Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
55
Favori
276.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    XD93 tum HDMI cikislarda 60Hz 10bit renk paleti destekler gozukuyor, kullanim kilavuzuna not dusmemisler.

Selamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu üst düzey modeller 60hz yerine 100hz olması gerekmez mi? 100 hz panel bir tv alırsak ekranda tarama hızını 100 olarak mı 60 olarak mı görürüz?

• eros68 kullanıcısına yanıt
    TV yayinlari 50Hz (ABD 60Hz). Bilgisayari baglayip monitor olarak kullanmak isterseniz, GPU ve TV destegi bulnuyorsa tarama hizini daha yuksek gorebilirsiniz. Native 100Hz (120Hz) olarak ifade edilen TV lerde interpolasyon daha basarili ve panel kaliteleri esdeger yuksekse daha iyi bir goruntu kalitesi alabilirsiniz, yani isin onemli kismi kullanilan "panelin kalitesi ve goruntu isleme performanslari'

Konsollar 60fps
    Blueray, fimler 24fps

Fikir verebilecek kaynaklar:

https://forum.donanimhaber.com/tvlerdeki-hz-konusu-hakkinda-50-hz-100-hz-200-hz-gercek-hz-degeri-yazilim-ile-hz-cmr-mci--65570570-5

http://uk.rtings.com/tv/learn/what-is-the-refresh-rate

• Özdentv Ö kullanıcısına yanıt
    selamlar; 55xe9005 televizyonu ile ilgili güncel resimler paylaşmaya devam edebilir misin ?
  • Merhaba 65xe9005 mıdeli sanırım bu yıl en mantıklı 65 inç tv. Ancak fiyat seviyesi 12500 civarında. Sizce aşağı yönlü bir hareket olur mu? Uygun fiyat seviyesi sizce nasıl olmalı? En uygun nereden alabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65xe9005 modelini Sony Center'lar daha iyi fiyatlara verebiliyorlar. Alabildiğim en iyi fiyat 11200, yarısı peşin olursa.
  • Sony A1 Oled'ler gelmedi mi daha?

Sony 55A1 fiyatı 3500GBP = 16500TL
    Sony 65A1 fiyatı 5000GBP = 23500TL

Maalesef fiyatlar bunlar. Türkiye'ye de bu fiyatlardan giriş yapar. Amerika fiyatları maalesef bizim için gerçekçi olmuyor. En yakını İngiltere fiyatları.

Aynı şekilde LG Oled fiyatları da bunun gibi.

LG 55B7 fiyatı 3000GBP
    LG 65B7 fiyatı 4500GBP

LG 55C7 fiyatı 3000GBP
    LG 65C7 fiyatı 4500GBP

LG 55E7 fiyatı 3500GBP
    LG 65E7 fiyatı 5000GBP

LG 65G7 fiyatı 7000GBP
    LG 77G7 fiyatı 20000GBP

LG 65W7 fiyatı 8000GBP
    LG 77W7 fiyatı 25000GBP

Hepsinin paneli ve görüntü kalitesi birebir aynı. Aralarındaki farklar tasarım, malzeme kalitesi ve ses sistemleri. Bir de E,G,W ve A1 serilerinde Twin tuner mevcut. Ancak Sony'nin farkı X1 Extreme işlemcisi. "Motion handling" Sony'de biraz daha iyi olabilir.

Yalnız G7 ve W7 serileri tam keriz avlamak için. Twin tuner lazımsa 65E7 ya da 65A1 5000GBP'ye alınıp aradaki 2000-3000 GBP farka iyi bir ses sistemi döşersiniz. Tabi TR şartlarında biz anca 55XE9005 alabiliriz.

• Wrak W kullanıcısına yanıt
    Amazon fiyatı 9000 TL civarı sanırım. 10000 tl Türkiye fiyatı olmaz mı sizce? Bu ürünlerde ötv var mı bilmiyorum gerçi.

Tamamı peşin fiyat aldınız mı acaba?

