Şimdi Ara

2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu) (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.965
Cevap
133
Favori
252.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • UTKUUMUTCAN U kullanıcısına yanıt
    Hocam tatil yaşanır. A şahsın tatili on numara geçer b şahsın berbat aynı otelde. Birisi otelin kral dairesinde kalır havuzunda,denizde özel locaları olur yemek ayağına gelir diğeri standart odada yemekler karavanadan şimdi bunlara sorsan tatilin nasıl geçti ne cevap verecek. O yüzden tatil yapan tatilini anlatacak sen aradan kendine göre olan kısımları kapacaksın.
  • danadingo kullanıcısına yanıt
    Bi ton milyarderin olduğu ülkede insanlar sadece o 3 oteldemi tatil yapıcak 😅

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada bimere şöyle bir başvuru yapmıştım yurtdışı acentadan alınan rezarvasyonda otelin zorluk çıkarması ve fark çıkarması ile ilgili.Bimer turizm bakanlığına yönlendirdi,turizm bakanlığı ise kontrolörler kurulunu göndermiş ve benden hangi otelde böyle bir uygulamaya maruz bırakıldığımı rezervasyon tarihi gibi bilgiler soruldu ona göre otel ile ilgili araştırma ve işlem yapılacaktır diye dönüş oldu.Bimer başvurum aşağıda sizde böyle bir uygulamaya maruz kalırsanız bilginiz olsun.

    İyi çalışmalar,
    Biliyorsunuz ülkemiz bir turizm ülkesidir ve çok güzel tesisleri mevcuttur.Bu tesislerde mutlaka hükümetimizin vermiş olduğu teşvik ve katkıların rolü büyüktür. Ancak otel yönetimleri ve tur acentaları ırkçılık olarak adlandırılabilecek bazı davranışlarda bulunmaktadırlar. En basitinden otele girişte yabancıya sorulmayan ikametgah ,pasaport vs evraklar Türklerden kanunsuz bir şekilde talep edilmektedir. Nedenini sorduğumuz zaman yurt dışı acentadan yarı yarıya indirimli yapılan rezervasyondan kaynaklı olduğu bilgisi verilmektedir.Peki yabancıya neden bu kadar uygun bize neden bu kadar pahalı ve fahiş fiyat dediğimiz zaman ilk önce erken rezervasyon bahanesine saklanılıp ama fiyatlar hala ucuz bakın sitelerine deyince o zamanda yerli turist istemiyoruz otelin kalitesi düşüyor gibi ırkçı ve faşist bir yaklaşıma giriyorlar.Bu durum kamuoyunda Türk vatandaşlarını kendi ülkesinde ikinci sınıf insan olarak hissetmesini sağlamakta ve bunun sorumlusu olarak da hükümetin göz yumması şeklinde algı oluşturulmaktadır.Bu konu ile ilgili basında çıkan haberler malumunuzdur.
    Son olarak Türk vatandaşlarının evvelden beri gelen bu ayrımcı ve ırkçı zihniyetten kurtarılıp medeni bir şekilde ülkemizin turizm imkanlarından yararlandırılmasını arz ve talep ediyorum.Konu ile ilgili bir haber linkini paylaşıyorum.
    .http://www.turizmhaberleri.com/haberayrinti.asp?ID=6353




  • radko kullanıcısına yanıt
    bunlar basına yansıyan bizim bilebildiklerimiz daha neler vardır neler
  • Bu yaz acilan Granada luxury belek te agustosta konakladim. Odalar: 140 cm genislikte yatak koymuş. İki kisi zor sigiyor. Oda kucuk. Nasil deluxe oluyorsa? Odaya ulasmak zor labirent gibi

    Yemek: İyi. Çeşit bol. Otel fuldu, kuyruk coktu, masa guc bulundu. Tam dolu degilken iyi. Restorana otel icinden kapı koymamislar. Bir suru yuruyup ulasiliyor

    Çocuk kulübü: Ana binada, hic kullanamadi cocuklar. Havuzlara yakin olmasi sart

    Havuz aquapark: Otel denize sifir degil. Servis var plaja. Biz gitmedik. Havuzlara epey yuruyerek ulasiliyor. Cok yorucu. Havuz buyuk. Aquapark iyi gibi. Ama 5 kat merdiven cikiliyor. Etrafta insaat bitmemis, konferans salonu vb insaati rahatsiz edici. Her taraf sezlong. Adim atacak yer yok. Havuz merdivenine ulasmak icin sezlong ustunden atlamak sart. Oyle bir sıkisiklik anlatamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: danadingo

    Böyle basma kalıplarla otel yorumumu yapılır. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Sen ayda 100 bin kazanan bir insansan senin otelden ve tatilden beklentilerin le asgari ücretli bir insanın zor bela gittiği otelin ve tatilin belentileri bir olur mu. O yüzden konu akışında gider millet gördüğünü anlatılır milletinde aklı fikri elbet var ve bir karar verir.

