Şimdi Ara

2017'nin En'lerini seçtik | 2si1 izleyici ödülleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MALTHAEL

    Nintendo Türkiye pazarına tekrar giriş yapsa keşke .

    Tövbe de.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operatör ile ilgili olan soru sıkıntılı. O soruya ne yanıt verirsek verelim olumlu olmak zorunda. Orada çıkan sonuç hangi operatör olursa olsun kimsenin parasının karşılığını aldığını düşünmüyorum.
    Eğer soru "2017 yılında sizi en çok ***** operatör hangisiydi?" olsaydı. Daha gerçekçi bir cevap almış olurduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdf_13 -- 14 Ocak 2018; 22:12:2 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: michael01

    Mesut Çevik oyun konusunda atıp tutmasa daha güzel bir program olacak. Oyun konusundaki gereksiz çıkışları insanı irite ediyor. Sanki ben en iyisini bilirim oyun konusunda havası seziyorum o çıkışlarda. Kendi fikirlerini biraz daha sakin, hemen lafa atlamadan söylerse daha güzel olur.

    bence enisi kızdırmaya çalışıyor kim battlegrounsu gerçekten sever çocuk oyunu gibi bişey. bi bölümde pokemon oynuyorum demişti demekki switch konusunda da şaka yapıyor pokemon oynamışsa jrpg oyunları ve switchi seviyor ama onun bi switchi yok.

    bu arada nintendo bi önceki serisi 30 milyon satan pokemon oyununun yeni serisini switche çıkaracağını söyledi ki bu nintendonun en büyük markası zelda ve mario ya benzemez bir pokemon ana seri oyun çıktımı konsol en az 20 milyon ünite daha satar.çünkü pokemon sun ve pokemon moon arasında bi fark yok sadece 6 pokemen fark var ve bu iki oyun farklı kişilerce alınıyor ve iki oyunda kasım ayında çıkıp o yıl en çok satılan ilk 10 oyun arasına girmişlerdi pokemon çıkınca ps4 ü bile geçebilir switch.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javaprof -- 14 Ocak 2018; 22:44:23 >




  • Çok güzel olmuş. Keyifle izledim. :)

  • Keşke Gigabyte anakart almasaydım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haplo

    Keşke Gigabyte anakart almasaydım.

    Neden? =(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Üzerinde güzelmiş gibi görünen pasif soğutucu blokları olmasına rağmen özellikle kuzey köprüsünde gereksiz ısınmalar oluyor. Hele uzun süre yük altında tutarsan, üzerine bir de sıcak günlerden birini yaşıyorsak vay halimize; gözle görülür kasılmalar, takılmalar yarattığına şahit oldum. Diğer yandan, ramleri 1866MHz'de çalıştırıyorum dediği için gidip fazla para verip 1866MHz ramler almıştım, ama hepsini 1600MHz'de çalıştırıyor. Son seferinde ise, bilgisayar hızlansın diye gidip SSD aldık ama power düğmesine bastığından açılışa kadar geçen zaman 22+ saniye sürüyordu (bununla ilgili bir konu açmıştım); bunun tek sebebi ise açılışta bios'a, bootmenü'ye, vesaireye girdiğimiz yer gelip geçene kadar bile 10-15 saniye kadar anakartın kendine gelme sürecinden geçmesi olduğuna kanaat getirmiştim; böyle olmasaydı, SSD'ye sahip her ortalama bilgisayar gibi 5-10 saniyede açılabilirdi. Kasanın arkasına hdmi, usb, ses vesaire tak-çıkar yaparken elin yanlışlıkla ethernet kablosuna çarpsın, anında hattan kopuyor. Kullanmış olduğum bu 4-5 senenin özetinde kendisiyle iyi bir anım olmadı. Hani, alırken iyi bir kart olmadığını biliyordum; ortalama bir para vererek, ortalama bir kart aldığımı düşünmüştüm ama böyle sıkıntılı olabileceğini hiç düşünmemiştim.

    Bana "GA-990FXA-UD3 yerine UD5 alsaydın keşke" diyenlerin olduğunu hatırlıyorum, o zamanlar ben de "keşke öyle yapsaymışım" diye düşünmüştüm. Şimdiki duygularım ise bana, bir dahaki sefere sistem toplarken Gigabyte kart almamamdan öte, bakmaya bile yeltenmeme gerek olmadığını öğütlüyor.




  • Çok büyük keyifle izledim. Enis bey gerçekten çok eğlenceli bir hava kattı programa

  • Bu ikilinin sinerjisi çok hoşuma gidiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alfo9403

    Yılın en açılmayan videosu: 2si1 izleyici ödülleri :)


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke Gigabyte anakart almasaydım.

  • Abi şu kamerayı ayarlayan kimse, arkayı fokuslayıp sizi bulanıklaştırmasın gözünüzü seveyim izlerken habire batıyor bana arkası niye bu kadar net adamlar hafif flu çıkıyor diye. neredeyse kendim netleme yapıcam kalkıp :/ istirham ediyorum.

  • Yılın en başarılı platformu: PS4 (donanım oyun satışları, exc sayısı..)

    Yılın en iyi grafikli oyunu: Horizon Zero Dawn Frozen Wilds Pro

  • Beyaz eşya konusunda site bazında sonuçlar çıkmış. Türkiye genelinde arçelik in inanılmaz üstünlüğü vardır diye tahmin ediyorum.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.