Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.008
Cevap
55
Favori
276.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba emrahsnr,

Yazılarını okuyorum, yaklaşık 6 ay önce xd93 modelini alt yazı parlaması için değiştirmiştin..

Bende xd85 modelini ışık sızması ve daha çok ips panel olduğu için değiştirdim.. Özellikle Korku Seansı filmini izlerken karanlık çekimlerdeki berbatlığı ile iade kararı aldım.. Yazılarda ips panellerin siyah kontrastları kötü derlerdi de bu kadar rahatsız edeceğini tahmşn etmedim. O yüzden önceliğim Va panel ve edge led olmayan bir ürün..

Bütün bunlar beni oledlerin çok pahalı olması ve sanki 2-3 yıla kadarda fiyatların makul seviyeye gelmeyeceğini düşündüğüm için XE90 modeline yönlendiriyor.

Senin düşüncen nedir bu ürün için ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özdentv Ö kullanıcısına yanıt
    Hocam Aldiginiz tv cok guzel bence incelemelerde en parlak tv suanda ve hdr sinin harika oldugu soyleniyor acikcasi oled alicak olmasam bu tv yi alirdim

• sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama çekinmiyo da değilim ya beğenmezsem diyorum.görüşlerimi tabi ki paylaşacağım

• wolverine55 kullanıcısına yanıt
    Evet inceleme sitelerini de baz alarak tv yi beğendim daha önce hep ips panel kullanmıştım xd85 te var diğer odada.hayırlısı bakalım...

Hocam sizin panel va panel yanlislik olmasin baby z9 diyorlar sizin tv ye

Bayby z9 neymiş????

Xe9005 va panel evet!

Hocam baby z9 su anlamda. Sony gecen sene icinde z9 diye cok pahali bir tv cikardi ve 600 karartma noktasiyla nerdeyse olede yakin bir siyahi var ama renk ve parlaklik olarak oledin cok onunde bir cihaz . sony xe930 da onun renk islemcisini kullaniyor . ondan baby z9 diyorlar ecnebiler hocam msji simdi. Tekrar okudum xe900 almissiniz o da cok begeniliyor rtings de 930 e cok para vemenize gerek yok diyorlar. Yani paran varsa 930 al ama yoksa 900 al hic uzulmessin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 7 Nisan 2017; 0:46:43 >
    Benim alacağım tv xe9005 ama.o da ecnebice junıor z9 mu?:))

Z9 bir gün tr ye gelecek dimi??

Hocam sanmiyorum gelecegini bu arada baby zd9 xe930 hocam karismasin

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    sony servisleri dediğiniz gibi artık insiyatif alamıyor, artık tüm teknik konulara değişim, iade vs. hepsine sony merkez bakıyor.
    Bunun sebebi de servislerin insiyatif hakkını kötüye kullanmaları, çünkü burada verdikleri iade kararlı cihazları yurdışın da kontrol ediyorlar ve genel itibariyle çözemedikleri her konuya iade vermelerinden dolayı, bunu da bir zarar olarak gördüklerinden dolayı bu haklar servislerin elinden alındı.

bu arada oled tv mayıs sonu, haziran ilk haftası gibi Türkiye de satışa çıkacak, ortalama fiyat 15bin bandında, eğitimlerde lg de yaşanan logo kalma sıkıntısının, 2 saatte bir kendini yenileme sistemi ile sony oled ler de bu problemin olmayacağını söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarioGomez -- 7 Nisan 2017; 1:27:32 >
    düzeltme : ben zd9 dan bahsediyorsunuz sanmıştım.
    eğer zd9 ise bahsettiğiniz tv 100'' olarak siparişe özel üretiliyor, türkiye fiyatı 200bin civarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarioGomez -- 7 Nisan 2017; 1:37:17 >
  • hsyn9771 H kullanıcısına yanıt
    ölü piksel durumların da belirli bölgeler de 7 adet i geçer ise garanti kapsamında işlem yapıyorlar, servisten bu şekilde bilgi almıştım.
    değişim konusunda ise tamir edilemeyecek bir durum var ise değişim sağlanıyor. Bu sanırım diğer markalarda da böyle devam ediyor.
  • MarioGomez kullanıcısına yanıt
    LG de logo kalma sorunu mu kaldı dostum en son 2015 de görülen bir sorundu 2016 modellerde minimuma indi 2017 modellerde hiç kalmamıştır.

ZD9'un 65" ve 75" olmak üzere iki modeli daha var ama TR ye gelir mi bilemem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu arada oled tv mayıs sonu, haziran ilk haftası gibi Türkiye de satışa çıkacak, ortalama fiyat 15bin bandında, eğitimlerde lg de yaşanan logo kalma sıkıntısının, 2 saatte bir kendini yenileme sistemi ile sony oled ler de bu problemin olmayacağını söylediler.

Sn. gomez, Sony A1 Oled inin panelini LG den aldığını söylememe gerek yok zaten eminim ki sizde biliyorsunuzdur, eğitimlerde söylemişlerdir. O yüzden bu logo yapışması problemi diğer adıyla image retention problemi dediğiniz gibi 2 saatte bir kendini yenileme sistemi ile şu an bütün markalarda problem çözüldü (LG, Sony, Philips, vs...) O yüzden nacizhane tavsiyem özellikle bilinçli müşterilere Sony'nin renk işleme konusunda uzmanlığını ve LG Oled lere göre renk gamut seviyelerinin biraz daha iyi olduğunu belirtirseniz satış adına daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca motion konusunda da Sony'nin iyi iş çıkarması bekleniyor, ekranın tamamının hoparlör vazifesi görmesi ve Tv nin inceliği de artı değer olarak sayabileceğimiz unsurlardır.

Bu arada 15.000 tl fiyat eğer 55 içinse malesef çok fahiş. LG nin 55C6 yı 8500 TL, 55E6 yı ise 11.000 TL civarı desek, eğer satış amaçlanıyorsa SONY A1 55 OLED fiyatının da bu civarlarda olması gerektiği aşikardır :) Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 7 Nisan 2017; 10:14:57 >

• Cnrps C kullanıcısına yanıt
    A1 OLED 55" USA fiyatı 3999$ zaten yani 15bin tl yapıyor burada 20 bin tl olur fiyatı.

http://www.sony.com/electronics/tv/t/televisions

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarioGomez

düzeltme : ben zd9 dan bahsediyorsunuz sanmıştım.
    eğer zd9 ise bahsettiğiniz tv 100'' olarak siparişe özel üretiliyor, türkiye fiyatı 200bin civarında.

O 200 binlik zd9 u aldığımızda, görüntü kalitesi de 200 binlik olacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

A1 OLED 55" USA fiyatı 3999$ zaten yani 15bin tl yapıyor burada 20 bin tl olur fiyatı.

http://www.sony.com/electronics/tv/t/televisions

Aynen öyle scorpio zaten yurtdışı incelemelerinde de fiyatın yüksekliği negatif olarak özelliklerde yer almış. Türkiye'ye özel yüksek bir fiyat uygulaması değil.
  • 4 bin usd tv için adamlar pahalı yorumları yapıyorlar. 🙄🙄😳😳

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.