• 55XE9005 için fiyat alan oldumu?
    60ks8000'i telefon hediyesi ile 6.400TL iken almadım, telefon hediyesi bitince fiyatı düşer dedim, aksine arttı :/
  • bahves B kullanıcısına yanıt
    6700. ₺ ye aldım kullanıyorum çok da nemnunum

• XE90 Avsforum konu sayfasında gezinirken XE93 alan bir kullanıcının yorumlarını okudum:https://www.avforums.com/threads/sony-bravia-kd-65xe9005-hdr-4k-tv-review-comments.2088131/page-17

Daha önce söylediğim gibi almayı düşünenler için XE90, XE93 den daha iyi bir seçim olabilir. Tipik Edge Led sorunları bildirilmiş XE93 de. Yalnız kasa /malzeme kalitesinin epey iyi olduğu söyleniyor, Samsunglar örnek almalı :)

65 inch in 55 in iki katı fiyat olması çok rahatsız ediyor. 9 - 10 bin olsa dengeli olurdu.

10 bin civarına denk getirirsem alacağım.

• mertb M kullanıcısına yanıt
    Aynen 65 inçi çok şık olur bu tv nin.10 bin fiyatlara iner umarım alırsınız.bir de 65 inç için izleme mesafeniz kaç metre acaba?

• Sony oled tv nin test i 8 puan vermisler ayni site lg oled tv lere 9 puan vermisti boylece özel uretim sony oled panel hikayesi bitmis oldu

https://tweakers.net/reviews/5329/sony-a1-oled-de-eerste-tv-met-geluid-uit-het-scherm.html

• 65XE9005 için fiyat araştırıyorum, yer tavsiye edebilecek var mı?

• Rtings, flatpanelshd, avforums vs. incelemelerine bakarken yazıya dökülenden çok test aşamasında uyguladıklarına ve sonuçlarına daha fazla odaklanıyorum. Kullanıcı yorumları nasıl onla netleşiyor zaten. Örneğin Rtings incelemesinde soru-cevap kısmı kullanıcı bilgi talepleriyle faydalı olabiliyor.

Avsforum Edge Led XE93 e 9/10 puan veriyorsa XE94 ve ZD9 a 10 puan mı verecek. Öyle olursa sorunlarına rağmen OLED ler kaç puan alacak :)

XE93 görüntü /kasa kalitesi açısından hatta Edge Led için en iyi alternatiflerden biri gibi gözüküyor. Hatta bu aşamada multiple layer kullandıkları için KS serilerinden daha alınası duruyor. Fakat aynı forumda ürünü kullanan biri hoparlör performansından, blooming den, glossy olmasından memnun kalmadığını söylemiş. Avforums da 43ms input lag i olan bir ürüne 9 puan verdiyse daha düşük değerleri verebilenler kaç puan alacak :)

Alıntıladığınız site açılmıyor bu arada (tekrar tıkladığımda açıldı, translate gerekiyor :), teknik detayında kasayı da açıp paneli ve diğer komponentleri inceleseler aslında tüm ürünler için akıldaki soru işaretleri de bir nebze kalkabilir.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 20 Nisan 2017; 13:28:36 >

Merhaba 4 m civarı. Mevcutta 46 inch tv var orada. Bu arada projeksiyon da kullanıyorum. 90 - 95 inch ilk bir görüntü ile. Çok iyi bir görüntü alıyorum.

Tv ler çok pahalı olmasa 85 inch modellere bakardım.

Herkese izleme mesafesine takılmamlarını alabilecekleri bütçelerinin elverdiği en büyük paneli almalarını tavsiye ederim. İnanın hiç pişman olmazlar.

Takip eden Sony bayii varsa 65 inch için fiyat bilgisi verirse sevinirim.

• mertb M kullanıcısına yanıt
    Büyük ekran konusunda bende aynı fikirdeyim 65" modelleri inceliyorum.(xe9005,ks9500,c6v gibi) ancak hiç siyahmış ips miş kasmayıp bu fiyatlara çıkınca 75"xd85 alınabiliyor mesela :D
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yok ben takılıyorum. Ips panel ve 50 hz olmaması gerekiyor benim açımdan. Belirttiğiniz model 100 hz fakat iips. 65 ekrAnı da aslında makul fiyat seviyesinde.

Benim takilmadiğim konu smart. Onu çözerim bir şekilde.

Bu arada 65ks9500 de güzel tv fakat ekran kalitesine ve sağlamlığına güvenemedim geçen yıldan beri. Öte yandan q7 modelini yurt dışında gördüm çok güzel ama gereksiz Yükselk fiyatlarda.

Bence 65 ekran iyi tv 10 bin lira olmalı.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.