Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.008
Cevap
55
Favori
276.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kargo ile gönderim yapabiliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

65
    75
    100

inç olmak üzere 3 modelden oluşuyor. 100" USA fiyatı 60 bin dolar (224bin tl) TR ye özel sipariş ile gelir fiyat daha da uçar.

Bu arada 2017 model Sony lerin tepki süreleri 34ms den aşağıda değil oyun için kullanacak arkadaşlar rakipsiz Samsung KS serisi ile devam etsin.

100 inch neymis yav. Tskler bilgi icin tipik bir turk bitirisi yapayim

200 bin til mi ben o fiyata evimi sinema salonu yaparim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar xe9005 tv im bugün geldi ve kurulumu gerçekleştirdim.ilk izlenimlerim siyah performansı çok iyi.sdr yayında normal,hd yayında belirgin fark yok diğer modellere göre.usb den uhd hdr yayını müthiş buldum.genel olarak parlak ve renk gamutu yeterli görünüyo...sormak istediklerinize elimden geldiğince cevap veririm...

• Hayırlı uğurlu.olsun aynı tv yi bende düşünüyorum bakalım.ses düzeyi,kanal geçiş süresi,panel kalınlığı nasıl acaba.Sanki resimlerden gördüğüm kadarıyla arka tarafı biraz kalın gibigeldi bana.Birde nereden ve kaça aldınız acaba.Selamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özdentv

Evet arkadaşlar xe9005 tv im bugün geldi ve kurulumu gerçekleştirdim.ilk izlenimlerim siyah performansı çok iyi.sdr yayında normal,hd yayında belirgin fark yok diğer modellere göre.usb den uhd hdr yayını müthiş buldum.genel olarak parlak ve renk gamutu yeterli görünüyo...sormak istediklerinize elimden geldiğince cevap veririm...

rica etsem biraz sd ve hd yayın screenshotları atarmısınız. Birde gece karanlık ortamda siyah ekran performansını görmek için bir foto çekebilirseniz harika olur. Almak isteyenler için sızma bulutlanma gibi konularda yardımcı olacaktır. Teşekkürler. Güle güle kullanın.
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    55xe9005

• Bende 1 ay içinde 55xe9005 almayı planlıyorum. 2-3 hafta sonra fiyatlarda belki biraz inme olur umudu ile beklemeyi düşünüyorum, hayırlısı bakalım.
    ...

2017 SONY ANDROİD TV

2017 SONY ANDROİD TV

...

• Özdentv Ö kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, hangi fiyattan almistiniz?

16:9 resim formati gibi alt-ust bantli goruntulerde, siyah arka fon oldugunda objelerde parlama sezinlediniz mi? XE90 da beni tereddute dusuren konulardan biri oldu local dimming performansi..

Selamlar.

Hayırlı olsun. Resmen ağzım sulandı. Hanım he dese koşa koşa gidip alacağım.
    ...

2017 SONY ANDROİD TV

2017 SONY ANDROİD TV

• DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    ...

2017 SONY ANDROİD TV

2017 SONY ANDROİD TV

• KD-55XE8096 satışa açıldı, 5.999 tl fiyatı vardır.

55 inç, 139 cm, 16:9 LED ekran
    4K X-Reality PRO Görüntü İşlemcisi
    Motionflow XR400Hz
    Triluminos Display
    Bravia ANDROID TV (Marshmallow 6.0)
    Entegre HD Uydu Alıcısı
    Digital Sound Enhancement Engine
    Narrow Aluminum Bezel
    Clean Cable Management
    Tşk 6700 nakit

• ...

2017 SONY ANDROİD TV

2017 SONY ANDROİD TV

Tesekkurler, hayirli olsun tekrar. Urunu almayi dusunenler icin yonendirici olacaktir. Bir miktar haloing sezdim ama ciddi boyutta gozukmuyor, telden cekildigi icin foto biraz daha parlamis olabilir.

Input lag de oyunlarda sorun yaratmiyorsa Samsungun 2017 model Q serisi icin daha iyi alternatif olur, arka aydinlatmasi nedeniyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 10 Nisan 2017; 15:28:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özdentv

Evet arkadaşlar xe9005 tv im bugün geldi ve kurulumu gerçekleştirdim.ilk izlenimlerim siyah performansı çok iyi.sdr yayında normal,hd yayında belirgin fark yok diğer modellere göre.usb den uhd hdr yayını müthiş buldum.genel olarak parlak ve renk gamutu yeterli görünüyo...sormak istediklerinize elimden geldiğince cevap veririm...

hayırlı olsun arkadaşım.

size sormak istediklerim .

1. önceki televizyonunuz neydi ( hangi televizyonları kullandınız , 55xe90005 e göre karşılaştırır mısınız ? )

2. 55XD9305 ile 55XE9005 arasında fiyat farkıda yok.. görüntü ve teknik anlamda hangisi tercih edilmeli ??
    Beğendiniz mi nasıl sizce?netlik parlaklık siyah düzeyi??

• yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Xd9305 çok olmak istedim ana olmadı arkadaşlarda gördüğüm kadarıyla xe9005 ile aynı özelliklerde ama direct led olması daha cazip bence.kasa birazkalın tek eksisi o gözüküyo.4k hdr performansı daha üstün olduğu söyleniyo usb den izledim gerçekten öyle

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.