    Merhabalar

    Öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim.tAbi ki zevkler renkler tartışılmaz kaldı ki.. yeni olduğunuz için bilemezsiniz bir çok mesajımda bir cümlem vardır.. şudur.. her bir kişinin tatil anlayışı ya da tatilden beklentileri farklıdır... demişimdir..
    Sizin verdiğiniz örnekten yola çıkıyorum.. Asgari ücretli bir vatandaşımızın gittiği hotel e ayda 100 binlira kazanan vatandaşımız gider mi? örnek verirken uçurumları konuşturmuşsunuz...
    Zaten bana yazdığınız mesajın cevabını kendiniz vermişsiniz.
    kişinin ihtiyaçlarına göre beklentilerine göre kişi istediği kısımları kendine alır istediğini görmez denmiş..Benim söylediğimde aynı şeydi bir daha okursanız görürsünüz..
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=129166457




  • bu sene Jiva beach resort oteli tavsiye eden arkadaşa ismini hatırlıyamadım teşekkür ediyorum 3 oda tuttuk çok eğlenceli temiz ve yemekleri lezzetli bir oteldi özellikle uzun saçlı bahadır animasyondaki bizi çok eğlendirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda28 A kullanıcısına yanıt
    Bende forumdaki tavsiyeler üzerine fiyatın henüz artmadığı haziranın ilk haftası için 5 aile 4 gün rezervasyon yaptırıp gitmiştim..Sanırım 105 tl gibi bir ücret ödemiştik kişi başı geceliğine.

    ..Bu fiyat için çok güzel ve iyi bir seçenekti.Yemekleri güzeldi havuzları çok fazla ve büyük değildi ama yeterliydi.İçki kalitesi standarttı üst düzey markalar yoktu..ödediğim fiyata göre oldukça iyiydi.

    ...Ama tam sezondaki fiyatını bilmiyorum takip etmedim..Fakat genel olarak sezonda 290-300 tller ve üstü seviyesindeyse açıkcası tercih edip gitmem,sezonda ençok edeceği 230 tl falan tabi otelin Fethiyede olmasının ve bu nedenle alternatifinin bir Antalya kadar olmamasınında fiyatta etkisi olacaktır.
  • Bu sene Antalya da 3 otelde kalma fırsatım oldu,

    Club calimera serra palas para verseler bir daha adım atmayacağım bir otel.

    Diğerleri de, titanic deluxe belek ve papillon ayscha idi. Her iki otelden de çok memnun kaldım. Papillon grubuna ait oteller zaten oldukça iyi, geçen senede zeugma da kalmıştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

    Bu sene Antalya da 3 otelde kalma fırsatım oldu,

    Club calimera serra palas para verseler bir daha adım atmayacağım bir otel.

    Diğerleri de, titanic deluxe belek ve papillon ayscha idi. Her iki otelden de çok memnun kaldım. Papillon grubuna ait oteller zaten oldukça iyi, geçen senede zeugma da kalmıştım.

    Titanic mi Papillon mu hangisini tavsiye edersiniz ayrıntılı bir karşılaştırma verebilir misiniz acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    hocam calimera denen otel rezil yer hakkında yorum yazmıştım hem bu siteye, hem de otel yorum sitelerine , hemde facebooka keşke okuyup gitseydin. kalabalık ve her konuda eksi bir otel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mefsa

    hocam calimera denen otel rezil yer hakkında yorum yazmıştım hem bu siteye, hem de otel yorum sitelerine , hemde facebooka keşke okuyup gitseydin. kalabalık ve her konuda eksi bir otel.

    Hocam Mayıs sonunda eşim çerez niyetine almış gidince 1 gün zor kaldım apar topar kaçtım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene Fethiye Hill Side'a giden oldu mu? Önümüzdeki sene için erken rezervasyonda düşünüyorum ama güncel yorum yapacak olan varsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arda28

    bu sene Jiva beach resort oteli tavsiye eden arkadaşa ismini hatırlıyamadım teşekkür ediyorum 3 oda tuttuk çok eğlenceli temiz ve yemekleri lezzetli bir oteldi özellikle uzun saçlı bahadır animasyondaki bizi çok eğlendirdi

    Jiva Beach Resort'u; bir önceki sene gidip kalıp memnun olmam üzerine burada ben tavsiye etmiştim.
    Sizinde memnun kaldığınız ve yardımcı olabildiğim için sevindim.
    Burada daha öncede tavsiyem üzerine Jivaya gidip kalan ve memnun kalan arkadaşların yorumları oldu, fakat aksi bir durum henüz hiç olmadı.
    Umarım bu tesisten memnun kalıp burada memnuniyet ve teşekkürünüzü yazdığınız için; hazımsız birisi çıkıp da sizi de reklamcı diye mesnetsiz yere itham etmez.
  • Ne Zaman başlar erken rezervasyonlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım ortası gibi. Ama bu sene geçen senenin ilk fiyatlarının üstüne yüzde 25 koyarlar bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alikkkk

    Kasım ortası gibi. Ama bu sene geçen senenin ilk fiyatlarının üstüne yüzde 25 koyarlar bence.

    En az %25 zam gelir bence de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yaz ki sezon fiyatları erken rezervasyon kampanyası adı altında itelerler ne de olsa her halükarda rezervasyon yapan oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.oteldenal.com.tr/erken-rezervasyon-otelleri



    Bazı oteller başlamış buradan bakıp otellerin kendi sitesinden de kontrol ediyorum ki dogru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    sizde yapıyor musunuz ? :)
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.