığın tv çöp, onu alacağına bunu alsaydın demeye başlar.

Sözün özü bu gibi adamların laflarına bakmayın bunların dini kitabı peygamberi Sony olmuş.

• Merhaba arkadaşlar, 1 ay kadardır forumu takip ediyorum bekleyişe son verdim ve 65xe8505 modelini bugün aldım. Yarın getirip kuracaklar. Bu aşamada yapmam gerekenler nelerdir? Hangi testleri yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • r3ally kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın güzel bir seçim.hiçbir test yapma:))mükemmeli ararsın gözüne takılır sıkıntı yaparsın.fişe tak android yazısı gelsin açılsın ışık sızması yoksa kullan gitsin.gözüne göre istediğin resim ayarını yap(canlı standart sinema pro)iyi günlerde kullanın

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.