Şimdi Ara

2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.964
Cevap
131
Favori
259.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bodrum Thor Alkoclar da daha onceden kalan arkadaslar bilgi verebilir mi ? Agustos ayinda 2 kisi 4 gece deluxe oda 3.000 tl gozukuyor. Sizce bu paraya bodrumda baska yer mi bakmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: NicolasBrody

quote:

Orijinalden alıntı: endüstri_şef

Herkese iyi günler,

Eylül ayında eşimle birlikte spice hotel e gitmeyi düşünüyoruz, 5 gece 6 gündüz, ets de fiyat 2680 tl çıkıyor. Sizce nasıl ? Gecen sene ekim ayında

balayına maxx royale gitmiştim bu paraya 4 gece mükemmel bir oteldi. Şu an fiyatlar uçmuş resmen.

siz maxx royale gitmiş biri olarak porsche dan inmiş gibisiniz su an diger otellere bu açıdan bakmanız lazım

ben spice a iki sene önce gittim teyit almama rağmen 3 eylülde bayi toplantısı yapıldı ve grup çok rahatsız ediciydi

ayrıca eşim yemekten zehirlendi bir gunumuz hastane ve odada geçti otel gerçekten geniş ve ferah ama kötü yönetiliyor

bunlar bizim yaşadıgımız sıkıntılar size olacak diye bir şey yok ayrıca 2 arkadaşımda gitti onlar normal tatillerini yapıp döndüler

teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

• Çağrı kaya1903 kullanıcısına yanıt
    selamlar, denizi hemen derinleşmeyen bir otel bakıyorsanız antalya taraflarına bakmanızı önermem. ege taraflarında kalmalısınız.

Orijinalden alıntı: emsi89

Bodrum Thor Alkoclar da daha onceden kalan arkadaslar bilgi verebilir mi ? Agustos ayinda 2 kisi 4 gece deluxe oda 3.000 tl gozukuyor. Sizce bu paraya bodrumda baska yer mi bakmaliyim?

2016'da agustos ayinda kaldik 4 gun 3 gece, henüz Alkoclar bünyesine katılmamıştı.

Yemekler, ickiler, kokteyller acisindan gayet cesitli, lezzetli ve olumlu.

Havuz acisindan 2 adet büyük havuz mevcut, 1'i sessiz sakin, diger az sesli müzik yayını var.

Sahil, neredeyse yok denecek kadar az, iskele mevcut, ancak deniz seviyorsaniz tatmin etmez, direkt derinleşen, taş çakıl mevcut.

Personel, devamli isteklerinizi sorar, yardımcı olur, ellerinden geleni yapar. (en azindan kaldigimiz dönem için)

Merkeze uzak, Torba'da, o yüzden araba bence gerekli, ancak ETS ile giderseniz, her aksam gidiş dönüş servis var.

Oda olarak swim-up'ta kaldigimizdan, havuz önünde, kendi şemsiye ve şezlongumuz vardı.

Bu arada ben kiz arkadasimla gitmistik, ancak otelde hemen hemen herkes balayı için gelmişti. (ayni paraya yurtdisina gitmek varken neden orada balayı yapılır anlamam.)

• 18-23 eylül tarihlerinde balayı için otel bakıyorum..sentido lykia resort & spa nasıldır, daha önce bu otelde tatil yapan var mıdır?

Orijinalden alıntı: Guzelyali

quote:

Orijinalden alıntı: emsi89

Bodrum Thor Alkoclar da daha onceden kalan arkadaslar bilgi verebilir mi ? Agustos ayinda 2 kisi 4 gece deluxe oda 3.000 tl gozukuyor. Sizce bu paraya bodrumda baska yer mi bakmaliyim?

2016'da agustos ayinda kaldik 4 gun 3 gece, henüz Alkoclar bünyesine katılmamıştı.

Yemekler, ickiler, kokteyller acisindan gayet cesitli, lezzetli ve olumlu.

Havuz acisindan 2 adet büyük havuz mevcut, 1'i sessiz sakin, diger az sesli müzik yayını var.

Sahil, neredeyse yok denecek kadar az, iskele mevcut, ancak deniz seviyorsaniz tatmin etmez, direkt derinleşen, taş çakıl mevcut.

Personel, devamli isteklerinizi sorar, yardımcı olur, ellerinden geleni yapar. (en azindan kaldigimiz dönem için)

Merkeze uzak, Torba'da, o yüzden araba bence gerekli, ancak ETS ile giderseniz, her aksam gidiş dönüş servis var.

Oda olarak swim-up'ta kaldigimizdan, havuz önünde, kendi şemsiye ve şezlongumuz vardı.

Bu arada ben kiz arkadasimla gitmistik, ancak otelde hemen hemen herkes balayı için gelmişti. (ayni paraya yurtdisina gitmek varken neden orada balayı yapılır anlamam.)

Tesekkurler hocam 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

İlk defa evli yani aile olarak tatile gideceğiz tavsiye istiyorum.

*3 yaşında kızım ben ve eşim.( Kızımın deniz ve havuz ile ilk tanışması olacak)

*Bölge belirlemedik [ nefes alsın yeter :) ]

*Tarih 26 temmuz - 31 temmuz

Bütçe 2000-2500 civarında alkollü UHD şeklinde onero lütfen.

