Şimdi Ara

2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.964
Cevap
131
Favori
254.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cLk

quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Ramada Resort Lara'ya rezervasyon yaptırmış bulunuyorum an itibariyle. Tam bir F/P oteli olarak dikkatimi çekmişti. 2088 lira 6 gece.

Hayırlı olsun hocam. Bu otel lara family club ile ortak alan paylaşıyor. Temmuz ağustos kalabalık olur. Bir de otelin alanı kısıtlı.

Bence konuyu takipte kalın. 6 gece yerine 5 gece daha iyi bir otelde kalın

Ortak alandan kastınız neresi hocam, öyle bir bilgiye rastlamadım? Yorumlarda da göremedim.. Puanı ETS'de 91 üstelik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    2 kişi hocam. ETS bin sitesinde otel hakkında detaylı bilgi ve fotolar mevcut. 24 saat Herşey dahil konseptiyle hizmet veriyor.

• sorrento kullanıcısına yanıt
    Oteli arayıp sorun bence. Her şeyi ortak diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikkkk

Bende 9 gece düşündüğüm tatili 1 gece kısalttım 4000tl maximumdu benim adıma. 4+4 yapacağımız tatilin ilk 4 gününde Akka Antedon oteli tercih ettik. Yeme,içme doğa ve deniz olarak çok uygun göründü.Arada merkezde günlük bi otelde konaklarız. Devamında 4 yaşındaki çocuğumuza odaklandık. Geçen sene Paloma da denizden memnun kalmayarak Belek'e gitmem demiştim ama yuttum bu sözü ve Ali bey park ile ic santai otel arasından ic santai yi tercih ettik. Hem uygun fiyatlı hem de oyun alanları cazip göründü. Ali bey park otelin mistik mimarisi benim hoşuma gitmedi açıkçası. Bu tatili hedeflerken Ölüdeniz lyberty otel istiyorduk ama ulaşamayacağımız bi rakamla açıldı. Sadece geçen sene Palomadaki tatil köyü ortamına uygun bir otel bulamadığım için üzgünüm onun dışında 2 otelden de olumsuz bi süpriz beklemiyorum. Yeni fiyat açıklayan otel olursa aklımızı çelecek geçiş isterim artık ama az çok hangisi ne fiyat verecek belli gibi.

Bana çıkan fiyat bu .Büyük kız 16 yaşında yetişkin sayısı 3 oluyor sonra işler tümden değişiyor. Otellerde kişi sayısı 3 olunca direk süit ,villa hatta kral dairesi karşınıza çıkıyor. Çoğu otel böyle absürt fiyatlar çıkıyor karşıma.

2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu)2017 f/p Tatil Fırsatları (Ana Konu)

• Haklisiniz ama bu otel hangisi indirim oranı çok dusuk. Crystal tat beach mesela daha uygun fiyat veriyor sizin koşullara

• TUI BLUE biliyorum hocam iber grubuna ait ,ortaca ilçesine bağlı sarıgerme beldesinde.. otel kadrosu kemikleşmiştir buranın,süpriz yaşamazsanız,iber grubunun diğer oteli yine sarıgermede club seno.
    Sarıgerme zaten çok özel bir tatil beldesidir,gidenler de hep elit insalar,turistin çoğu ingiliz ve alman
    Sahili,kumu ve denizi çok özeldir(doğasından bahsetmeye gerek yok) küçücük bi caddesi var ama yurtdışındayım sanki dersiniz.Sarıgermede:
    Club seno,Robinson,Hilton filan da var,bunların içinde club seno'da kalmıştım,anlatılmaz yaşanır..
    Robinsonlar da Türkiye'de her yere tesis açmazlar mesela, yani işin özü;
    Bütçeniz yetiyorsa direk Sarıgerme,gerçekten tatil yaptım dersiniz,dalyana da çok yakın ..
  • Böyle bir otel var mı?

Odaları havuz erişimli olup, otelin genelinden yalıtılmış olan, tek başına gözden uzak havuza girilebilecek, kafa dinlenecek vs.
  • zehra_a Z kullanıcısına yanıt
    Marmariste Eylulde cok rahat denize girilir. İcmeler bolgesini tercih edebilirsiniz. O bolge de sezonluk olduğu icin beklentiyi yuksek tutmamak lazim.