Edit: İmla

Von club golden beach / side

2016 Temmuz da arkadaşımla burada kaldık, buraya bakın hocam. çocuklar için havuzları çok güzel, kocaman aquaparka kadar var.
    plajı doğal ince kum ve fevkalade. denizi hemen derinleşmiyor, biz 50 metre gitmemize rağmen hala belimize geliyordu.(boyum 1.75)
    yemekleri güzeldir kırmızı et çıkar, mangal pide vs her zaman mevcut.
    odaları temiz ve güzel, klimaları split klima istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
    alkolleri fazlasıyla tatmin edici.
    küçük çocuklar için animasyonları harikaydı benim bile katılasım gelmişti :D
    bu sene yine buraya gideceğiz.

aklınıza takılan bir şey olursa cevaplayabilirim.

• Arkadaşlar merhaba 2 yetişkin 1 13 yaşında çocuk ile 5 gün tatil yapmak istiyoruz.Butcemiz 3000 lira,acaba f/p temiz bi otel önerir misiniz.24.29 haziran tarihlerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Cavill -- 21 Mart 2017; 10:28:42 >
  • Didim aquasiste 19-21 mayıs arası 2 gün tatil yapalım istiyoruz eşim ve 2 küçük bebeğimle. Havuza girebilirmiyiz acaba merak ediyorum , iç mekanda tıkılıp kalacaksak pek esprisi kalmıyor , otel ve fiyat uygun bu dönemde , hava endişem var. Didim ile ilgili tecrübrli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

4 Yetişkin + 1 çocuk

1500 civarı UHD otel arıyorum tavsiye ettiğiniz otel var mı ?

Spice Hotel & SPA = 1232 tl (2 gece toplam fiyat)

Crystal Sunset Luxury Resort =1250 tl (2 gece toplam fiyat)

Bu otelleri önerir misiniz ?

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü

Canon 1100d + EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 III + EF 50mm f/1.8 II + Canon 75-300 f/4-5.6 III
  • Sonunda Sueno Beach Side için Temmuz ayına rezervasyon yaptırdım. Konserlerin olması kararımda etkili oldu. Jolly Turdan 2 yetişkin 1 çocuk 3.850 TL'ye 6 gece aldım. Bonus'a özel %5 indirimde yapıldı. Umarım iyi bir tatil geçiririz.

Orijinalden alıntı: radko

O paraya yurt dışında daha kaliteli tatil yapardın

Hocam 6 gece yurtdışında bu paraya buradan daha kaliteli nerede tatil yapabilirsin merak ettim doğrusu.
    2.si 2 çocuk olunca uçakta 2 çocuk ücretsiz olayı yok malesef onlarada ücret çıkıyor :) Yurtdışı çocuklara uçak bileti, vize, pasaprot masrafları da cabası.
    3. olarak yutrdışı otellerde 2. çocuk ücretsiz yok gibi bişey.
    Hal böyle olunca yurtdışında gideceğin (buradaki orta sınıf belek otelleri benzeri) otel 20.000 TL'yi aşıyor. 20.000 TL minumum.
    Bende gittim 5.800 TL'ye Kaya Palazzo dan aldım 1 hafta Ağustos ayında..

Orijinalden alıntı: lateran

Didim aquasiste 19-21 mayıs arası 2 gün tatil yapalım istiyoruz eşim ve 2 küçük bebeğimle. Havuza girebilirmiyiz acaba merak ediyorum , iç mekanda tıkılıp kalacaksak pek esprisi kalmıyor , otel ve fiyat uygun bu dönemde , hava endişem var. Didim ile ilgili tecrübrli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Belli olmaz hava durumu, kesin bi sey denmez bence ozellikle ege bölgesi (kusadas, didim vs.) icin.
  • 2 sene önce kalmıştım , ortalama bir oteldir , beklentiniz çok yüksek olmasın . Havuzu oldukça büyük , aquapark kısmı ise oldukça vasat . Sahilde pek vakit geçirmedik ama fena değil sahil kesimi de. Yemek konusunda da aç kalacağınızı hiç sanmıyorum.

Eşim ve 1 yaşında olacak bebeğimiz ile Temmuz gibi tatil planlıyoruz. Daha önce Haziranda Marmaris ve Bodrum da tatil yaptığımız ve soğuk olduğu için bu sene Temmuz düşünüyoruz. 5-6 gece 2500TL civarı bütçemiz var. Öncelikli beklentimiz denizin kum, dalgasız ve biraz sığ olması.

Marmaris Bodruma daha önce gittiğimizden Fethiye, Kuşadası yada Didim düşünüyoruz. Ancak oralarda ciddi araştırma yaptım diyebilirim. Fakat armutun sapı üzümün çöpü derken bir yer bulamadım. Örnek Kuşadası Davutlar mevkiinden denizin dalgalı olduğunu öğrendiğim için vazgeçtim diyebilirim. Daha önce konaklama yapan arkadaşların tavsiyesi benim için çok önemli olacak. Havuz beklentimiz yok, denizin yanında temizlik ve yemekte bizim için önemli. Şimdiden çok teşekkürler..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.