• AAABBBTR42 A kullanıcısına yanıt
    Sueno deluxete infinity odalarin balkonlarinda kendilerine ait havuzlari var.

• Gecen sene gidip kalınan oteller memnun kalınan oteller aklımda kalanlar

Voyageler

Suenolar (golf delüks gecen yaz kaldım çok iyi otel Deniz hariç Belek Denizi kötü dalgalı ) Tavsiye her bakımdan ederim özellikle çocuklu aileler )

Nirvana

Titanic delüks

Megasaray

Bellis

Crystal sunset( bu oteli düşünenler etken rez Zaman;ı kaçırmasın ileriki Zamanlarda fiyatını çok katladı)

Fiyat performans olarak değerlendirin bu otellere eklenmesini istediğiniz varsa ekleyelim bilgiyi bir araya toplayalım bu sen için kemer yada Kıbrıs düşünüyorum tavsiyelere açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 24 Kasım 2016; 23:30:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşağıdaki otellerden hangisi iyidir eşimle ilk tatilimiz olacak denizi ,yemekleri, aqua parkı güzel olan bir otel arıyorum bu otellerden hangisi bu saydıklarıma uyar. bütçeye göre hangi otelden memnun ayrılırız.
    Alba Royal Hotel
    IC Hotels Santai Family Resort
    Spice Hotel
    Aquasis Deluxe Resort & Spa
  • Geçen yıl da yazmıştım orangecounty Resort Alanya tam bir f/p oteli yeni açıldığı için sanırım çok ilgililer hele iskelesine bayilacaksiniz çocuk kulübü harika çok Otel gördüm ama burası fiyatına göre gayet iyi yemeklerden çok beklentiniz olmasın yalniz

• marmaris soran arkadaşlar martı myra otelde konaklamıştım fena bir otel değildi ama off sezondaydı ben gittiğimde.

İçmeler mevki gayet doğal kafa dinlemelik geldi bana sezonda gitmedim tekrar belirteyim

Eylülde sorusuna gelince ben eylül sonunda bodrumdaydım su ilk girişte soguk gibi ama 2 kulaçta hersey normale donuyor marmaris daha doguya yakınkığıyla 2 3 derece daha sıcak olabilir suyu ama bu tamamen tahminsel koyların durumunu bilemem
  • Arkadaşlar Muhafazakar otel arayanlara selge beach resort u tavsiye ederim.çok güzel kampanya yapmışlar haziran-eylül ayı arası tek fiyat 199 TL. üstelik temmuz ağustosta her çarşamba mustafa ceceli konserleride var..ben otele ilk defa gidicem gecen yıl wome deluxe gitmiştim ama giden arkadaşlar çok övdüler.ayrıca tek fiyat olayı da beni fazlasıyla cezbetti.bence fiyatlarda değişiklik yapılmadan değerlendirin.bu arada tatilbudur sitesinde Vakıfbank World karta 150 tlde indirim var..
  • dartanyan30 D kullanıcısına yanıt
    Bende eylül de anneme alicam o otelden ama 4 gece 1190 çıkmıştı
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Alba ROYAL yetişkin oteli 16 yaş altı müşteri kabul etmiyor.
    geçen yaz gittim Bu arada Aquaparkı yok.
  • wow bodruma giden arakadaşlar otelin içecek kalitesi nasıldı?
    Kutu , şişe içecek servis ediyorlar mı?
  • Aqua marmariz yazıyor ama aquası yok sanki.
  • ---- Booking.com da erken rezervasyon var mı?
    Booking.com da erken rezervasyon menüsü yok fakat arama kısmında 14-19 agustos 2017 fiyatlarını girip arama yaptıgımda fiyatlar çıkmaktadır. Bu fiyatlar erken rezervasyon fiyatlarımıdır.

----- Erken rezervasyon için hangi acentayı önerirsiniz?
    Tecrübesi olan arkadaşlar öneri yapsın lütfen acentanın elemanı degil.

---- Tesettür oteller içinde erken rezervasyon imkanı sunan acenta var mı acaba?
  • eski acik E kullanıcısına yanıt
    1-2 sayfa geride onunla ilgili yazım mevcut. Geçen yıl konakladım.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.